KADER CARKI ve GUC KOMBINASYONU

-Kader Çarkı, servetlerimiz, kariyerimiz, ilişkilerimiz ve ev hayatımızdaki değişim döngülerini sembolize eder. Kader Çarkının tepesinde oturan Melek birbirimize ve ruhsal alemlere derinden bağlı olduğumuzu bize hatırlatır.

-Kader Çarkı hayatınıza bir müdahaleyi sembolize eder ve bu kart sizi uyandırmanın bir işareti olabilir. Arkana Majör kartlarından 10 numaralı Kader Çarkı bir döngünün tamamlandığını ve yeni bir döngünün başladığını temsil eder.

-Hayatınızda köklü değişiklere hazırlıklı olun ve olumlu değişikler bekleyin. İyi talih beklenmedik bir şekilde hayatınıza girebilir. Bu yüzden ne gelirse gelsin değişime açık olun. Ayrıca, bu dönemde ilahi olanla bağlantınız ve sezgileriniz her zamankinden daha güçlü olabilir.

-Güç, bir güç gösterisi anlamına gelir. Bu, bazen özdeğerleriniz için ayağa kalkmak veya başka birini korumak gibi cesur bir hareket olabilir. Bazen de, öfke veya dargınlığa yenik düşmek yerine affetmek ile ilgili olabilir. Güç, genelde sabırlı olmak, başkalarına şefkat göstermek ve kendinize karşı nazik olmak demektir. Ayrıca, iyi sağlık ve fiziksel gücü sembolize eder.

-Güç Kartının size mesajı konumunuzu korumanız ve doğru olanı yapmanızdır. Harekete geçmeden önce düşünün ve anını bekleyin. Zorlukları aşma gücüne ve yeteneğine sahip olduğunuzu, başarının kaderinize yazıldığını sık sık kendinize hatırlatın. Çünkü, aynı açılımda ortaya çıkan bu kartlar aynı zamanda bu anlama geliyor.

-Kader Çarkı karşınıza çıkan önemli fırsatları, hayatınızda büyük ve olumlu değişimleri işaret eder. Bir döngünün sonunda ve yeni bir döngüye adım atmak üzere olduğunuz bu dönemde heyecanlı ve endişeli olabilirsiniz.

-Yeni bir döneme başlarken geçmişten ayrılmak sizi zorlasa da, karşınıza çıkan bu fırsatlar bugüne kadar verdiğiniz emeklerin bir ödülüdür. Bu değişime yüzeysel yaklaşmayın. Bugünlere gelmenizin sebebi olan nitelikleriniz, inançlarınız, maddi ve manevi değerlerinizin merkezinde kalarak yeniliklere ilerleyin. Kişisel gelişiminize katları olacak ve sonsuza kadar gücün elinize geçmesine sebep olacak zorlukları memnuniyetle karşılayın.

-Kader Çarkı dış etkenlerden meydana gelen değişim ve dönüşümü temsil eder. Gözlerinizi açık tutun ve bugün ortaya çıkacak tüm işaretlere açık olun. Çünkü, evrenin sizinle ilgili planlarını anlayabilmek ve yeni açılan kapının anahtarını ele geçirmek için, koşullar hakkında bilgi sahibi olmanız ve anlamaya çalışmanız gerekecek. Bunu yaparken de kararlı olmak, güvende hissetmek ve kendinize şefkatli davranmak önemlidir.

-Kader Çarkı ve Güç kombinasyonu, başardıkça kişinin kendisini güvensiz hissedebileceğini ifade edebilir. Yıllara dayanan çabalarınızı ve emeklerinizi hiçe sayarak, geldiğiniz durumu birkaç dakika içinde yok etmenize sebep olabilecek koşullarla karşılaşabilirsiniz.

-Koşulları anlamak tutku, inatçı bir eğilim, kararlılık, inanç ve ilahi olanla bağlantı da kalmak ile mümkün olacaktır.

Yorumlar