AZIZE KOMBINASYONLARI

AZİZE KOMBİNASYONLARI

=Azize ve Apdal kombinasyonu, değişim zamanlarını ve yeni başlangıçları gösterir. Apdal yeniliği, çocuksu merakı ve kendi kendine macera arayışını temsil ederken. Azize keşfedilmeyi bekleyen potansiyel gizli bilgileri temsil eder. Önyargılarınızı bırakmanız ve her şeyin farkına varmak için, hayata yeni gözlerle yaklaşmanız gerektiğini ifade eder. Ayrıca, aceleci kararlar vermeyin. Bir hamle yapmadan önce iç sesinize kulak verin ve olabildiğince her şeyi öğrenmeye bakın.

-Kartları ters konumda seçtiyseniz veya etrafında olumsuz kartlar varsa, kafa karışıklığı ve hayal kırıklığına yol açan, odaklanma problemi veya yön eksikliğini temsil edebilir. Her 2 kartta her durumda, iç senize güvenmenizi ve sağlam bir zemin oluşana kadar, bebek adımlarıyla ağır ağır ilerlemenizi tavsiye eder.

=Azize ve Sihirbaz, kullanmadığınız pek çok potansiyel yeteneğe sahip olduğunuzu ifade eder. Hayatınızın bir dönüm noktasında bulunuyorsunuz. Ancak, hangi yöne gideceğinizden emin değilsiniz. Bu kombinasyonda, Azize sezgilerinizi, Sihirbaz arzularınızı gerçeğe dönüştürecek sınırsız yeteneğinizi temsil eder.

-Başarmak için herşeye sahipsiniz. Ancak, adım atmadan önce biraz zaman ayırın ve iç gözlem yapın. Ondan sonra, yeteneklerinizi kullanmaya odaklanın. Sezgileriniz ve kendinize olan güveniniz sizi hedefinize götürecektir.

-Azize ve Sihirbaz ters konumda ortaya çıktıysa veya etrafı olumsuz kartlarla çevriliyse, sıkışıp kalmak ve hareket edememek anlamına gelir. Kendinden şüphe duyma ve belirsizlik zamanlarını gösterir.

-Kendinizi kaybolmuş hissediyorsanız. Hangi yöne, gideceğinize karar veremediğiniz için ilk adımı atamıyorsanız. Rehberlik ve danışmanlık alın. Sezgilerinizin, size olmanız gereken gerçek yolunuzu göstereceğine güvenin.

=Azize kartını 2 kere üst üste seçmeniz, -Azize kartını 2 kere üst üste seçmeniz, bir uyanış yaşadığınızı ve sezgilerinizin gerçeklerle uyum içinde olduğunu gösterir. Büyük bir kişisel gelişim döngüsünden geçtiğiniz, eski düşünce ve var oluş biçimlerini bırakmak zorunda olduğunuz bir kaos dönemini temsil eder.

-İlk seçtiğiniz Azize, etrafındaki kartlara bağlı olarak sezgilerinizin gücünü ve gizemini anlatır. İkincisi, ilk seçiminizin gölge taraflarını ortaya çıkarır. Bu gizliliğin ve gizli gündemlerin üstünüzde oluşturduğu baskıyı ifade eder.

-2 kere üst üste seçilen Azize kartı, bazen çevrenizde güvenilir olmayan birisinden veya dedikodulardan sakınmanız konusunda sizi uyarır.

-Bazen de, grup içinde esrarengiz ve gizemli birisine ilgi duyduğunuzu gösterir. Azize kişilerinin çekici ve ilgi çekici görünmelerinin sebebi, gizemli bilgilerle dolu oldukları için açık sözlü olamamalarıdır.

-Azize'yi 2 kere seçmenin anlamı oldukça romantik olabilir. Bekarsanız, çok sezgisel ve duygusal biriyle tanışacağınızı gösterir. Bu kişi anlaşılması zor biri olabilir. Fakat, bu çekiciliğini daha da artırır!

-Eğer, bir ilişkiniz varsa herşeyin yolunda gittiğini gösterir. Ancak, partneriniz hakkında bilmediğiniz çok şey olduğunu ve belkide önemli bir sırrı var anlamına gelir.

-2 kere seçilen Azize, iş ve finans konularında beklenmedik bir kaynaktan para geleceğini, bu paranın finansal bir kazanç veya güçlü birinden yardım şeklinde olabileceğini haber verir.

=Azize ve İmparatoriçe kombinasyonu güçlü bir dişil enerji tarafından desteklendiğinizi gösterir. Bu, içten gelen bir güç veya harici olarak destekleyici bir güç olarak ortaya çıkabilir.

