OLUM ve KILIC 3 KOMBINASYONU

-Ölüm kartı, genelde fiziksel ölüm değil daha çok acı verici veya zor olabilecek bir dönüşüm anlamına gelir. Zor olsada geçmişi bırakmanızı ve değişime açık olmanızı önerir.

-Kılıç 3, genellikle ihaneti, kalp kırıklığını ve duygusal acıyı temsil eder. Bu kart duygusal travmaya neden olan bir ilişki veya durumla ilgili olabilir. Kılıçların Üçlüsü, acının yaşamın ve olgunlaşmanın önemli bir parçası olduğunu ve mutluluğu takdir etmek için üzüntü hissetmenin gerekli olduğunu bize hatırlatır.

-Ölüm ve Kılıç 3 kombinasyonu keder ve kayıpla uğraştığınızı ve hayatınızda bir dönemin tamamen kapandığını temsil eder. Bir ilişkinin sona erdiğini kabul etmekte zorlandığınızı ve bu bitişin acı verdiğini ifade edebilir.

Ölüm ve Kılıç 3 kombinasyonunun olası anlamları

1-Bir tür dönüşüme yol açan duygusal acı ve büyüme dönemini temsil eder.

2-Bir ilişkinin veya bir durumun sona ermesine yol açan ihanet ve kalp kırıklığını ifade eder.

3-Kişisel gelişim ve dönüşüme yol açan bir kayıp veya ölümü işaret eder.

4-Keder ve üzüntüden yenİlenerek çıkmak ve eskisinden daha güçlü hissetmek.

5-Büyümek ve ilerlemek için gerekli olan acı verici değişiklikleri ve geçişleri yaşamak zorunda olmak anlamına gelebilir.

-Ölüm ve Kılıç 3 birlikteliği acı verici türden köklü bir değişim ve tamamen dönüşmek ile ilgilidir. Bu kombinasyon her zaman hayatınızda zorlu ve dönüştürücü bir döneme işaret edecektir. Acının yaşamın gerekli bir aşaması olduğunu, büyümenizi ve daha iyi olmanızı sağlayan şeyin acı olduğunu unutmayın.

Yorumlar