ASALARIN 2'LISI ve KUPALARIN 6'LISI KOMBINASYONU

-Asaların 2'lisi, hedeflerinize ulaşmak için harekete geçmeyi temsil eder. Bu kart genellikle iş ve ticari seyahat ile ilişkilendirilir. Neyi başarmak istediğinize dair net bir vizyona sahip olduğunuzu ve bunu gerçekleştirmek için hesaplanmış riskler almaya hazır olduğunuzu gösterir. Büyüme ve gelişmeye yönelik yeni fırsatlar keşfetmeye ve yeni zorluklar üstlenmeye hazır olduğunuzu sembolize eder.

-Kupa Altılısı nostaljiyi, çocukluk anılarını ve masumiyeti temsil eder. Bu kart, sizi geçmişte mutlu eden anılara ve duygulara odaklanarak neşeli ve eğlenceli bir enerjiye sahip olmayı gösterir. Ayrıca, aileniz, arkadaşlarınız veya sevdiklerinizle güçlü bir duygusal bağı temsil eder. Bu kart genellikle duygusal destek vermek ve almak, anılara değer vermek ve iyilik yaymakla ilişkilendirilir.

-Asaları 2'lisi ve Kupaların 6'lısı kombinasyonu, geçmişten gelen neşeli anılarınızı yaşarken uzun vadeli hedeflerinize ulaşmak için harekete geçmek anlamına gelir. Hayallerinizi gerçekleştirmek için çok çalışırken, aynı zamanda başarıya giden yolculuğun tadını çıkardığınızı gösterir.

-Ayrıca, köklerinize ve sizi duygusal olarak destekleyenlere bağlı kalırken, neşe ve tatmin getiren yeni bir kariyer yolunda ilerlediğinizi temsil eder. Bu yolda temel değerlerinize ve duygusal bağlantılarınıza sadık kalırken, büyük başarılar elde etme potansiyeline sahip olduğunuzu ifade eder.

-Asaların 2'lisi ve Kupaların 6'lısı bir seçim aşamasında olduğunuzu ve gençlik yıllarınıza bağlı kalarak karar vermenizi tavsiye eder. Kartlar yer değiştidiğinde, yani Kupaların 6'lısı ve Asaların 2'lisi diziliminde ise, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek ve başarmak için ebeveynlerinizin veya bakıcılarınızın size aşıladığı ön yargılardan kurtulmanız gerektiğini ifade eder.

-Hangi korkuları miras aldığınızı fark etmek için kendinize bir hedef belirleyin ve sizi gerçek amacınızdan gereksiz yere uzaklaştırmasına izin vermeyin.

Yorumlar