KUPALARIN DOKUZLUSU ve TILSIMLARIN SEKIZLISI


-Tarot destesi içinde dokuzlar bizden mevcut durumumuza hangi geçmiş davranışların yol açtığını incelememizi ister. Kupaların Dokuzlusu söz konusu başarılarımızın keyfini çıkarmaya odaklanmamızı önerir.

-Kupaların 9'lusu, kişinin arzularına ulaşmasını, kişisel tatminini ve memnuniyetini temsil eder. Bu kart, hedeflere ve hayallere ulaşmayı sembolize eden "Dilek Kartı" olarak bilinir. Ayrıca, kişinin önemli bir görevi tamamladığını ve şimdi huzur içinde emeğinin meyvelerinin tadını çıkarma zamanı olduğunu temsil eder.

-Tılsımların Sekizlisi ustalığı, disiplinli ve özverili çalışmayı sembolize eder. Bu Kart, hedefinize doğru ilerlemenin çok yavaş ama istikrarlı olacağı anlamına gelir. Hedeflerine ulaşmak için gereken çabayı göstermeye istekli olduğunuzu ve bu sebatın uzun vadede karşılığını alacağınızı gösterir.

-Belki, engelleri aşmak zorlayıcı olacak ve acı verecek, ilerleme çok yavaş olacak. Ancak, azim ve sebatkarlığın sonunda kişinin becerileriniz mükemmelleşecek ve bu da büyük başarıya ve tanınmaya yol açacak.

-Dilek Kartı ve Ustalık Kartı bir araya geldiğinde, özveri ve sebatla hedeflerinize ulaştığınızı ve başarılarınızla gurur duyduğunuzu, hayatınızdan memnun olduğunuzu ve çabalarınızın meyvelerinin tadını çıkardığınızı gösterir.

-Ayrıca, ustalığınızı ve becerilerinizi başkalarının hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için kullanmanızı önerir. Genel olarak, bu kombinasyon kişinin kişisel ve profesyonel yaşamında mutlu bir yerde olduğunu ve çok çalışmasının bolluk ve tatmin dolu bir hayata yol açtığını gösterir.

-Bu kombinasyon, kişinin arzularını gerçekleştirmede, bolluk ve memnuniyet dolu bir yaşam sürmede sıkı çalışmanın ve ustalığın önemini vurgular. Kişinin azim ve kendini adama yoluyla kalbinin arzusuna ulaştığını gösterir.

-Kupaların Dokuzlusu ve Tılsımların Sekizlisi, aynı zamanda bir hedefinize varmanın başarısını kutlamaktan çok, neyi iyi yaptığınızın farkına varmak için bu yolculukta bir mola vermek anlamına gelir. Zorlukların üstüne giderek hatalardan ders çıkarma isteğini temsil eder.

-Sonuçta bu seviyeye başkalarının iyi niyetiyle veya Apdal şansıyla gelmediniz. Zamanınızı harcadınız, bilgeliğinizi ve yeteneğinizi ortaya koydunuz. Emek verdiniz ve ter akıttınız.

-Bu yüzden kendinizle gurur duyun ve kahvenizi keyifle yudumladıktan sonra tekrar işinize tekrar geri dönün.

Yorumlar