SEYTAN ve TILSIM 7 TAROT KOMBINASYONU

-Şeytan, ayartmaları, materyalizmi ve esareti temsil eden bir karttır. Şeytan arketipi, insanların kendi davranışları için bir günah keçisine sahip olma ihtiyacından ortaya çıkar. Aynı zamanda başarıya giden yolda kişinin gölge taraflarını temsil eder.

-Tılsım Yedilisi, genellikle tefekkür zamanını işaret eder. Yani, doğru yolda verdiğiniz emeklerinin geri dönüşünün tatmin edici olacağına güvenmeli ve sabırlı olmalısınız. Bu kart, emeğinizin meyvelerini toplama zamanın geldiğini, ancak bu süreçte sabrın önemli olduğunu sonuçta ödülün tatlı ve tatmin edici olacağını temsil eder.

-Şeytan ve Tılsım 7 kombinasyonu, genellikle kişinin esaret altında olduğu, kapana kısılmış hissettiği ve emeğinin meyvelerini görmek için mücadele ettiği önemli bir zorluğu yansıtır.

-Tılsım Yedilisi, emeklerinin karşılığını almayı beklerken sabır duygusunu dengelemekle ilgilidir. Ancak, Şeytan kartı bu kart ile birleştiğinde kişinin hedeflerine ulaşmak için dışardan bir müdahalenin mahsülün büyümesine ve gelişmesine engel teşkil edebileceğini işaret ediyor.

Burada, materyalizme teslim olup yüzeysel davranmaktansa ektiklerinizin meyvelerini toplayabileceğiniz tarafa kararlılıkla kendinizi adamanızın en doğru davranış olacağını unutmamak önemlidir.

-Şeytan ve Tılsım Yedilisi, hafife alınmaması gereken bir Tarot kombinasyonudur ve genellikle esaret ve ayartmalara karşı uyarır ve sabırla beklemeyi temsil eder. Belki, gerçek başarı zaman alacaktır. Ancak, bu arada içgörü ile hareket ederek kapitalizmin tuzaklarına düşmemek daha önemlidir.

Yorumlar