-Bu kombinasyon kadınlarla uyumlu ilişkileri, cömert bir partner sayesinde finansal istikrarı ve özgürce akan yaratıcı ilhamı temsil eder.

-Eğer, kartlar ters konumdaysa kadınlar arasındaki kıskançlık, kapana kısılmış olmak, yaratıcılığını bastırmak veya strese sebep olan etkenler nedeniyle sezgilerini kullanamamak anlamına gelir. Hayatınıza denge getirmek için, doğada ve açık havada zaman geçirin. Rüyalarınıza dikkat edin.

=Azize ve İmparator, karar vermek zorunda olduğunuz, ancak ne yapacağınızı bilmediğiniz bir durumda sıkışıp kaldığınızı ifade eder. Azize tamamen sezginize güvenmek ve kalbinizin sesini dinlemekle ilgilidir. İmparator ise rasyonelliği ve sorumluluk almayı temsil eder. Bu kombinasyon, iç sesiniz ve mantığınız arasında bir çatışma yaşadığınızda ortaya çıkar.

-Azize ve İmparator, bazen eril ve dişil enerjileriniz arasındaki dengeyi temsil edebilir. İmparator yapılanmayı sağlarken, Azize duruma yaratıcılık ve akış getirir. Bu 2 güc uyum içinde olduğunda hem kişisel hem de profesyonel hayatımızda mucizeler yaratabiliriz. Bir yol ayrımında, mantık ve sezgiler birleştirildiğinde doğru yol netleşecektir.

=Azize ve Aziz, genellikle kişinin hayatındaki denge ihtiyacını sembolize eder. Azize sezgileri, Aziz geleneksel değerleri temsil eder. Son zamanlarda hislerinize her zamankinden daha fazla güvenebileceğinizi, aklınız ve kalbiniz arasında bir orta yol bulmanız gerektiğini ifade eder.

-Bu kombinasyon, hayatın kurallarına ve ilkelerine uymanın, bize hizmet edebileceği bazı alanları olduğundan bahseder. Kendinizi kaybolmuş veya kafası karışmış hissediyorsanız. Sizden öncekilerin rehberliğinden istifade edin. 

-Eğer, hiç keşfedilmemiş bir bölgeye ilerliyorsanız. Burada, anahtar değişime direnmek yerine akışa devam etmektir. İlerde ne olduğunu bilmeseniz bile, sonunda her şeyin yoluna gireceğine güvenmektir.

-Azize ve Aziz ters konumda ortaya çıktığında, bunun ne anlama geldiği gerçekten önemli değil. Önemli olan, hissettikleriniz ve gerçekler arasında dengeyi sağlamaktır. Yerleşik kurallara uymak, ancak yeniliklere açık olmaktır. Esnekliği korumak, pozitifte kalarak sonunda herşeyin yoluna gireceği inanmaktır.

==AZİZE ve AŞIKLAR kombinasyonu duruma bağlı olarak birçok şekilde yorumlanabilir. Bekarsanız, hayatınızı sonsuza kadar değiştirecek biriyle tanışacaksınız. Bir ilişkiniz varsa, partnerinizle birlikte geleceğiniz ile ilgili zor bir karar aşamasındasınız bulunuyorsunuz. Her 2 durumda da yakın gelecekte hayatınızda büyük değişiklikler olacak demektir.

-Maddi sorunlar yaşıyorsanız, beklenmedik bir para akışı sayesinde finansal durumunuz düzelecek. Fakat, maddi olarak iyi durumda olduğunuz halde, gelir kaynaklarınızın sorumluluğunu taşımıyorsanız veya hesapsız para harcıyorsanız sorunlar sizi köşebaşında bekliyor.

-Son zamanlarda iş ve kariyer hayatında stres altındaysanız çok fazla endişelenmeyin. Çünkü, bu 2 kart başarının çok yakında olduğunu ifade ediyor. Kartların olumlu veya olumsuz konumda karşınıza çıkması önemli değil. Siz hislerinizin ve iç sesinizin rehberliğine güvenin yanılmadığınızı göreceksiniz.

==Asaların 7'lisi ve Azize: Perde arkasında bilmediğiniz çok şey olduğu için, taraf olmadığınız bir konuda, konumunuzu belirlemeden önce beklemenin akıllıca olacağını ifade eder.

==Azize ve Kupaların 8'lisi: Bardağı taşıran son damladan sonra, bulunduğu durumu terk etme konusunda kararlı birini gösterir.

==Azize ve Sikkelerin 6'lısı: Gizli bir hayırsever anlamına gelir.

