AY, SIHIRBAZ ve SEYTAN


-Ay kabul etmeniz ve yüzleşmeniz gereken gizli gerçekler veya endişe duygularıyla ilgilidir. Şu anda kafa karışıklığı, belirsizlik veya korku yaşıyor olabilirsiniz. Ancak, karanlıkta yol alırken sezgilerinize güvenmeniz çok önemlidir.

-Sihirbaz, kişisel gücü temsil eder. Sihirbaz bir eylem kartıdır ve bu esnada kişinin yaratıcılığını ortaya koymasıyla ilgilidir. İrade gücünü, beceriyi, ihtiyacınız olan donanıma sahip olmayı ve özgüveni ifade eder.

-Sihirbaz ayrıca, hilekarlığı ve karizması ile tanınan Yunan iletişim ve ticaret tanrısı Hermes ile de ilişkilendirilir.

-Ay, bazen yanılgılar, aldatma veya çılgınca şeylerle ilgilidir. Ancak, aynı zamanda yaratıcılık, psikolojik ve sosyolojik alanların gölge taraflarını ortaya çıkarmakla ilgilidir. Bazen gece vardiyalarında çalışmak, bazen de sözleşmeli işçi gibi döngüler halinde çalışmak anlamına gelebilir.

-Sihirbaz ise, donanımlı harekete geçmek anlamına gelir. Ancak, Ay ve Sihirbaz birlikteliği henüz bilmediğiniz bir yola girmeniz gerektiği için vahşi tarafınızı da ortaya çıkarmanızı gerektirece yaratıcı bir girişimde bulunmanız gerektiğini ifade ediyor olabilir.

-İş ve kariyerle ilgili olarak, Ay kartı ağırlıklı olarak kadınlarla ilgili konularda çalışmak anlamına gelebilir. Ay kartının gizli bir tarafı vardır. Belki, Ay burada sadece gece işini temsil etmek için ortaya çıkmış olabilir. Belki de bir dolandırıcılığı veya yalanı ortaya çıkaracaksınız.

-Ay, bazen madende veya metroda çalışmak, bazen de bir klüpte dansçı olarak çalışmak anlamına da gelebilir.

-AY ve SİHİRBAZ kombinasyonu dikkatinizin başka tarafa çekilip, kandırılmaya çalışılabileceğiniz bir durumla karşı karşıya kalabileceğinizi konusunda sizi uyarıyor. Dikkatli olmalısınız. Sezgilerinizin rehberliğine güvenin, karşınıza çıkan durumlar karşısında yaratıcı çözümler bulmaya açık olun ve cesurca bilinmeyene ilerleyin. Çünkü, karşınızda hiç bilmediğiniz bir gücü, size karşı kullanmaya çalışan birileri var.

-Sağlık ile ilgili olarak Ay akıl hastalıkları, merkezi sinir sistemi, başın arka tarafındaki hastalıkları, bacak ve ayaklar ile ilgili rahatsızlıkları, Sihirbaz ise röntgen veya emar ile hastalığı keşfedip tedavi için harekete geçen bir doktoru temsil edebilir.

-Şeytan, 15 numaralı arkana Majör kartıdır. Şeytan 1 numaralı Sihirbaz ve 5 numaralı Büyük Rahip kartlarının gölge taraflarının birleşimidir.

-Bu bağlamda Şeytan karizmatik, iletişimleri kuvvetli ve etkileyici, ancak karanlık ve hastalıklı birisini işaret eder.

-Şeytan maddi veya cinsel her türlü ayartmaları, aynı zamanda madde, kumar ve diğer bağımlılıkları veya doğal olanın gölge tarafını temsil eder.

-Şeytan saklanmaya çalışılan veya görmezden gelinen ve ilerlemeyi engelleyen, ancak ortaya çıkarılıp yüzleşilmesi gereken şeydir.

-Sihirbaz'ın yanında Şeytan, gerçeği bulma ve ortaya çıkarma gücüne sahip olmak anlamına gelir. Aynı zamanda bilinçsiz davranış ve korkuların farkında olmanız gerektiğinin güçlü bir hatırlatmasıdır. Karanlıkta gölgelerle karşılaştığınızda yaratıcı enerjinizi kullanarak bilinç ve bilinçsizlik arasında bir denge sağlayarak yaratıcı çözümler bulunabilir.

Yorumlar