SIHIRBAZ ve KOMBINASYONLARI

-Sihirbazın başının üzerindeki sonsuzluk işareti kozmik bilinci, yani kaynağa bağlı olmayı ve zamansızlığı sembolize eder.

-Sihirbaz'ın belindeki kemer dönüşümü ve sonsuzluğu temsil eder. Kuyruğunu ısıran bir yılanın oluşturduğu dairesel zaman sembolü olan bir ouroborosu oluşturur.Beyaz cübbesi saflığı, kırmızı cübbesi ise tecrübe ve bilgiyi temsil eder.

-Sihirbaz, güller ve zambaklardan oluşan bir bahçede duruyor. Kırmızı çiçekler eril, beyaz çiçekler dişil enerjiyi temsil eder.

-Sihirbaz 1 numaralı Arkana Majör kartıdır. 1 numara, işin başında olmak, 1 numara olmak ve yeni başlangıçlar demektir. 1 zihinsel kolaylıkları harekete geçiren enerjiyi temsil eder.

-Sihirbaz sağ elinde ego bilincinin asası ile gökyüzünü sol eli ile yeryüzünü işaret ediyor. Bu, Sihirbazın gerçek gücü daha yüksek bir kaynaktan çekerek, onu dünyevi meselelere yönlendirilebildiği anlamına geliyor.

-Bu konum, dürüst Sihirbazın hedeflerini fiziksel dünyada tezahür ettirmek için kullandığı manevi ve maddi alemler arasındaki bağlantısını yansıtır.Sihirbaz Cennet ve Dünya arasındaki boşluğu doldurma enerjiyi maddeye dönüştürme yeteneğine sahiptir.

-Sihirbaz'ın Masası, masaya bir teklif koymayı ve satabilmeyi temsil ediyor. Masanın üstünde 5 köşeli yıldız ile temsil edilen para, bir kupa, bir kılıç ve bir asa ile temsil edilen dört element, Sihirbazın emrindeki kaynakları temsil eder.

-Sarı arka plan, bunun entelektüel bir kart olduğunu ve zekanızı, yaratıcılığınızı ve iletişim becerilerinizi kullanmanın olumlu olacağını sembolize ediyor. Bu kart iradeyi, inisiyasyonları ve başlangıçları temsil eder.

-Eril enerjinin arketipi olan Sihirbaz, yaratıcı yetenekleri ve elindeki araçları kullanma becerisiyle hedeflerine ulaşabilen birini temsil eder.

-Sezgisel güçler ve psişik yetenekler, yani bilinçli zihninizin zar zor bir an için görebildiği şeyi, derin bir seviyede 'bilen' içinizdeki alt benliğiniz olan 6. hissiniz Sihirbaz tarafından yansıtılır.

-Sihirbaz Astrolojide Koç Burcu ve Merkür gezegeniyle bağlantılıdır. İkizler ve Başka BurçlarıMerkür gezegeni tarafından temsil edilir. Ateş, Hava ve Topark etkileri, stres, gerginlik ve baş ağrıları ile ilgili bazı sağlık sorunlarına işaret edebilir

-Merkür, kısa mesafeli seyahatler, telefon, bilgisayar ve internet gibi hızlı hızlı bağlantı kurmayı sağlayan iletişim araçlarının gezegenidir.

-Merkür zekanın gezegenidir. Zeka, el becerisi ve nüktedanlıkla bağlantılıdır. Merkür nasıl öğrendiğimizden, zihnimizin nasıl çalıştığından ve nasıl iletişim kurduğumuzdan bahseder.

-Merkür duyuları yönetir. Merkür, duygular tarafından kolayca sallanır ve konunun gerçeğini görmekte sorunlar olabilir. Merkür aynı zamanda Aşıklar kartının burcu İkizler'i ve Hermit'in burcu olan Başak Bucunu da yönetir.

-Tarot açılımlarında ortaya çıkan Sihirbaz doğru yolda olduğunuzu ve manevi rehberlerden gelen yardımı temsil eder. Net bir şekilde iletişim kurmave yeniliklere açık olma yeteneğinizi temsil eder. Sihirbaz, arzu ettiği sonucu ortaya çıkarmak için mevcut tüm araçlara ve kaynaklara sahip olduğu için yaratıcılığınızı kullanmanız gerektiğinde iyi bir karttır.