==Azize + Kılıç 2 + Hermit: Kulağınıza gelen söylentilerin kafanızı karıştığını ifade eder. Ancak, hemen tepki vermeyin. Kararınızı vermeden önce, durumu derinlemesine düşünün ve belirlediğiniz bir plan dahilinde harekete geçin.

==Kılıç 8 + Azize + Güç: Sakin olmanızı ve beklemenizi söyler. Çünkü, ortaya çıkan gerçek oyunun kurallarını değiştirecek ve gelen bilgiler sizin avantajınıza olacak. Tamamen ortadan kalkan engeller sayesinde kendinize güveniniz artacak.

==AZIZE ve HERMIT bir yol ayrımında olduğunuzu gösteriyor. Azize sezgileri ve ruhsal rehberliği temsil ederken, Hermit iç gözlem ve derinlemesine düşünmeyi ifade eder. Bu kombinasyon, bir karar vermeden önce yavaşlamaya ve iç sesinizi dinlemeyedavet eder. Zor bir durum karşısında veya kendinizi kaybolmuş hissediyorsanız, çareyi nerde bulacağınızı bilirseniz her zaman yardıma ulaşabileceğinizi hatırlatır. Hislerinize güvenin ve kalbinizin sesini dinleyin. Gerçek mutluluğun yattığı yer burasıdır.

==AZİZE ve SAVAŞ ARABASI çelişkili mesajlar verebilir. Azize, sezgi, gizem ve gizli şeyleri temsil ederken. Savaş Arabası, iddialı olmak, harekete geçmek ve ilerlemekle ilgilidir. İçinde bulunduğunuz durumda 2 farklı yöne çekildiğinizi hissedersiniz.

-Bir karar vermekte zorlanıyorsanız, hamle yapmadan önce iç gözlem için biraz zaman ayırın. Doğru seçiminizin şifresini iç sesiniz size söyliyecektir. Ancak, kararınızı verdikten sonra, beklemeyin hemen harekete geçin. İkinci kez tahminde bulunmayın ve kararınızdan vazgeçmeyin. Adım attığınız yolda kararlılıkla ilerleyerek başaracaksınız.

-Bu kombinasyon aynı zamanda, bazen aydınlık ve karanlık taraflarınızı, bazen de eril ve dişil enerjiler gibi, içinizdeki karşıt güçleri dengelemeyi de temsil edebilir. Bir tarafı diğerinin lehine bastırmamalısınız. Her ikisini de kabul etmeli ve yan yana barış içinde var olmaları için kararlılıkla dengede kalmalısınız.

-Bu kombinasyon olumsuz konumda çok fazla yöne çekildiğinizi, bu yüzden dağınık ve odaklanamamış hissettiğinizi gösterebilir. Kendinizi düşünmek yerine herkesi memnun etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Bu, kaygı ve stres duygularına yol açabilir. İç sesiniz gerçekten ne istediğinizi size söyliyecektir. Kendi vizyonunuz ile ilgili net bir hedefiniz varsa, dikkat dağınıklığına sebep olacak şeylere hayır demek kolay olacaktır.

==AZİZE ve GÜÇ kadınsı tarafınızla temas halinde olduğunuz ve aynı zamanda güçlü bir benlik duygusuna sahip olduğunuz gösterir. Yaşam boyu size rehberlik edecek güçlü sezgilere ve ayrıca fiziksel olarak güçlü ve yeteneklere sahipsiniz anlamına gelir. Azize ilahi dişiliği temsil ederken, Güç zorlukların üstesinden gelme yeteneğimizi temsil eder.

-Bu kombinasyon aynı zamanda güçlü, bağımsız kadınlara ilgi duyduğunuzu da gösterebilir. Azize, gizemi ve gizli bilgiyi temsil ederken, Güç kendi kendine yeten ve yetenekli bir kişiye hayran olmayı temsil eder. Bir ortak arıyorsanız, bu kombinasyon, kendine güvenen ve güçlü birine çekilebileceğinizi gösterir.

-Bu kombinasyon sosyal ortamlarda rahat olduğunuzu ve yeteneklerinize güvendiğinizi gösterir. İnsanlar güçlü karakterinizin cazibesine kapıldığı için muhtemelen popüler ve sevilen biri olacaksınız. Zor zamanlarda güçlü sezgileriniz yolunuzu bulmanıza yardımcı olacak.

