APDAL ve KILICLARIN DOKUZLUSU


-Apdal tarot kartı, taze ve umut dolu bir yolculuğun başlangıcını ifade eder. Apdal, cesareti, özgürlüğü, yeni maceralara atılmayı ve risk alma isteğini ifade eder. Aynı zamanda masumiyet, dürtüsellik ve umursamazlığı da gösterebilir.

-Kılıçların 9'lusu ise kabus, kaygı, korku, keder ve depresyon anlamına gelir. Hayatın karanlık tarafını ve karşılaştığınız zorlukları temsil eder. Bu kart genellikle soruyu soran kişinin kabus gibi bir durum yaşadığını, stres ve kaygıdan bunalmış hissettiğini gösterir.

-Kılıçların Dokuzlusu, bazen desuçluluk ve pişmanlığı temsil edebilir. Aynı zamanda bir izolasyon, hayal kırıklığı ve umutsuzluk duygusunu da gösterebilir.

-Apdal ve Kılç 9 kombinasyonu, kişinin bilinmeyenden korktuğunu ve endişelerinin ağırlığı yüzünde bir belirsizlik içinde ve depresyonda olduğunu işaret edebilir.

-Bu kombinasyon, bazen de kişinin yeni bir başlangıç yapma konusunda suçluluk duyduğunu, utandığını veya başarısız olmaktan korktuğunu gösterebilir. Kişi yeni bir başlangıç yapmanın yarardan çok zarara yol açacağından korktuğu için değişiklik yapma konusunda isteksiz olabilir.

-Bu tarot kombinasyonu, ayrıca soru soran kişinin mevcut stres ve kaygıdan bunalmış hissettiğini ve bir ara verip önceliklerini yeniden değerlendirmesinin zamanının geldiğini gösterebilir. Apdal kartı burada kişiyi harekete geçirici mesajı temsil ediyor.

-Apdal ve Kılıç 9, korku ve endişe ile karşılanan yeni başlayan bir yolculuğu sembolize eder. Bu tarot kombinasyonu rahatsız edicidir. Akıl sağlığına dikkat etmeyi ve yeni girişimlere dikkatli, ancak iyimserlikle yaklaşmanız gerektiğini hatırlatır.

-Apdal tarot kartı mutlu ve kaygısız olmayı, Kılıçların 9'lusu depresyon veya kaygıyı gösterir. Birbiriyle zıt uçlarda olan bu 2 kartın birlikteliği, kaygısız görünmeye çalıştığı halde, gizli bir sır veya suçluluk hissi nedeniyle kişinin aniden depresyona girebileceğini işaret ediyor olabilir. Bu kişi masum ve mutlu bir yüzün arkasına saklanıp arka planda karanlık duygularla mutlu olan birisi olabilir.

-Bu kombinasyonda, Apdal kartının enerjisi baskın gelir ve dünya ayaklarının altından kayıp gitse umurunda olmayan kaygısız ve hatta pervasız bir kişilik ortaya çıkabilir. Yani, bu 2 kart özgür olmasına rağmen yaptıklarından pişmanlık duyan suçluluk duygusundan kurtulamayan birisini temsil edebilir.

Yorumlar