OLUM ve ASILMIS ADAM

Soru: Önümüzde ki 3 ay iç içinde ne yaşayacağım. İyi yaşamak için ne yapmam lazım diye sordum Ölüm asılan adam, Kılıç3 kılıç, Tılsım 10 geldi. Desteden 2 kart düştü onları en başa koymuştum
Kupa 4 ve Değnek 9


-Ölüm ve Asılmış Adam, bu kartların her ikisi de büyük sırlı kartlardandır ve hayatınızda kalıcı değişikliklere atıfta bulunur. Bu yüzden, önemli ve büyük değişiklikler döngüsünden geçtiğinizi söyleyebilirim.

-Ölüm kontrolünüz dışında bir son ve yeni bir başlangıca işaret ederken. Asılmış Adam, bir yol ayrımında bulunduğunuzu ve hayati öneme sahip bir karar vermeniz gerektiğini ifade ediyor. Kafa karışıklığı yaşıyor ve bakış açısı değiştirmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Ancak, karar vermemek bulunduğunuz noktada olduğunuz gibi kalmak ve bir adım bile ilerleyememek anlamına geliyor.

-Asılmış Adam bu seçimin sizin elinizde olduğunu ifade ediyor. Değişiklik yapmaya karar ve bu değişimin sonuçlarının üstesinden gelmeye karar verebilirsiniz. Ya da, mevcut durumunuzu koruyarak bu seçiminizin sonuçlarına katlanırsınız.

-Hayatınızda dış etkenlerin sebep olduğu bir son yaşarken, bu değişimin sonuçlarının en iyi şekilde sonuçlanması için bir şeyleri feda etmeniz gerekecek. Bu adımı atmadan önce geçmişi, şimdiki durumunuzu ve geleceği ayrıntılarıyla düşünmek için bir mola vermelisiniz.

-Ölüm doğal düzeninde giden şeylerin sonudur. Baharda her yer yemyeşilken, sonbaharda çiçekler solar ve renkler değişir ve kış geldiğinde her yer kahverengi toprak rengine dönüşür. Bunu anlıyor olmanız, acı çekmeyeceğiniz ve üzülmeyeceğiniz anlamına gelmez.

-Asılmış Adam, kendi seçimini yapmak ve farklı bakış açılarında çözümü bulmaktır. Belki, 180 derece farklı bir dünya görüşünde yaşamak için tutunduğunuz birşeyi bırakmak zorunda kalacaksınız Belki de, yeni görüşte yaşamak istemediğiniz için, bir zamanlar çok değr verdiğiniz bir şeyden bilinçli olarak vazgeçeceksiniz.

-Burada yüreğinizin sesini dinleyin ve gerçekten istediğiniz dünyada yaşamayı seçmek için gözlem yapmaya başlayın. Zaman içinde en doğru karar kendini gösterecektir ve siz işte bu diyeceksiniz zaten.

-Boşluğu dolduracak o taze, yeni şeye rastlamadan önce kederli, kasvetli bir kış manzarasında olduğunuzu hissederek biraz zaman geçirmelisiniz. İnsanlardan uzak, boş boş tatil yapıyormuş gibi hissetmek ve birşeyleri askıya almak sizin için zor gibi görünsede, buna ihtiyacınız var ve kafa karışıklığının yerini netlik alana kadar, hangi yolun doğru olduğu konusunda asla emin olamazsınız.

-Asılmış Adam burada yeni maneviyat yolunuzu işaret ediyor. Neyi feda etmeniz gerektiği konusunda netleşene kadar bu asılma devam edecek.

-Bu kombinasyonda Ölüm tarot kartı, zamanın sizde yarattığı ruhsal değişimi, Asılmış Adam sizin zamanınız üzerinde yaratacağınız ruhsal değişimi anlatıyor.

-Ölüm kontrolünüz dışında bir son ve yeni bir başlangıca işaret ederken. Asılmış Adam, bir yol ayrımında bulunduğunuzu ve hayati öneme sahip bir karar vermeniz gerektiğini ifade ediyor.

-Gündelik sorunlara atıfta bulunan Kılıç 3 kartında kalbe saplanmış 3 kılıç, derin bir duygusal acı anlamına geliyor.

-Asılımış Adamın Ardından Kılıç 3, şu anda seçenekler arasında kendinizi sıkışmış gibi hissetsenizde ilerlemek için bir fedakarlık yapmanız ve eski kalıpları bırakmanız gerektiğini ifade ediyor. Ayrıca, bu 2 kartın birlikteliği acının iyileşme döneminde bulunduğunuz anlamına da geliyor. Ancak, unutmayın yaşamınızdaki köklü değişimler ve nasıl ilerlemeniz gerektiği konusunda aldığınız karar kalıcı olacaktır.

-Tılsım 10 kartı da Kılıç 3 gibi geçici yaşam sorunlarına değinir. Ancak burada duyglar ve maddi konularda bir kesişme var. Bu kombinasyon ev ve aile hayatı ile ilgili bir kalp kırıklığı yaşadığınızı düşündürüyor.

-Bu 2 kart, geleceğinizi ilgilendiren önemli kararı verirken finansal başarınızı ve istikrarınızı göz önünde bulundurarak fedakarlık yapmanızı tavsiye ediyor. Böylece, hayatınızda bir denge sağlayabileceksiniz. Hem siz içsel olarak huzur içinde olacaksınız. Hemde dış dünyanızda barış ve memnuniyet duygusu yaratmış olacaksınız.

-Kupa 4 ve Asaların 9'lusu, duygusal durumunuzun kendisini savunmaya geçtiği anlamına geliyor. 4 kupayı almak için 3 kupayı bırakmaya direnmek gibi birşey. Daha tatmin edici durum için şu anda tutunduğunuz şeyden vazgeçmeye direnmek.

-Bu kombinasyon bir fedakarlık yapmanızın ve tutunduğunuz şeyi bırakmanızın doğru olacağını ve bırakmamakta ısrarcı olmanın sizi sonunda pes ettirmeye götüreceğini düşündürdü bana. Bir zorunluluğu işaret ettiği için pes etmek sevimsiz geldi. Bazen, duygusal olarak bağlı olduğumuz şeyler konusunda da gerçekçi kararlar almayı göze almamız gerekebilir.

-Değişime direnmek kafa karışıklığınızı ortadan kaldırmayacak. En iyisi yapmanız gereken fedakarlığı ayrıntılarıyla düşündükten sonra kafanızda netleştirmektir. 

-4 kupayı almadan 5'e ilerlemek mümkün değil. 5 numerolojik olarak Uranüs gezegeninin etkisindedir. Uranüs, kişinin yaşamına devrim gibi değişiklikler getirir.

-Asaların 9'lusudan sonra Asaların 10'lusu manevi olarak tutunduğunuz şeylerin gelecekte sizin için bir yük olmaya başlacağını ve taşımakta zorlanacağınızı ifade ediyor.

Yorumlar