-Finansal konularda mali açıdan istikrarlı olduğunuzu ve servetinizi artırabileceğinizi gösterir. Risk alma ve öne çıkma yeteneğiniz olduğu için yatırımlarda veya kumarda başarıyı yakalayabilirsiniz. Bu kombinasyon arzuladığınız şeyi tezahür ettireceğinizi gösterir. Hayatınıza çekmek istediğiniz bir şey varsa, niyet edin ve odaklanın. Meyvelerini toplayacaksınız.

-Azize ve Güç, psikolojik olarak güçlü olduğunuzu ve zorluklarla başa çıkabileceğinizi gösterir. Rüyalarınıza dikkat edin. Kendinizi kaybolmuş veya kafanız karışmış hissediyorsanız, sezgileriniz sayesinde netlik kazanacağınıza güvenin.

Bu kombinasyonun olası olumsuz anlamları 

-izolasyon noktasına kadar aşırı bağımsız olmak.

-Başkalarını manipüle etmek veya kontrol etmek için gücünüzü kullanmak.

-Davranışlarında mantığını kullanamaz hale gelmek ve sadece sezgilerle hareket etmek.

==AZİZE ve HERMİT kombinasyonu bir yol ayrımında olduğunuzu gösterir.Bu kombinasyon bir karar vermeden önce yavaşlamaya ve iç sesinizi dinlemeye teşvik eder. Kendinizi kaybolmuş hissediyorsanız, tek yapmanız gereken etrafınızdaki işaretlere ve sembollere dikkat etmek. Ya da, bir yakınınızın öğütlerine güvenerek hareket etmektir.

-Fevri kararlar vermek ilerde pişmanlığa sebep olacaktır. Bazen yapılacak en iyi hareket hiç hareket etmemektir. Sert önlemler almadan önce durumu derinlemesine düşünmek için zaman ayırın. Rahatlayın ve durumu akışına bırakın. Su akıp yolunu bulacaktır ve sonunda herşey kendiliğinden yoluna girecektir.

==AZIZE ve KADER ÇARKI kombinasyonu, büyük bir yaşam değişikliğinden geçmek üzere olduğunuzu gösterir. Bu, evlenmek, bebek sahibi olmak, yeni bir eve veya şehre taşınmak, yeni bir işe başlamak veya başka önemli bir olaydan geçmek gibi bir şey olabilir. Meydana gelen değişikliklerin kişinin yaşamında büyük etkisi olacaktır. Ancak, bunlarla ilişkili bazı zorluklar da olabilir. Bu geçiş döneminde pozitif kalmak ve açık fikirli olmak önemlidir. Bu zamanda sizinle iletişim kurmaya çalışan ruh rehberlerden veya daha yüksek güçlerden gelen mesajlar da olabilir. Hayallerinizin ve sezgilerinizin rehberliğine dikkat edin.

-Genel olarak, Azize Kader Çarkına denge kazandırır  veolumlu değişikliklerin ufukta olduğunu gösterir. Sezginize güvenin. Şimdi, korkuları ve şüpheleri bırakma ve hedeflerinize ulaşılacağına inanma zamanıdır.

==AZIZE ve ADALET kişinin güç ve otorite konumunda olduğunu gösterir. Bu kişi bilgi ve bilgeliğini başkalarına yardım etmek veya güçlerini onları kontrol etmek için kullanabilir. Bu kombinasyon, özel hayatınız ile profesyonel hayatınız arasındaki dengeyi temsil eder. Yasal konularda, adaletin hayatınıza getirdiği gizli ışığı ifade eder.

-Dengeyi korumak zor olabilir, ancak çabalamak önemlidir. Kendinizi kötü hissediyorsanız, geri adım atmalı ve durumu tekrar değerlendirmelisiniz. Bunu yaptıktan sonra, arzu ettiğiniz dengeyi elde edebilmek için bazı yapıları yerine oturtmaya başlayabilirsiniz. Hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir, ancak yaptıklarınız iç huzuru sağlamak anlamına geliyorsa, buna değecektir.

-Sosyal ilişkilerde ilişkilerin istikrarının çabaya ihtiyacı olduğunu gösterir. Bu kombinasyon aşk hayatında, büyüme ve gelişme potansiyeli olduğunu temsil eder. Ancak, yalnızca her iki partner de ilişkiye zaman ve enerji ayırmaya istekliyse. Burada güven önemli bir faktördür. Güven olmadan ilerleme olmaz.

-Kendinizi kaybolmuş ve belirsiz hissediyor olabilirsiniz, ancak aradığınız cevap kendi içinizdedir. İçinize dönün. Sezgilrinize güvenmek, uyum ve denge ihtiyacınıza çözüm olacaktır

-Madi konularda dikkatli olmalı vegereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Borçlanmama

Yorumlar