GUC ve KILICLARIN UCLUSU

-Güç kartı sorumluluk yüklenmeyi, kendini sevmeyi ve kendine saygıyı sembolize eder. Tarot açılımlarında ortaya çıkan güç kartı, baskı altında bile dengeleri koruyabilme, engeller karşısında korkularını yenme, dürtülerini ve duygularını kontrol edebilme yeteneğini yansıtır. Ayrıca, kişinin hedeflerine ulaşması için sabır ve kararlılık göstermesi gerektiğini ifade eder.

-Kılıçların Üçlüsü kartı, başedilmesi son derece zor olabilen ve daha fazla fiziksel ve zihinsel sağlık sorunlarına yol açabilecek kalp kırıklığı, boşanma, kayıp, depresyon ve ameliyattan bahsedebilir. İyileşmenin başlayabilmesi için, bir problemin var olduğunun kabul edilmesi ve üzerinde çalışılması gereken, duygusal acı ve üzüntü zamanını temsil eder.

-Bu kart kişinin keder, ihanet veya gönül yarası gibi acı verici duygular yaşadığını gösterebilir. Bazen, ilerlemeden önce acılarla yüzleşmek ve bu acıyı kabul etmek gerektiğini ifade eder. Bazen de, bir ilişkinin bittiğini veya kişinin kendisi için değerli olan bir şeyden veya birinden vazgeçmesi gerektiğini gösterebilir.

-Güç ve Kılıç Üç tarot kombinasyonu zor ve en karanlık zamanlarda bile bizi kendimizi sevmeye ve iyi olanı keşfetmeye teşvik eder. Küçük güzel anların ve basit zevklerin kıymetini bilmek için zaman ayırmak, iyileşmemize ve hayattan bir kez daha keyif almamıza yardımcı olacaktır.

-Güç ve Kılıçların Üçlüsü tarot kombinasyonu ihtiyaç hissettiğimizde bizi destek ve yardım aramaya teşvik eder. Yalnız olmadığımızı ve zor zamanlarda bize yardımcı olabilecek insanların olduğunu hatırlamak önemlidir. Yardım istemek bir cesaret gerektirir ve kendimize olan sevgimizi göstermenin bir yoludur.

-Kişi kendisine değer vererek ve doğru destek ile her türlü engelin üstesinden gelebilir ve diğer taraftan yeni keşfedilen bir içsel güç ve yaşam anlayışıyla çıkabilir.

-Güç ve Kılıç Üçlü tarot kombinasyonu danışan kişinin hem manevi gücünü hem de duygusal acısını yansıtır. Zor durumların üstesinden gelebilecek içsel güce sahip olsakta, aynı zamanda duygusal acımızı da kabul etmemiz gerektiğini, sabır, şefkat ve dayanıklılıkla bunun üstesinden gelebileceğimizi bize hatırlatır.

-Güç tarot kartı, özgünlüğü, kendini ifade etmeyi, esnekliği, dürtülerini ve duygularını kontrol altında tutarak içsel gücü keşfetmeyi temsil eder.
-Kılıçların Üçlüsü ise, bir ortaklıkta aşırı kargaşa veya bir ilişkide romantizmle ilgili kötü haber var anlamına gelir. Size yakın birisinin kalp kırıklığını veya ihanetini işaret edebilir.

-Güç ve Kılıç 3 tarot kombinasyonu aşk ve ilişkilerde, kalp kırıklığı, boşanma, kayıp ve depresyon karşısında dayanıklılık ve sabır göstermeye bir çağrı olarak görülebilir. Sizin veya partnerinizin, ortak engelleri dürüstlük ve alçak gönüllülükle aşmanıza olanak tanıyan kendini kabullenme düzeyine ulaştığınızı gösterir.

-Bu bağlantı, gurur veya kendini beğenmişlik duygularına yol açmadığı sürece güçlenmenizi ve engeli aşarak ilişkide ilerlemenizi sağlayacaktır. Güç kartı burada içsel gücünüzü keşfederek yaralarınızın iyileşebileceğini sembolize eder.

-Kalp kırıklığı veya boşanma acı bir deneyim olsada, bu kombinasyon bize hayatta hala güzelliklerin olduğunu hatırlatır. Küçük güzel anların ve basit zevklerin kıymetini bilmek gerektiğini hatırlatır. Küçük şeylerin kıymetini bilmek için zaman ayırmak, iyileşmenize ve hayattan bir kez daha keyif almanıza yardımcı olacaktır.

-Bu nedenle, üzüntülerinizi görmezden gelmemeli, onlarla yüzleşirken güçlü ve dayanıklı olmalısınız. Aynı zamanda ne istediğini bilmeyen, yalan söylemeye eğilimli veya incitmek için kasten aldatan romantik bir partneriniz varsa dikkatli olmalısınız.

-Güç ve Kılıç 3 tarot kombinasyonu acı ve keder zamanlarında sabırlı ve metanetli olmanız, kendinize karşı şefkatli olmanız gerektiğini ifade eder. Kendinize karşı nazik ve şefkatli olun. Ayrıca, ne yaparsanız yapın olmuyorsa ruh sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın.

-Bazen üzüntüyle baş etmenin en iyi yolu, mutsuzluğun sizi ele geçirmesine izin vermektir. Acı çekmenize ve acıyı hissetmenize izin verin. Ne kadar ağlamaya ihtiyacınız varsa o kadar ağlayın. Üzüntüden kaçmaya çalışmaktan vazgeçtiğinizde sorunun üstesinden geldiğinizi ve ne kadar hafiflediğinizi göreceksiniz.
-Genel olarak, Güç ve Kılıçların Üçlüsü tarot kartı kombinasyonu, iş hayatında zor bir duruma düşmekten veya büyük mali kayıplardan söz eder. Böyle zamanlarda nasıl hissettiğinizin farkında olmalı ve finansal olarak düştüğünüz zor durumla gelen duygulardan utanmamalısınız.

-Güç tarot kartı, iş ve finans durumunuzu gerçekçi olarak değerlendirmenizi ve bir plan yapmak için zaman ayırmanız gerektiğini ifade eder. Organize hareket ederek uzun vadede size fayda sağlayacak kararlar aldıktan sonra harekete geçmeye başlayabilirsiniz.

-Sonuç olarak, gerçek gücün yalnızca engellerin üstesinden gelmekte değil, aynı zamanda zayıf noktalarımızı kabul etmekte olduğunu hatırlayın. Başkalarının sizi kendi güvensizliklerine ve bağlılık sorunlarına ilişkin korkularına göre tanımlamasına izin vermeden, onlarla doğrudan yüzleşme cesaretini gösterin

-Farkında olun ya da olmayın, zihinsel ve duygusal sağlığın fiziksel sağlık üzerinde büyük etkisi vardır. Dolayısıyla, bu iki kart bir araya geldiğinde, kendinizi sevmeye ve saygı duymaya devam edecek cesaret ve güce sahip olursanız, boşanma, kayıp, depresyon ve ameliyattan kaynaklanan acı ve ıstırapla daha iyi başa çıkabilirsiniz.

-Bu kombinasyon her durumda olumlu tarafın farkında olmanın ve acıya rağmen devam edecek gücü bulabilmek için sabır ve metanet göstermenin öneminden bahseder.

Yorumlar