ASILMIS ADAM ve ASALARIN ALTILISI


-Asılmış Adam ve Asaların Altılısı tarot kombinasyonu başarının genellikle bir fedakarlık ve teslimiyet döneminden sonra geldiğini ifade eder. Artık size hizmet etmeyen eski zihinsel modelleri ve davranış kalıplarını bırakmanızı tavsiye eder.

-Asılmış Adam size mevcut durumdan alınacak manevi bir ders olduğunu ve bu deneyimin eninde sonunda büyüme ve başarıya yol açacağını hatırlatırken. Asaların Altılısı, çabalarınızın takdir edileceğini ve övgü alacağınızı söyler.

-Asılmış Adam ve Asaların Altılısı, potansiyel olarak güçlü bir zafere yol açacak, bir kişisel düşünme ve iç gözlem yolculuğunu sembolize eder. Bu yolculukta, daha büyük bir bilgelik kazanmak için zor kararlar almanız, hayatın doğasında var olan adaletsizlikleri kabul edip affetmeniz ve belli bir rahatlıktan fedakarlık etmeniz gerekebilir.

-Bu bilgelik, arzuladığınız başarı ve tanınmaya ulaştığınızda çok değerli olacaktır. Bu kombinasyon harekete geçmeden önce duraklamanızı, iç huzurunun ve kendine güvenin ödüllerinin her zaman statü ve tanınmanın ödüllerinden daha ağır bastığını size hatırlatır.

-Asılmış Adam, ayrıca bir sonraki adımı atmadan önce her şeyi beklemeye almanız gerektiği, aksi takdirde evrenin bunu sizin adınıza yapacağı konusunda bir uyarıdır. İçinde bulunduğunuz anın sizi başarıya doğru yönlendirdiğine güvenebilir ve duruma yeni bir perspektiften bakabilirsiniz. Frene basarak normalde farkında olamayacağınız yeni fırsatları görebilirsiniz.

-Asılmış Adam, bazen de iş ve kariyer hayatında veya bir ilişkide ilerleyebilmek için, kendinizden bir parça feda etmeniz gerektiğini ifade edebilir.
-Asaların Altılısı ise, başarmanın, zafer kazanmanın ve kutlamaların sembolüdür. Bu kart, sadece sıkı çalışmanın ardından gelen ödülleri değil. Aynı zamanda, çabalarınızın kamuoyu tarafından da takdir edildiğini gösterir. Bu ödül sadece sırtınızı sıvazlamak olsa bile, kendinize olan güveninizi büyük ölçüde artıracak ve çabalarınızı sürdürmeniz için size güç verecektir.

-Asılmış Adam ve Asaların Altılısı aşk hayatında iyi bir şans ve başarı zamanına işaret eder. Aynı zamanda, ilişkide bu başarıyı getiren dikkate alınması gereken bir bilgeliğin bulunduğunu gösterir.

-Asılmış Adam kartı, ilişkinin iyiliği için kişisel arzu ve hedeflerden fedakarlık etme isteğini anlatır. Partnerine daha iyi hizmet verebilmek için kişinin kendi ihtiyaçlarını ve arzularını bir kenara bıraktığını gösterir. Bu fedakarca davranış ilişkinin başarısı için çok önemlidir.

-Bu kombinasyon, aynı zamanda partnerlerin şu anda güçlü bir yerde olduğu ve birbirlerinin en iyi yönlerini ortaya çıkaracak bir anlayış düzeyine ulaştıkları anlamına gelir. İşte, bu anlayış genellikle başarılı bir ilişki ile başarısız olan bir ilişki arasındaki farktır.

-Asılmış Adam ve Asaların 6'lısı konu aşk ve ilişkiler olduğunda güçlü bir fedakarlığın ödül hikayesini anlatır. Kişiyi kendi arzularının ötesine bakmaya ve partnerinin ihtiyaçları için çabalamaya teşvik eder. Bilgelik, fedakarlık ve partnerin ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarının üstüne koyma isteğiyle büyük işler başarılabilir.

-Asılmış Adam, kalıpların dışında düşünmek ve risk almak, aynı zamanda kötü bir alışkanlıktan veya modası geçmiş bir zihniyetten vazgeçmek anlamına gelir.

-Asaların Altılısı ise başarı ile gelen ödülleri ve tanınmayı sembolize eder. Sıkı çalışmanın buna değdiğini ve çabalarınızın karşılığını alacağınızı söyler.

-Asaların Altılısı, bazen de kişinin başarılı bir evlilik veya büyük bir ortaklık için imza atmak üzere olduğunu temsil edebilir.

-Asaların 6'lısı, özellikle kariyeriniz veya işinizle ilgili bir zafer kazandığınızı, bu başarıyla bağlantılı bir yolculuğu ve başarılı olmaya devam edeceğinizi gösterir. Birçok başarıya imza attınız ve daha iyi haberler yolda anlamına gelir.

-Bunlar, muhtemelen bir terfi, bir başvuru veya kariyeriniz ile ilgili bir yan adım olabilir. Mülakat sonuçları, diplomalar ve sınavlar ile ilgili derecelerin hepsi bir zaferdir ve tebrik zamanını gösterir.

-Bu başarı pek çok kişisel fedakarlık yapmış olmanızla ilgilidir ve geçmişte katlandığınız tüm zorlukların bir nedeni var.

-Şimdi, pek çok değişiklikten geçiyorsunuz. Belki, çevrenizi değiştirmek, belki de hayatınıza daha ilham verici aktiviteler katmayı düşünüyor olabilirsiniz. Ancak, mevcut refahınızı feda etmeden başarılarınızı kutlamak önemlidir.

-Asılmış Adam ve Asaların 6'lısı tarot kombinasyonu sağlıkla ilgili olarak, kötü bir alışkanlıktan vazgeçmek veya aşırı düşkünlüğünüz olan, belirli bir faaliyete ara vermekten bahseder. Sabrınız ve kurallara bağlılığınız sonunda başaracak ve şifa bulmakla ödüllendirileceksiniz.

-Eğer, Başarıya ulaşmakta zorlanıyorsanız, sebebinin dış etkiler olmadığını, daha ziyade kişisel farkındalığa doğru içsel bir yolculukla ilgili olduğunu hatırlayın.

Yorumlar