-Sihirbaz beceriklidir ve yeteneklerine güvenir. İstediği sonucun gerçekleşmesi için ihtiyaç duyduğu insanları kendine çekebilen gevezelik yeteneğine sahiptir.

-Sihirbaz, aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda genellikle en uyumlu ruh eşinizi gösterir. Bu, sizi anlayan ve ne olursa olsun gününüzü nasıl heyecanlandıracağını bilen kişidir. Bekarsanız, yakında çok karizmatik birisiyle tanışacaksınız anlamına gelebilir. 

-Sihirbaz, satış ve iletişim alanlarındaki kariyerleri ifade eder. Sihirbaz, doğru kariyer yolunda olmayı ifade eder. Sihirbaz tarot kartı, yeniliklerden bahseder ve danışan kişinin potansiyel yeteneklerini işlerinde kullanabileceğini belirtir.

-Sihirbaz tarot kartı, Evet-Hayır sorularında güçlü bir Evet olasılığıdır. Belki başarının gelmesi zaman alacak, ancak tüm çabalarınız size olumlu bir sonuç vermek için perde arkasında çalışıyor olacak.

-Sihirbaz, sizi 'anlayan' birini temsil eder. Bu kişi, her şey hakkında konuşabileceğinizi hissedeceğiniz ve harika kahkahalar atmanıza sebep olmanın yanı sıra, teşvik edici bir fikir alışverişi yapabileceğiniz kişidir. Sihirbaz, ruhsal, Materyalist, Duygusal ve Entelektüel olarak her düzeyde tatmin olmaktan bahseder.

-Birinin hakkınızda nasıl hissettiğini soruyorsanız ve Sihirbaz kartını seçtiyseniz. Bu kişi büyük olasılıkla sizin çok özel olduğunuzu, konuşmak ve sohbet etmek için sizi çok ilginç bulduğu anlamına gelir. Bu kişi sizin tarafınızdan teşvik edildiğini ve onu anladığınızı hissediyor. Sizi bir kaide üzerine koyduğunu ve sizden çok yüksek beklentileri olduğunu düşünebilirsiniz.

-Sihirbaz tarot kartı, aklına koyduğu hemen hemen her şeyi tezahür ettirebilen ve yaratabilen kişidir. Bu kart, akıldan çok madde tarot kartıdır. Becerilerini ve bilgilerini kendilerine hizmet edecek şekilde kullanmak için inanılmaz yeteneklere sahip insanları gösterir.

-Bu kişiler her şeyin mümkün olduğuna inanırlar. Genellikle inisiyatif almaya alışkın ve çok yaratıcıdırlar. Kendilerini pazarlamakta harikadırlar. Büyük hayaller kurarlar ve seçtikleri herhangi bir yönde başarılı bir şekilde hareket ederler. Gerekirse çölde kum satabilirler.

-Sihirbaz tarot kartı, zekanızı yaratmak ve tezahür ettirmek için kullanmaktan bahseder. Akıllı oyna ya da hiç oynama bu kartın enerjisidir. Bu kart genellikle ruhunuzun sizi heyecan verici ve teşvik edici bir yöne doğru ittiği anlamına gelir. Kendinizi tamamen yeni bir şey icat ederken veya yeni bir şey yaparken bulabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, büyülü yeteneklere sahip göründüğünüz ve dokunduğunuz her şey altına dönüştüğü için trend belirleyici olacaksınız.

-Ters konumda Sihirbaz gücünü ve üstün yeteneklerini kötü amaçlar için kullanan cüretkar ve dolandırıcı kişileri sembolize eder. Sihirbaz bir illüzyon ustası olduğu için, kafanızı karıştırmak ve sizi manipüle etmek için tasarladığı hile ve tuzakların farkında olmalısınız.

-Bu kişiler normal şartlarda İstediklerini elde edebileceklerine inanmadıkları için manipülasyon kullanırlar. Bu kişiler insanları yanlış seçimler yapmaya yönlendiren aşırı özgüvenli, bencil ve haindir.

