KILIC 2 KOMBINASYONLARI

-Kılıçların 2'li durumunuz ile ilgili netlik ve denge arayışınızı ifade eder. Konu ile ilgili başkalarınnın tavsiyelerine ihtiyaç hissettiğinizi gösterir. Bu kart karşınıza çıktıysa, karar vermek için acele etmeyin ve olanları düşünmek için zaman ayırın. Zaman içinde durum netlik kazanacaktır. Kararınızı verirken hislerinize ve içgüdülerinize güvenin

-Duygularınızla yüzleşmekten çekiniyor ve onlarla doğrudan başa çıkmak yerine onlardan kaçınma eğiliminde olabilirsiniz. Duygularınızı bastırmak iç çatışmaya neden olacaktır.

- Kılıç çok siz ve eşiniz arasında daha fazla iletişim ve anlayış ihtiyacı ile ilgilidir. Partnerinizle aranızda hala ertelenen bazı çözülmemiş sorunlar olabilir. Kılıçların 2'si, gerçek duygularınızı kendinize sakladığınızı ve bunun da altta yatan bir gerginliğe neden olduğu anlamına gelir. Birbirinize karşı daha açık olmaya çalışmak ve aklınızdan geçenleri paylaşmak önemlidir

-Kılıçların 2li'si genellikle bir tür döngüde sıkışmış hissetmeyi temsil eder. Kendinizi bir yol ayrımında hangi yöne gideceğinizden emin olamamış gibi hissedersiniz. Bir kararsızlık duygusu içinde iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissedersiniz.

Ters konumda Kılıç 2
-Sorunlarla uğraşmak istemediğiniz için veya korku nedeniyle duygularınızı bloke ettiğinizi gösterebilir.
-Kendinizi bir yol ayrımında hissetmenize rağmen, çevrenizde iç sesinizle çelişen çok fazla fikir olduğu için bir tür kafa karışıklığı hissettiğinizi gösterebilir.

-Ters konumda Kılıç 2 kafa karışıklığını temsil eder. Günlük tutmak ve meditasyon olumlu yönde ilerlemek için güçlü bir güven duygusu ve netlik kazanmanızı sağlayacaktır.

-Tarot kartları hayatınızın anlamı hakkında birçok noktaya vurgu yapacaktır. Anlatılar içinde sizi etkisi altına alan frekansa girin ve gerisini bırakın


==Kılıçların 2'lisi ve Tılsım Kralı kombinasyonu, omuzlarınıza yüklenen sorumluluklar nedeniyle biraz bunalmış hissettiğinizi gösterebilir.

-Böyle bir durumda, hayatınızda daha fazla denge bulmak için bir adım geri atın ve önceliklerinizi yeniden değerlendirin. Konuşmaktan ve ihtiyacınız olanı istemekten korkmayın.

==Kılıçların 2'lisi ve Asılmış Adam, hayatınızın belirli bir alanında ilerleyemediğinizi gösterebilir. Ne kadar çabalarsanız çabalayın ilerleme kaydetmiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu kombinasyon, bazen farklı bir yaklaşım benimsemeniz gerektiğinin bir işaretidir. Bazen de, niyetiniz ile ilgili doğru ilerlemek için bir şeyi bırakmaya istekli olmanız gerekebilir.

==Kılıçların 2'lisi ve Dünya kombinasyonu genellikle bir tamamlanmışlık hissini ifade eder. Bunun nedeni, yakın zamanda önemli bir hedefe ulaşmış olmanız veya hayatınızın etkili bir bölümü kapatmış olmanız olabilir. Durum ne olursa olsun, başarılarınızı kutlamak ve başardıklarınız üzerinde düşünmek için zaman ayırın.

==Kılıçların 2'lisi ve Kupaların 2'lisi birlikte ortaya çıktıysa, bu bir ilişkide daha iyi iletişim ihtiyacını temsil edebilir. Partneriniz ile uyum sağlayamamak sık sık gergin hissetmenize birbirinizden uzaklaşmanıza sebep olabilir. Böyle bir durumda, denge ve uyumu yeniden inşa etmek için oturup açık açık konuşup durumu netliğe kavuşturmak önemlidir.

==Kılıçların 2'lisi ve Ay kombinasyonu kafa karışıklığınının ve bir yol ayrımında ki kararsızlığın göstergesidir. Günlerce içinde bulunduğunuz durumu düşünüyor ve konu hakkında farklı farklı tahminler yapmaya çalışıyor olabilirsiniz. Kılıçların İkilisi, seçeneklerinizi değerlendirmenizi, Ay bilinçaltınızı varsayımlardan temizlemenizi önerir.

-Kılıç 2 ve Ay tarot kombinasyonu sezgi gerektiren zor bir seçim anlamına gelir. Kılıçların İkilisi denge ve istikrarı, Ay bilinçaltını temsil eder. Tamamen mantıksal akıl yürütmek yerine duygusal farkındalık ve denge gerektiren bir kararla karşı karşıya olduğunuzu gösterir.

-Etrafınızdaki insanların tavsiyelerini de göz önünde bulundurun, ancak sonuçta sizin için neyin doğru olduğunu en iyi siz bilirsiniz. Hayatınızda sürekli bir belirsizlik söz konusu olduğunda, sezgilerinize güvenmeli ve içgüdülerinizle hareket etmek için kendinize izin vermelisiniz.

==Kılıç 2 ve Güneş iyimserlik ve umut duygularını gösterir. Büyük ihtimalle tünelin sonundaki ışığı görmeye başladınız ve bu ışığın farkında olmak size belirli bir hedefinize ilerlemek için çabalamaya devam etme gücü veriyor.

-Harika gidiyorsunuz devam edin. Duygularınızla doğrudan yüzleşmenin bir yolunu bulabilirseniz, sonunda bir denge duygusu yeniden sağlanacaktır.

-Bu kombinasyonda işlerin düzelmeye başladığını ve geleceğinizde iyi şeyler olma potansiyelinin yüksek olduğunu görebilirsiniz.

Yorumlar