TILSIM SOVALYE ve KILIC SOVALYE KOMBINASYONU

-Tılsım Şövalyesi hayata yaklaşımında yavaş, istikrarlı ve metodiktir. Bu kart, kararlılığı, pratikliği ve ayakları yere basmayı temsil eden toprak elementi ile ilişkilidir.

-Tılsım Şövalyesi çalışkan, güvenilir ve sebatkar bir kişiyi temsil eder. Bu kişi hedeflerine ulaşma çabalarında gayretlidir ve başarı için uzun vadeli bir stratejisi vardır.

-Tılsım Şövalyesinin olumsuz tarafı, inatçı ve katı olmasıdır. Ayrıca, değişime uyum sağlamakta güçlük çeker.

-Kılıç Şövalyesi, hedefleri konusunda cesur ve iddialı genç bir adamı temsil eder. Kılıç Şövalyesi genellikle hızlı düşünür, hızlı eyleme geçer ve görevine sarsılmaz bir bağlılığı vardır. Bu kart kendine güvenen, hırslı ve hedefi konusunda net bir vizyonu olan bir kişiyi temsil eder.

-Kılıç Şövalyesinin olumsuz tarafı, aşırı agresif ve fevri olması, sonuçlarını tam olarak düşünmeden kararlar alıp, uygulamak için hızlı harekete geçmesidir.

-Kılıç Şövalyesi ve Tılsım Şövalyesi iki karşıt enerji arasında bir gerilim yaratabilir. Kılıç Şövalyesi bir duruma hızlı tempolu bir yaklaşımı temsil ederken. Tılsım Şövalyesi daha yavaş ve daha temkinli bir yaklaşımı temsil eder.

-Bu kombinasyon, bu iki enerji arasında bir denge bulma eğiliminde olmayı temsil eder. Hızlı ve iddialı bir şekilde ilerlemek için Kılıç Şövalyesi enerjisini kullanmak gerekebilir. Ancak, aynı zamanda planların iyi düşünülmüş ve pratik olmasını sağlamak için Tılsım Şövalyesinin enerjisini de dahil etmek gereklidir.

-Bu kombinasyon, Kılıç Şövalyesi ve Tılsım Şövalyesi enerjilerinin fikir çatışmasını somutlaştıran ve büyüleyici bir enerji karışımını kendisinde yaratan bir kişiyi temsil eder.

-Tılsım Şövalye ve Kılıç Şövalye karşılaştırmasında yavaş ve sakin olan yarışı kazanır.

-Şövalyeler, şüphe duymadığımız ve gerçekten yürekten inanındığımız bir konuda bağlılığımızı haklı çıkarmak için kendimizi feda etmeye hazır olduğumuz tarafımızdır.

-Şövalyeler kararlı, iyimser ve enerjik halleriyle bizim ebedi ergenliğimizdir. Rol model olarak duvarına astığı poster kişinin şövalye tarafını temsil eder.
-Tılsım Şövalye ve Kılıç Şövalye kombinasyonunu bir kaplumbağa ve bir tavşanın birleşimi olarak düşünebiliriz. Tılsımlar takımı Kılıçlar takımı gibi hızlı değildir. İşlerin şimşek hızında halledilmesini isteyen tavşan, acele etmeyen, dikkatli ve istikrarlı ilerlemek isteyen kablumbağaya her zaman sorun çıkaracaktır.

-Tutkularınızın peşinden giderken vitesi yükseltme dürtüsüne yenik düşüp hız yaparak motoru zorlama riskini göze almak değil. Olmanız gereken yere doğru yavaş ilerleseniz bile, motoru en iyi şekilde çalışır durumda tutmak olmalıdır.

-Tılsımların Şövalyesi çok çalışarak engelleri aşar. Kılıçların Şövalyesinin iletişim dili güçlüdür. Bu bağlamda Tılsım ve kılıç Şövalye birlikteliği başarıya giden yolun çok konuşmaktan değil çok çalışmaktan geçtiğini anlatıyor.

-Kılıçların enerjisi felsefi ve teorik davranarak daha somut ve pratik bilgiler biriktirmek için harikadır. Ancak, değişim inşa edilirken, Tılsımların enerjisinde adım adım ilerleyerek değişiklikleri uygulamak ve tam dönüşüme gitmelidir.

-Tılsım Şövalyesi, tartışmak zorunda olmadığı bir şeyi tartışmak için amacından asla sapmayacaktır. Risk almakta tereddüt eden kişi sahip olduklarının kıymeti konusunda tereddütü olmayan kişidir. Önemli olan görevine kendini adamaktır. Tılsımların Şövalyesi yavaştır ve adımlarını atarken hesaplıdır. Ancak, ilmine güvenir ve başaracağına inancı tamdır.

-Tılsımların Şövalyesi ve Kılıçların Şövalyesi farklı karakterlere sahiptir. Savaş halinde Kılıç Şövalye hemen harekete geçer, Tılsım Şövalye rakibinin ne yapmak istediğini anlamak için bekler.Savaşta bir bağlantı kurma biçimi olduğu için birbirleriyle yüzleşebilir, birbirlerini anlayabilirler ve savaşı bitirmeye karar verebilirler

Yorumlar