Ters konumda Sihirbazın büyük gücü kesinlikle dikkatli olunması gereken bir şeydir. Sihirbaz bir illüzyon ustası olduğu için, kafanızı karıştırmak ve sizi manipüle etmek için tasarladığı hile ve tuzakların farkında olmalısınız.yaşadıklarınız ile ilgili farkındalık kazanmanız için bir uyarı işaretidir. Birisi bencil istekleri ve kişisel menfaatleri yüzünden gücünü size karşı kötüye kullanıyor olabilir. Sözleri sizin davranışlarınızı manipüle etmeye yönelik olabilir. Burada gizli gerçekler ve bir aldatma olasılığı vardır.

-Ters Sihirbaz kimsenin sizi ciddiye almadığını veya hayatınızdaki insanların ve durumların kafa karıştırıcı ve güvenilmez olduğunu fark ettiğinizi temsil edebilir.

-Ters konumda Sihirbaz tarot kartı cüretkar ve dolandırıcı kişileri sembolize eder. Bu kişiler normal şartlarda İstediklerini elde edebileceklerine inanmadıkları için manipülasyon kullanırlar.

-Kendilerine güvenleri yoktur ve genelde ya yanlış anlaşılırlar ya da söyleneni yanlış anlarlar. Öğrenmek ile ilgili sorunları vardır ve bu yüzden kafalarını kuma gömebilirler.

-Sürekli ertelerler ve genellikle hem kendileri hem de başkaları için aşırı derecede eleştireldirler. Oldukça dağınık insanlardır ve fikirleri kafalarının içinde yaşar ve ölür. Sizinle iletişime geçtiklerinde bunun nedeni yalnızca sizden bir şey istedikleri içindir ve bu genellikle sizin paranızdır.

SİHİRBAZ KOMBİNASYONLARI

SİHİRBAZ VE AŞIKLAR VEYA KUPALARIN İKİLİSİ

Ruh eşinizin çok yakınlarda ortaya çıkacağını işaret eder. Aşıklar ve Sihirbaz kartı birlikte düşerse, o kişinin şu anda bekar olduğu konusunda bir kafa karışıklığı olmaz.

-Sihirbaz ve Kupaların İkilisi, yeni sevgilinizin hiç de yeni biri değil, zaten iyi tanıdığınız bir arkadaş olacağını gösterir. Görünüşe göre sonunda Yakışıklı Prens'inizi veya Prensesinizi bulacaksınız.

-Zaten evli veya bağlıysanız bu kombinasyon yeni bir aşk mevsiminin yakında başlıyacağını ve her şeyin olumlu yönde ilerleyeceğini gösterir.

SİHİRBAZ ve KADER ÇARKI

-Sihirbaz zeka ve iletişim gezegeni Merkür, Kader Çarkı şans ve talih gezegeni ile ilişkilendirilir. Bu kombinasyon, bize irade ve kader veya birey ve evren arasındaki etkileşimleri anlatır.

-Kader Çarkı, kontrolümüz dışındaki olayları temsil eder. Hayatta değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu ve buna uyum göstermemiz gerektiğini anlatırken. Sihirbaz, bizi bir sonraki yeniden doğuşa hazırlar.

-Kader Çarkı kaderse, Sihirbaz iradenizdir. Sihirbaz,Tarot'un Hava, Ateş, Toprak ve su elementi takımlarını kontrol edebilen tek karttır. Siz farkında olsanız da olmasanız da, güçlü enrjiye sahip bir varlıksınız ve insanlar doğal olarak karizmanıza çekiliyor. Keskin zekanız, kararlılığınız ve bitmeyen merakınızla birleştiğinde istediğiniz herşeyi gerçeğe dönüştürebilir ve kaderinizi şekillendirebilirsiniz.

-Sihirbaz, hedefinizi gerçekleştirmek ve potansiyelinizin tamamına ulaşmak için, tüm sınırlayıcı zihniyetlerden kurtulmanız gerektiğini söylüyor. Çünkü, sihrin gerçekleştiği yer zihninizdir. Bu kombinasyonda tekerlek sürekli ilerlerken hedeflerinizi gerçekleştiriyor. Hareket etmediğinde ise, Sihirbaz bir sonraki adımda ki eyleminizi planlıyor.

