KUPALARIN IKILISI ve KILICLARIN UCLUSU


-Kupaların İkilisi, duygusal dengeyi, uyumu ve sevgiyi temsil eden olumlu bir karttır. Bu kart, ortakların erdemli ve birbirine karşılıklı saygılı olduğunu gösterir. Aynı zamanda derin bir duygusal bağlantı veya kalıcı bir dostluk anlamına gelir.

-Kupaların İkilisi sevgi dolu bir ilişkiyi veya ortakların olumlu işbirliğini temsil eder. Aynı zamanda, insanların koşulsuz sevgi vermeye ve almaya istekli oldukları bir barış ve uyum zamanı gösterir. Bununla birlikte Kupaların İkilisi, bazen ilişkiye aşırı bağımlı olmayı veya kişinin kendi ihtiyaçlarını göz ardı etmesine karşı bir uyarı olabilir.

-Kupaları 2'lisinin enerjisi romantik ve aynı zamanda iki insan arasındaki her türlü kalıcı bağı yansıtabilecek derin bir bağı gösterirken, Kılıçların 3'lüsünün enerjisi duygusal acıyı, gönül yarasını ve depresyonu çağrıştırır. Bu iki kart, derin duygusal bağlantıların yüksek bir duygusal maliyeti olabileceği konusunda uyarır. Bu acı boşanma, ayrılıklar, bir arkadaşlığın sona ermesi veya sevilen birinin kaybı şeklinde ortaya çıkabilir.

-Kılıçların 3'lüsü, duygusal acı ve kederi temsil eden bir karttır. Romantik bir partner, bir arkadaş veya bir aile üyesi ile ilgili bir kayıp veya ayrılık dönemini işaret eder. Kılıçların Üçlüsü, kayıp veya ihanetle ilişkili acıyla başa çıkmak için derinlemesine düşünmenizi ve iç gözlem yapmanızı önerir.

-Bu kart acı verici ancak gerekli bir ayrılığı gösterir. Artık size hizmet etmeyen birini veya bir şeyi bırakmanız gerektiğini ifade eder. Kılıçların Üçlüsü bize kederin hayatın doğal bir parçası olduğunu ve bunu kabul ederek iyileşmeye başlayabileceğimizi bize hatırlatır.

-Kupaların İkilisi ve Kılıçların Üçlüsü, mutlu başlayan bir ilişkide bir çuval inciri berbat edecek 3. bir kişinin varlığından bahseder. Ayrılık veya yanlış anlamanın getirdiği acının üstesinden gelmek için anlayış ve şifaya ihtiyacınız olduğunu size hatırlatır.

-Kupaların İkilisi ve Kılıçların Üçlüsü kombinasyonu, bir zamanlar aşkın mevcut olduğu bir ilişkide kök salmış bir ayrılık veya ihanetin acısını temsil edebilir. Aynı zamanda, bir zamanlar uyum içinde olan iki kişinin, artık bu bağlantıyı kaybettiğini ve her ikisinin de ayrılığın acısını hissettiğini ifade edebilir.

-Bu kombinasyon, bazen zor bir dönemin üstesinden gelmek için ilişki içindeki çatışmaları ve sorunları çözmeniz gerektiğini gösterir. Aynı zamanda kişinin eşi veya sevdiği kişiyle duygusal acıya veya yanlış anlaşılmaya neden olabilecek davranışları üzerinde düşünmesi gerektiğini temsil eder.

-Bazen de, birbirini seven ama birbirini incitmeye devam eden iki kişiyi temsil edebilir. Mutlu başlayan bir aşkın güven sorunları nedeniyle dayanılması zor bir ıstıraba dönüştüğünün bir göstergesi olabilir. Çift birbirlerini sevse bile arada güven sorunları olduğu için, partnerlerden birisi "bardağın yarısı boş derken diğeri bardağın yarısı zehirle dolu" der. Çünkü, bazen kalbinizi acıtan bir kişiyi de sevebilirsiniz.

-Kupa 2 ve Kılıç 3 tarot kombinasyonu, bazen karmaşık ilişkilere vurgu yapar. İster romantik ister platonik olsun, bir ilişkide ki uyumunun çatışmalarla bozulabileceğini temsil eder. Partnerden birisini incitebilecek sırların açığa çıkacağını ve bu ifşadan ilişkinin sağ çıkamayacağı konusunda endişeleri işaret eder.

Yorumlar