IMPARATOR ve KRALLAR


-Tarotta, İmparator dört kralın her biriyle akrabadır. Geçmiş zamanlarda, toprakları geniş bir ülkenin hükümdarı olan İmparator, tüm alan üzerinde doğrudan kontrol sağlayamayacağı için "krallıklar" kuruldu. İmparatora bağlı olan Kral, ülkedeki en yüksek otoriteydi, ancak kralların hepsi imparatora hesap verirdi.

-İmparator bütün krallıkların bağlı olduğu en üst düzeyde otorite konumundaki kişidir. Krallar kendi alanları içinde hiç kimseye hesap vermezdi. Bütün krallar İmparatora hesap vermek zorundaydı. İmparator ise kimseye hesap vermezdi.

-Arkana Majör takımından olan 4 numaralı İmparator, Arkana Minör takımının 4 krallığın tümünün bütüncül yöneticisidir. Yani Asaların Kralı, Kupaların Kralı, Kılıçların Kralı ve Tılsımların Kralı'nın enerjilerini bünyesinde bulundurur.

Asaların Kralı - Koç- Ateş- örnek lider.

Kupaların Kralı - Yengeç- Su- şefkatli ve yaşlı bir danışman.

Kılıçların Kralı - Terazi- Hava- katı yetkili uygulayıcı arketip.

Tılsım Kralı - Oğlak- Toprak- istikrarlı, katı, sağlayıcı.

İMPARATOR ve ASALARIN KRALI

-Asaların Kralı bir halk adamı, örnek bir lider ve sözünün eridir. Yönettiği kişiler için yaklaşılabilir bir noktada durur ve onlar için en iyisini ister. Eğer bir konuda zorluk yaşıyorsanız, bu kral size oraya nasıl ilerleyeceğinizi gösterecektir. Paylaşacak çok şeyi vardır ve paylaşım onun çok tutkulu olduğu bir şeydir.

-Tüm krallar besin zincirinin tepesinde yer alırken, bu kral sadece sorumlu olduğu için değil, aynı zamanda öğretmen olmayı da önemsediği için bir lider olarak öne çıkar. Hedeflerinize nasıl ulaşacağınızı gösterecek, sırtınızı sıvazlayacak ve ilerlemeniz için ihtiyacınız olan cesareti size verecektir.

Asaların kralı ve İmparator tarot kombinasyonu gittiği yere başkalarını da götürmek isteyen cömert bir kişiyi temsil eder. Bu kombinasyon yeni fikirlere sahip olmayı, bu fikirlerden yeni şeyler yaratmak ve deneyimlerini genişletirken başkalarını da yanına almak anlamına gelir.

İMPARATOR ve KUPALARIN KRALI

-Kupaların Kralı İmparator kombinasyonunda, İmparatorun şefkatli tarafını ve iyi kalpli tarafını görüyoruz. Bu kombinasyon, harekete geçmeden, büyük ve cesur adımlar atmadan önce, sebeplerinizi her zaman hatırlamanızı tavsiye eder. İlerlemek için her zaman bir sebebiniz vardır ve Kupaların Kralı kafanızdaki soruların cevaplarını alabileceğiniz adamdır.

-İmparator eril enerjiyi ve Kupaların Kralı ataerkil düşünceyi temsil eder. Bu kişiler önemsediğimiz erkekler olarak kişisel hayatımızda kendini gösterir. Bu kombinasyon, bazen sevgi dolu, ilgili bir adam olarak kocanızı veya babanızı veya büyükbaba olarak rehberlik eden ve rahatlık veren şefkatli bir kişiyi temsil edebilir.

İMPARATOR ve KILIÇLARIN KRALI

-İmparator ve Kılıç Kralı kombinasyonunda İmparator'un niteliklerini daha "açık" ve "bariz" bir şekilde ortaya çıktığını görürüz. Kupa Kralı ve İmparator kombinasyonunda İmparator özellikleri pek farkedilmese de, Kılıç Kralı ve İmparator birlikteliğinde bu özellikler daha görünür şekilde ortaya çıkar.