-Kader Çarkı ve Sihirbaz kombinasyonu hayatınız üzerinde kontrol sahibi olma isteğinizi temsil eder. Ancak, kontrol iyi birşey olsada aşırıya kaçmak bazı sorunlara yol açabilir. Çünkü, Sihirbaz'ın gölge tarafı kontrolü elde tutmak için insanları ve durumları manipüle eder.

-Bütün As'lar ve Sihirbaz 1 rakamının enerjisini taşır. Sihirbazın masasında bütün As'lar vardır. 10 numaralı Kader Çarkı, 0 numaralı Apdalın, 1 numaralı Sihirbaz'ın ve As'ların daha üst oktavı olabilir. Numerolojik olarak Kader Çarkı, Sihirbaz ve As'lar 1 rakamının enerjisini taşırlar.

-Arkana Majör kartlarının 10. kartı olan Kader Çarkı, Numerolijiye göre kişinin hayatında hem tamamlanmayı hemde yeni başlangıçları temsil eder.

-Arkana Majör kartlarının ilk kartı olan Sihirbaz, bağımsızlığı, liderliği ve eylemi temsil eder. Kader Çarkı ve Sihirbaz birlikte 10+1:11 sayısını oluşturur. Numerolojide, ana sayı olan 11 rakamı evrensel birliği sembolize eder.

-10 ve 1 rakamı yolunuzla uyum içinde olmadığınızda, mükemmelliyetçilik sevdasının kıskançlık ve endişeye neden olabileceği konusunda uyarıyor. Bu da ne olursa olsun sadece kendin kazan zihniyetine sahip olmanıza sebep olabilir.

SİHİRBAZ ve İTİDAL

-Sihirbaz ve İtidal kombinasyonu arzularınızı tezahür ettirme gücüne sahip olduğunuzu temsil eder. Birşeyi yaratmak için onu istemek ve kararlı olmaktan çok daha fazlası gerekir. Sihirbaz, harekete geçmek ve yeteneklerinizi kullanmakla ilgilidir. İtidal ise, yavaş hareket ederek dengede kalmayı temsil eder.

-Bu kombinasyon ipin üstünde bir taraftan diğer tarafa dengeli bir şekilde geçmeyi başarmaktır. Aşırıya kaçarak yanlışlara zaman harcamak yerine, acele etmeden dengede kalarak ilerlemek sizi hedefe götürecektir. Aşırıya kaçmayın, dengede kalın ve acele etmeyin.

SİHİRBAZ ve DÜNYA

-Sihirbaz ve Dünya kombinasyonunda herşey sihirli olacakmış gibi görünsede, unutmayın Sihirbaz bir Aziz değildir. Tarot'ta Sihirbaz bir inisiyatör olarak ortaya çıkar. Sihirbaz ilahi bir güç ile bağlantıdadır ve bir hokkabazın yüksek güçlerine sahiptir. Kartın üstünde sonsuzluk işareretine sahip olan Sihirbaz, zihin becerilerini konuşturur ve kendinden emindir.

-Sihirbaz, aklın gezegeni Merkür'ün enerjisinin etkisinde güçlü bir beyin gücüne sahiptir. Sihirbaz'ın güçleri, insan zihninin hem mantıksal hem de duygusal tarafını etkiler. Bu güç bedeninin dışından gelse de kişileri sürekli kontrol altında tutabilir.

-Sihirbaz, hayatın temel unsurlarını manipüle eder ve ihtişamın sıradan olanda ortaya çıkacağını bize gösterir. Sihirbaz, cesaret ve kararlılığın kendi emrinde olduğunu kendine sık sık hatırlatırsa, asla gerçekten güçsüz olmaz. Maddi araçlarını veya diğer dünyevi güç sembollerini kaybederse geçici olarak boyun eğdirilebilir. Ancak kendine olan güveni yenilmez bir güçtür.

