ASA 4, KUPA 2, KUPA SOVALYE, SAVAS ARABASI, KUPA PRENS, KILIC KRAL ve IMPARATORICE


Soru: Bir süre önce samimi, yakın bir kız arkadaşımla küslük yaşadım. Bugün bana karşı duyguları nedir diye sorduğumda sırasıyla şu kartlar açıldı: Asa 4, kupa 2, kupa şovalyesi, araba, kupa prensi, kılıç kralı, imparatoriçe.

-Asaların 4'lüsü ve Kupaların 2'lisi aşk ve ilişkiler veya genel anlamda ilişkiler harika bir kombinasyondur. Bu kartların her ikisi de tarafların birbirlerine karşı güven duygusu içinde olduklarının bir göstergesidir.

-Bu kartlar uyum içinde bir birlikteliği veya kişilerin tekrar bir araya gelme ve karşılıklı destekledikleri bir birlik yaratma arzusunu temsil eder.

-Bu 2 kart, kişilerin bir araya gelmenin sonucunda bir ortaklık kurmak veya evlenmek isteyebileceklerini gösteren harika bir kombinasyon.

-Kupaların Şövalyesi ve Savaş Arabası birlikteliği, duygularınızı içinizde tutmak veya öfkenizi bastırmak ile ilgidir. Yani, bu kombinasyon kendinizi kontrol etme ihtiyacını temsil ediyor.

-Savaş Arabası Yengeç Burcu tarafından temsil edilir. Yengeç Burcu kalın bir kabuğun veya zırhın içinde gerçek duygularını saklamak anlamına gelse de, Savaş Arabası ve bütün şövalyeler arasında kesinlikle ortak noktalar vardır. Bunlar;

1-Her ikisi de odaklanmış ve acımasızdır.

2-Her ikisinin de atlarını kontrol etmeleri gerekir.

3-Her ikisinin de hızlarını ve yönlerini kontrol etmeleri gerekir

-Bu kombinasyonda önde olan Araba enerjik, hızlı hareket etmenin vakit kaybını engelleyeceğini ve öz kontrolü elde tutmanın mutluluğa yol açacağını temsil ediyor.

-Savaş Arabasının yanında Kupaların Prensi, kişilerin duygusal ve yaratıcı bir yolda iletişim ve haberleşme bağlantısı içinde olacaklarını ifade ediyor. Aynı zamanda, güvenle ilerlemek için duygular ve irade arasında bir denge kurmaları gerektiğini ifade ediyor.

-Lider ve idareci konumunda olan sizsiniz, yaratıcı çözümler üreterek bu durumun sorumluluğunu almalı ve duygusal zekanızı stratejik kararlar alarak bağlantı kurmak ve birlikte ilerlemek için kullanmalısınız.

-Kupa Prensi, olgunlaşmamış tavırları gerçekçi olmayan düşünceleri ve/veya duyguları temsil eder. Kılıçların Kralı ise, sizin Prensi kontrol eden ve değiştiren bir gücünüz olduğunu ifade ediyor. Bu kombinasyon, aynı zamanda kişilerin bağ kurmaya ve iletişim kurmaya istekli olduğunu gösteriyor.

-Kılıçların Kralı çok mantıklı, güçlü ve biraz da yargılayıcıdır. İmparatoriçe bu enerjileri dengelemek, bu bağlantının kurulmasını ve birlikteliğin büyüyüp gelişmesini sağlamak için ortaya çıkmış.

-Kılıçların Kralı netliği ve entelektüel gücü temsil eder. Bu kart İmparatoriçe ile birlikte, güzel bir şey yaratmak için ilişkiyi besleyici olmak ile sezgi ve akıl ile mantıksal analiz yapmak arasında bir denge kurmanız gerektiğini ifade ediyor. Yani, karşılıklı alma verme dengesini korumalı ve rasyonel kararlarla ilerlemelisiniz

-Genel olarak, bu Tarot Kartı kombinasyonu, güven ve başarı ile ilerlemek için duygular ve mantık, kafa ve kalp arasındaki mükemmel dengeyi inşa etmekten bahsediyor.

-Zor bir sorunu çözmek için sezgilerinizi ve mantığınızı birlikte kullanırsanız yeni bir büyüme ve gelişme döngüsüne girebileceğinizi bolluğun, bereketin, iyimserliğin ve sevginin size akacağını söylüyor..❤

Yorumlar