ASA 4, OLUM, TILSIMLARIN ASI, KILIC 7 ve TILSIM KRALICE


Soru: Meral hanım, bu önümüzdeki temmuz ve Ağustos 'ta sağlık sorumlarım iyileşecekmi diye sordum. 1 numara Asaların Dörtlüsü, 2 numara Ölüm Kartı, 3 numara Tılsım Ası, 4 numara Kılıç Yedilisi, 5 numara Tılsım Kraliçesi sonuç ne olacak? Bel fıtığı ameliyatı oldum ama iyileşmedim ne yapacağımı bilmiyorum belki sizin yorumunuz bana rehber olur sevgiler ❤❤❤

-Tarot açılımlarında sorunuzun cevabını ilk kart verir. 2. kart genelde engelleri gösterir.

-Asa Dörtlüsü sağlık konusunda iyi bir alamettir. Çünkü, bu kart temeli sağlıklı, güçlü ve zinde bir bünyeyi temsil eder.

-Eğer, mevcut bir hastalıktan dolayı bir süredir tedavi görüyorsanız, sonunda o hastalıktan kurtulacağınıza ve bundan sonra sağlıklı bir hayat yaşayacağınıza işaret eder. Yani, tamamen iyileşeceksiniz ve bel fıtığı tedavisinin çok olumlu etkilerini yakında farketmeye başlayacaksınız.

-Ölüm tarot kartı Akrep Burcu ile ilişkilidir ve Akrep Burcu hastalıklarını temsil eder. Akrep Burcu genelde güçlü bir bünyeyi ve geçici hastalıkları, böbrekler ve boşaltım sistemi ile ilgili rahatsızlıklar gösterebilir. Hormonlarla ilgili hastalıklar veya yorgunluk sebebiyle ortaya çıkan sinir bozuklarından dolayı bünyenin zayıf düştüğünü de işaret edebilir.

-Akrep Burcu, iyileşebilecek hastalıkları temsil eder. Yani, dertleri içinizde biriktirmemeye gayret ederseniz, rutinlerinizde sinirsel gerginliklerden uzak durur, moralinizi yüksek tutmaya çalışırsanız hayatınız düzene girecek ve böylece fıtıkla ilgili tedavinizin sonuçlarını daha çabuk alcaksınız. Aynı zamanda diğer kronik rahatsızlıklarınız da kolay iyileşecektir.

-Tılsım Ası maddi başarının rahatlığıyla gelen esenliği temsil eder. Bu rahatlamanın verdiği güven sayesinde sağlık sorunlarınızla ilgilenme fırsatı bulacaksınız ve kendinize daha iyi bakacaksınız.

-Moralinizi yüksek tutun ve yi hissetmeye öncelik verin! Rutin beslenmenizde yeme içme konularında dikkatli olun. Bu kart, beslenme, psikolojik, finansal ve sosyal güvenlik konularının bütünün sağlık üzerinde etkileri olduğu ifade eder.

-Eveet ve Kılıç 7'lisi bağımlılıklarınız olduğunu ve bunlardan kurtulmadan hastalıklarınızın iyileşebileceğini düşünüyorsanız. Bu kart, çok karizmatik bir şekilde kendi kendinizi aldattığınız konusunda sizi uyarıyor. Olumsuz alışkanlıklarınızın vücut direncinizi kırmasına ve zindeliğinizi çalmasına izin vermeyin.

-Tılsım Kraliçe, sizi zehirleyen sağlıksız alışkanlıklardan kurtulduğunuz taktirde doğal döngülerinizin düzene gireceğini, vucut sağlığınızın dengesine kavuşacağını ve kendinizi daha güzel hissedeceğinizi ifade ediyor.

Yorumlar