Sihirbaz + Apdal: Bir yetenek yeni bir başlangıç getirir. İnsanların sizi dinlemek ve size inanmak istemesini sağlayacak şekilde rahat ve güvenli bir şekilde konuşma yeteneğine sahip olmak.
Sihirbaz + Büyük Rahibe: Yetenekli bir medyum olmak. Okültizme giriş. Mistik bir gruba katılma. Sihirbaz ve Büyük Rahibe kombinasyonu, ayrıca bir erkek ve bir kadın arasında güçlü bir iş ortaklığına da işaret edebilir.
Sihirbaz + İmparatoriçe: Kariyerli bir kadın.
Sihirbaz + İmparator: Yetenekli bir lider.
Sihirbaz + Büyük Rahip: Yetenekli bir gelenek.
Sihirbaz + Aşıklar: Hayalinizdeki partner/romantizm. İdeal partner, ruh eşi.
Sihirbaz + Savaş Arabası: Bir yetenek başarı ve zafer getirir.
Sihirbaz + Güç: Yetenek, cesaret ve tutku verir.
Sihirbaz + Hermit: Yetenekli, mükemmel, harika bir öğretmen.
Sihirbazı + Kader Çarkı: Yetenek şans getirir.
Sihirbaz + Adalet: Yetenekli bir avukat, polis, yargıç. Hukuk dünyasında yetenek.
Sihirbaz + Asılmış Adam: Geç olgunlaşan biri. Parlak bir zihin. Mucit. Birşey icat etmek.
Sihirbaz + Ölüm: Zamanın ötesinde olmak. Masaya yeni bir şey getirmek.
Sihirbaz + İtidal: Diplomaside yetenekli olmak. Nasıl davranacağını bilmek.
Sihirbaz + Şeytan: Bazen karabüyü bazen de iş dünyasında bir yetenek anlamına gelebilir.
Sihirbaz + Yıkılan Kule: Bir kriz, bir yeteneği öne çıkarır. Baskı altında en iyi performansı gösteriyor.
Sihirbaz + Yıldız: Bir yetenek şöhret getirir.
Sihirbaz + Ay: Yaratıcı bir yetenek. Gerçeği söyleyememek. Bir yalancı.
Sihirbaz + Güneş: Motivasyonel konuşmacı.
SihirbazYargılama + : Yetenekli bir sanatçı. Multimedya. TV ve radyo. Şöhret.
Sihirbaz + Dünya: Dünyadaki yerinizi bulmak. Kazanan.

Sihirbaz + Asaların Ası:Tüm işlerinizi hızlı bir şekilde halletmek.

Sihirbaz + Asa 5: Kalabalıktan sıyrılmak.

Sihirbaz + Asa Şövalyesi: Yetenekli bir rakip. Aceleci bir karar olsa ve mutlaka doğru karar olmasa bile, sonuçlarını tam olarak düşünmeden bildiğiniz her şeyi masaya sermek. Bildiğiniz her şeyi masaya sererken her şeyi net bir şekilde düşünememek.

Sihirbaz + Asaların Kraliçesi: Becerikli bir girişimci.

Sihirbaz + Asaların Kralı: Başarılı bir satış elemanı. kombinasyonu mevcut çalışma alanınızdaki anlaşmaları ustaca bitirmenizi ve satış alanında ilerleyebileceğiniz yeni bir kariyer değişikliği öneriyor.


Sihirbaz + Kupa Ası: Sanat satmak. İlham satmak.

Sihirbaz + Kupa 2: Romantizm ve dostluk bir arada. Bu kombinasyon çok derin bir bağlantının başlangıcını gösterebilir. Eğer bir kadınsanız, hayatınıza girecek ve size kıvılcım verecek yeni bir adam arayın!

Sihirbaz + Kupa Kraliçesi: Başarılı bir sanatçı.


Sihirbaz + Kılıç 6: Başarılı bir hamle. Online satış.

Sihirbaz + Kılıç 7: Bir pazarlama uzmanı. İnsanlara duymak istediklerini söylemek.


Sihirbaz + Tılsım 2: Yazmaya veya farklı yollardan iletişim kurmaya ilham gelmiş olmak. Bu kombinasyon, ayrıca hisse senetleri, tahviller veya gayrimenkul seçenekleri arasında karar vermenize yardımcı olan bir tür aracıyı (Sihirbaz) da gösterebilir.

Sihirbaz + Tılsım 8: Staj, çalışma veya yeni bir beceride uzmanlaşmak.

Sihirbaz + Tılsım Kraliçesi: Ev tadilatı. Mülk satın almak/satmak.

Sihirbaz + Tılsım Kralı: Satışların finansal dünyasında uzmanlaşmak.

Yorumlar