AY ve TILSIMLARIN KRALICESI


-Ay kartı, bir gizem ve belirsizlik duygusuna değinir. Zor duygular içinde bilinmeyenle yüzleşmeyi temsil eder. Ayrıca gizli gerçeklerin ve sırların ortaya çıkabileceğine de işaret edebilir.

-Ay tarot kartı;

1- Karışık ve belirsiz durumları.

2- Karmaşık duyguları ve kafa karışıklığını.

3- Gizlenen gerçekleri ve sırları.

4- Sezgileri ve rüyaları.

5- Kişinin gölge tarafını keşfettiği durumları temsil edebilir.

-Tılsım Kraliçesi kartı, ev ve aile ile güçlü bağları olan, besleyici ve pratik bir kişiyi temsil eder. Bu kişi maddi varlıklarına ve finansal istikrarına bağlıdır ve kendini güvende hissediyordur.

-Tılsım Kraliçesi;

1- Besleyici ve pratik bir kişidir.

2- Maddi varlıklarda istikrarı ve güvenliği gösterir.

3- Cömertlik, güçlü ev ve aile bağları ile ilgilidir.

4- Kendi kendine yeterlilik ve mali bağımsızlığı temsil eder.

-Ay ve Tılsım Kraliçesi kombinasyonu, sezgi ve yetiştirme ile derin bir bağlantıyı temsil edebilir. Bu kombinasyon, belirsiz veya rahatsız hissetse bile kişinin içgüdülerine güvenmesinin önemli olduğunu gösteriyor.

-Ay ve Tılsım Kraliçesi kombinasyonu;

1- Sezgilerine güvenen pratik bir kişiyi temsil edebilir.

2- Sevdiklerini beslemek ve onlara duygusal destek sağlamak anlamına gelebilir.

3- Gizli gerçekler ve sırlar hakkında derin bir anlayış anlamına gelir.

4- Pratiklik ve sezgi yoluyla elde edilen finansal istikrar ve

5- Kendini keşfetme yoluyla ruhsal büyüme, anlamına gelebilir.

-Ay ve Tılsım Kraliçesi kombinasyonu, sezginin, pratikliğin ve beslemenin önemine vurgu yapar. Kariyer yaşamında ise istikrarlı büyüme potansiyeline sahip olduğunuzu temsil eder.


-Tılsım Kraliçesi ve Ay kombinasyonu, bir büyüme ve dönüşüm dönemini temsil eder. Bu kombinasyon aceleye getirilmiş enerjisi olan derin ve köklü bir değişim dönemidir. Gerçekten kim olduğunuzun farkına vardığınız ve gerçek benliğinizi kabul etmeyi öğrendiğiniz bir dönemden geçtiğinizi gösterir.

-Kişi gerçek kimliğiyle ilgili güvensiz hissetmesine rağmen bundan böyle kim olduğunun ve hayattan ne istediğinin farkındadır. Bu dönem, kişi için yeni başlangıçlar ve öz farkındalık zamanıdır. Bu geçiş döneminde Tılsım Kraliçesi kişiye rehberlik edecek ve pratik olmasını sağlayacaktır.

-Bu kombinasyon size kendinizi bolluğa açarken, aynı zamanda kaynaklarınızı akıllıca kullanmanızı tavsiye eder. Şüpheye düştüğünüzde sezginilerinizin doğruluğuna güvenin ve onun sizi yönlendirmesine izin verin.

-Tılsım Kraliçe ve Ay ilişkilerde aşka duyulan ihtiyacı gösterir. Sizin veya eşinizin duygusal olarak savunmasız hissettiğinizi, şefkate, sevgiye ve anlayışa ihtiyacınız var anlamına gelir.

-Partnerinizin neye ihtiyacı olduğu konusunda hassasiyet göstermelisiniz. Bu konu üzerine konuşmalısınız ve birlikte bir ilişkiyi daha güçlü ve daha istikrarlı hale getirmek için daha güvenli ve besleyici bir ortam yaratmalısınız.

-Tılsımlar Kraliçesi ve Ay kart kombinasyonu, finans ve kariyer konularında ilerlemeyi temsil eder. Engeller karşısında yaratıcı ve pratik çözümler bulabileceğinizi ifade eder. Yeni projelere başlamak ve sizi hedeflerinize yaklaştıran yeni fırsatları kovalamak için harika bir zamanda bulunuyorsunuz anlamına gelir.

-Güçlü bir güvenlik duygunuz olduğunu ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak kaynaklara erişebildiğinizi gösterir. Disiplinli ve çok çalışmaya olan bağlılığınız ödüllendirilecek. Bunu hayatınıza neşe ve tatmin getiren alanlarına odaklanmak için kullanmalısınız.

.

Yorumlar