GUNES ve YARGILAMA KOMBINASYONU


-Canlılığı, pozitifliği ve başarıyı temsil eden Güneş Tarot destesinin en olumlu ve en güçlü kartlarından biridir. Güneş, neşeli kendini ifade etme, içsel güç ve kişisel gelişim anlamına gelir.

-Yargılama, yeniden doğuşu, yenilenmeyi ve dönüşümü temsil eder. Bu kart, tıpkı Güneş kartı gibi Ateş elementiyle ilişkilidir. Aydınlanma enerjisini içinde barındıran Yargılama ruhsal uyanışın ve karmanın kartıdır.

- Güneş aydınlanma ve birşeyleri olduğu gibi görmek, Yargılama ise uyanma ve uyandıktan sonra bir karar almak anlamına gelir.

-Güneş ve Yargılama kombinasyonu daha parlak günlerin ileride olduğunu gösterdiğinden, özellikle zor bir dönemden geçenler için umut verici bir kombinasyondur. Güneş, engellerin üstesinden gelmek için enerji sağlayıp iyileşmeyi desteklerken, Yargılama yaşamı değiştiren kararlar almak için gerekli içgörüleri sağlar.

-Güneş ve Yargılama kombinasyonu, hayatınıza yenilenmiş enerji ve canlılık getiren güçlü ve bir pozitif değişimi temsil eder. Bu kombinasyon, yaşam amacınıza giden yolda olduğunuzu ve çabalarınızın yakında karşılığını bulacağını gösterir.

-Aynı zamanda ruhsal uyanışı ve aydınlanmayı da temsil edebilir. İnançlarınızda önemli bir değişiklik yaşıyor olabilirsiniz ve olayları yeni bir bakış açısıyla değerlendiriyor olabilirsiniz.

-Güneş ve Yargılama, ruhsal büyüme, dönüşüm ve yenilenmeden bahseden güçlü bir kombinasyondur. Yolculuklarınız ne kadar zorlu olursa olsun, Güneşin ışığının sizi her zaman yeni bir başlangıca doğru yönlendireceğini hatırlatır. Yeni çıkacağınız yolda önce bebek adımlarıyla ilerlesenizde hedefe yaklaştıkça daha emin adımlar atarak başaracaksınız.

YARGILAMA ve GUNES KOMBINASYONU

-Yargılama, önemli bir yaşam döngüsünün sonunda olduğunuzu gösterir. Güneş ise, bu döngüyü başarıyla tamamladığınızı gösterir. Bu kombinasyon, yeni başlangıçlara ve fırsatlara hazır olduğunuzu gösterir.

-Yargılama ve Güneş, bazı kritik kararlar verme zamanının geldiğini gösterebilir. Hayatınızda neyin değişmesi gerektiği konusunda net bir anlayışa ve bunu gerçekleştirmek için gerekli kaynaklara sahip olduğunuz konusunda size güvence verir.

-Yargılamada ki uyanış ne Güneş'in doğuşuna uyanmak ne de Yıkılan Kule'de olduğu gibi ani ve şok edici bir uyanış değildir. Asılmış Adam'da olduğu gibi olaylara farklı bir perspektiften bakmakta değildir.

-Yargılama, yeni bir şeyin farkına varmak gibi bir uyanış değildir. Yargılama, hayatınızda geçmişte olan herşeye bakma zamanıdır. Son yargılama için yeniden dirilişi gibidir. Yaşıyordunuz, öldünüz ve şimdi başka bir boyutta yeniden yaşıyorsunuz.

-Ancak, ilerlemek istemenize rağmen ilerleyemezsiniz. Çünkü, farkına vardığınız tek şey, bu mesele halledilene kadar devam edemeyeceğinizdir. Cevapları dışarda değil kendi içinizde arayın. İlerlemek için önce dibe vurmalısınız.

-Tavsiye; Ciddi sağlık problemleriniz olmasa bile bu kombinasyon sağlığınızı etkileyen olumsuz bir alışkanlığınız olduğunda veya özellikle de fazla kilolu olduğunuzda dikkatli olmamız konusunda sizi uyarır.

-Güneş ise tamamen mantık ve akılla ilgilidir. Evet, Işığı görüyorsunuz ama o ışık sini kendi gerçeğinizle yüzleştiriyor. Yani, bir sorun var ve ilk adımınız bir sorun olduğunu kabul etmek olmalıdır. Sonra, bu sorundan kurtulmak için çaba göstermeli ve gerekirse bedel ödemelisiniz. Daha sonra ilerleyebilirsiniz.

Yorumlar