KILICLARIN DOKUZLUSU ve TILSIMLARIN UCLUSU


-Kılıçların 9'lusu, Tarot destesindeki en uğursuz kartlardan biridir. Bu Kart kaygı, korku ve hatta paranoya duygularıyla ilişkilidir. Bir kişinin kabuslar veya uykusuzluk yaşadığını ve sorunlarına takıntılı olabileceğini temsil edebilir.

-Tılsım Üçlüsü ise, işbirliğini ve ekip çalışmasını temsil eden bir karttır. Bu kart, genellikle beceri geliştirme ve çıraklık ile ilişkilendirilir. Bu da kişinin bir işi öğrenme aşamasında olduğunu, ancak çok yetenekli olduğunu ve büyük işler başarma potansiyeline sahip olduğunu gösterir.

-Kılıç 9 ve Tılsım 3 kombinasyonu, kişinin becerileri veya işiyle ilgili kaygılarıyla mücadele ediyor olabileceğini düşündüren bir mesaj oluşturur. Muhtemelen kendi veya meslektaşlarının beklentilerini karşılayamadığını hissediyor olabilir. Kendi başarısızlıklarına ve eksikliklerine takılmış olması da endişeli hissetmesine neden oluyordur.

-Bu kombinasyon aynı zamanda endişe ve kaygılarınızın üstesinden gelmek için destek almanız gerektiğini öneriyor olabilir. Becerilerinizi geliştirmek ve korkularınızın üstesinden gelmek için meslektaşlarınızla işbirliği yapmalı veya bir akıl hocasından rehberlik almalısınız.

-Ancak, burada Tılsımların Üçlüsü, çalışmaya istekli olduğunuz sürece başarılı olma potansiyeline sahip olduğunuz konusunda güvence veriyor. Başkalarıyla birlikte ekip çalışmasıyla harika ve büyük işler başarma potansiyeline sahip olabilirsiniz.

-Kılıçların Dokuzlusu Bulutlu bir havayı, Tılsımların Üçlüsü yağmurun ardından gökkuşağını temsil eder. Bu kartların birlikteliği bir yalnızlık hissine vurgu yapar. Gece geç saatlerde belki Kendinizi üzgün veya izole hissediyor veya dua ediyor olabilirsiniz. Birdenbire tesadüfi olarak ortaya çıkan ilham sonucu hissettiklerinizi ve yeni fikirleri planlarınıza dahil edin. Bunlar sizi yolunuzda ileriye iten unsurlardır.

Yorumlar