KUPA 6 ve TILSIM 6


-Kupa 6 geçmişin anıları ve nostalji ile ilgilidir. Yetişkinliğin sorumluluklarından ve zorluklarından kurtulduğumuz bir masumiyet ve saflık zamanını temsil eder. Bu kart aynı zamanda içimizdeki çocukla yeniden bağlantı kurma ve oyun oynama, aynı zamanda neşe duygusundan yararlanma arzusunu da gösterebilir.

-Tılsım 6 bir cömertlik ve sahip olduklarını paylaşma kartıdır. Hayırsever bağışları ve ihtiyacı olanlara yardım eli uzatarak kişinin bolluğunu başkalarıyla paylaştığı zamanları temsil eder. Bu kart aynı zamanda başkalarından yardım almaya açık olmak ve getirdikleri hediyeleri takdir etme nezaketini göstermeyi ifade edebilir.

Kupa 6'lısı ve Tılsım Altılısı kombinasyonu, cömertliğimizi ve şefkatimizi harekete geçirmek için içimizdeki çocukla bağlantı kurmamız gerektiğini tavsiye eder. Bu kombinasyon, bazen gönüllü olarak zamanımızı ve kaynaklarımızı bağışlamak ve başkalarına geri verme zamanını temsil eder. Bazen de, özellikle de bugün kim olduğumuzu şekillendirmede önemli bir rol oynamış, geçmişimizden gelenlerden hediye, yardım ve destek almaya açık olmamız gerektiğini işaret edebilir.

-Kupa 6 ve Tılsım 6 çevresindeki diğer kartlara bağlı olarak farklı anlamlara gelebilir.

- Verme ve almayla ilgili çocukluk anılarını temsil edebilir.

- Daha verici ve şefkatli olduğumuz nostaljik bir zamanı gösterir.

- Geçmişteki cömertliğinizden dolayı bir hediye veya ödül almak.

- Başkalarına hediyeler almak veya yeteneklerimizi başkalarıyla paylaşmak.

- Geçmişte yardım ettiklerimizden şimdi yardım ve destek almaya açık olmak.

- Şimdiki davranış ve eylemlerimizin geçmişteki davaranış ve eylemlerimizin sonucunu olduğunu kabul etmek anlamına gelebilir.

-İlişkilerde bu kartların kombinasyonu bir nostalji zamanını, tanıdık biriyle fiziksel olarak yakınlaşarak duygusal mutluluğu yakalamayı temsil eder. İçinizdeki çocuğu keşfedin çocuk tarafınızı mutlu edin. Ancak, gerçekçi hareket etmeniz gerektiğini unutmayın. Gerçekçi kararlar almadan önce fazla ileri gitmeyin.

Yorumlar