-Kılıçların Kralı, kural koyucu ve tıpkı bir yargıç gibi bu kuralları uygulayan bir kişidir. Hukuk sistemi, Kılıçların takımına karşılık gelen Adalet kartı, Terazi Burcu ve Hava elementi ile temsil edilir.

-İmparator ve Kılıçların Kralı kombinasyonu yasalara ve aynı zamanda yaptırımlara vurgu yapan kolluk kuvvetlerimizi sembolize eder. Bu kombinasyon, genelde diğer krallıklar ile sorun yaşandığında ortaya çıkar. Sorumluluk sahibi ve işi hiç bitmeyen bir kişiyi temsil eder. İmparator ve Kılıç Kralı kombinasyonu Asaların kralı gibi değildir, diğer insanlarla arasına mesafe koyan bir kişiyi gösterir.

-Diğer bütün takımlardaki ters konumda krallar, bir yıldız olarak parlama niteliklerinin daha azını ortaya koyarken, Kılıç Kralı her durumda yönetilmesi ve işlenmesi zor enerjiye sahip olmasıyla bilinir ve her durumda parlar.

-Bu kombinasyon İmparator'un daha zor yönlerini ortaya çıkarır daha büyük zorlukları ifade eder. Bu kombinasyonun konusu güç çekişmeleridir. Burada İmparatorun boyun eğmeyen yönünü görürüz.

-Kılıç Kralı ile birlikte İmparatorun güvenlik sağlama ve güvenilir olma yönü ortaya çıkar. Bu kombinasyon kanun koymaktan ve aynı zamanda düzen yaratarak bu düzeni sürdürmekten bahseder. Bu kişilerin öncelikleri güven ve düzenin istikrarı için kurallar koymak ve işlenebilirliğini sağlamaktır.

İMPARATOR ve TILSIMLARIN KRALI

Tılsım Kralı İmparatorun altındakilerin hepsine yeterince yiyecek temin eden yönünü ortaya çıkarır. Bu kombinasyon sorumlu sağlayıcı bir kişiyi temsil eder. Topraklarıyla yakından ilgilenir ve halkının ihtiyaçlarının karşılandığından emin olur.

-İmparator ve Tılsımların Kralı kombinasyonu, İmparator kartının temsil ettiği istikrarın kalitesinin yüksekliğini temsil eder. Bu kombinasyon, hayatımızdaki bekçiyi ve ihtiyaçları sağlayan bir ve aynı zamanda iyi bir ücret kazanarak ailesini geçindiren bir kişiyi temsil eder. Bu kral, finansal istikrarı sağlamakla ve ailesinin başını sokacak bir çatı oluşturmakla ilgilenir. Yemeği masaya koyar.

-Kupaların Kralı, iyi bir dinleyici ve yaslanılacak şefkatli bir omuz olarak İmparatorun vücut bulmuş haliyse, Tılsımların Kralı, çocuklarının ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olmasını sağlayan, sağlayıcı bir baba tipidir. Bir lider veya patron olarak, disipli ve çok çalışarak, kendini adama yoluyla zirveye çıkan kişidir.

-İmparator ve Tılsım Kralı kombinasyonu, sağlam finansal kararlar almak için gereken beceri ve bilgiye sahip olduğunuzu ve risk almaktan korkmadığınızı gösterir. Finansal büyüme ve başarı için yeni fırsatlar ve yeni fikirler zenginliğinizi ve refahınızı artırmanıza yardımcı olacak. Finansal geleceğiniz parlak ve bu hedeflerinize kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

-Hedeflerinize disiplinli ve kararlı bir şekilde ilerleyerek başarı ve refah elde edebileceksiniz. Bu nedenle, önünüze çıkan fırsatları kucaklayın ve finansal hedeflerinize ulaşmak için çok çalışmaya devam edin.

Yorumlar