YIKILAN KULE ve KUPALARIN BESLISI


Yıkılan Kule, Tarot destesindeki en güçlü kartlardan biridir. Kartın üstünde insanların düştüğü, yanan uzun bir kule tasvir ediliyor. Yıkılan Kule, kişinin hayatındaki ani karışıklığı ve yıkımı temsil eder.

Bu kart, değişim döngüsünün gelmekte olduğunu ve bunun sonuçlarının yıkıcı olabileceğini mesajını verir. Aynı zamanda, yeni bir şeyin ortaya çıkmasının önünü açan gerekli bir çöküşü temsil eder.

Kupa Beşlisi bir hayal kırıklığı ve kayıp kartıdır. Dökülen bardaklar için yas tutan, kaybedilen fırsatları veya ilişkileri temsil eden bir figürü gösterir. Figür, dökülen bardaklara o kadar odaklanmıştır ki, arkasında dik duran iki bardağı göremediği için sahip olduklarının farkında bile değildir. Bu 2 bardak kişinin önündeki olasılıkları temsil eder. Kupa 5 yas, pişmanlık ve hayal kırıklığı zamanını gösterir. Gelecek kendisini çağırırken geçmişte takılıp kalma hissini temsil eder.

Yıkılan Kule ve Kupa Beşlisi kombinasyonu bir tarot okumasında birlikte göründüğünde, derin üzüntü ve hayal kırıklığına yol açan ani bir kargaşa ve kaos dönemine işaret eder. Yıkılan Kule, değişimin ani ve şiddetli olacağını temsil ediyor.

Kupa Beşlisi, yaşamakta olduğunuz değişikliğin, kaçırılan fırsatlar ve pişmanlıkla sonuçlanacağını ifade eder. Bu kombinasyon, kişinin dünyasını yıkıldığını veya altındaki halının çekildiğini hissettiğini gösterir. Ancak, aynı zamanda büyüme ve dönüşüm potansiyeline sahip olduğunuz anlamına gelir.

Yıkılan Kule, modası geçmiş yapıların gerekli çöküşünü temsil eder. Kupa ise, geçmişteki hayal kırıklıklarını bırakıp yeni olasılıkları kucaklama fırsatını temsil eder.

*Dökülen süt için takıntı yapmayı ve üzülmeyi bırakın güçlü kişisel ve ruhsal evrime yol açan bir değişim döngüsüne girdiniz. Bu fırsatı iyi şekilde değerlendirin.

Yıkılan Kule ve Kupa Beşlisi kombinasyonunun anlamı, bu 2 kartın çevresindeki diğer kartlara bağlı olarak değişebilir.

- Bir kariyer okumasında, bu kombinasyon, ani iş kaybını veya hayal kırıklığına ve pişmanlığa yol açan büyük bir aksiliği gösterebilir.

- Bir aşk okumasında bu kombinasyon, kalp kırıklığı ve yasa yol açan ani bir ayrılığı veya aydınlanmayı gösterebilir.

- Ruhsal bir okumada bu kombinasyon, kişinin dünya görüşünü sarsan, kafa karışıklığına ve belirsizlik duygularına yol açan ani bir ruhsal uyanışı temsil edebilir.

Yıkılan Kule ve Kupa Beşlisi, büyüme ve dönüşüm potansiyelini de içinde bulunduran ani bir karışıklık ve hayal kırıklığını dönemini gösterir. Bazen, bir kişinin hayatındaki büyük değişiklikleri ve zorlukları, bazen de açık bir zihin ve açık yüreklilikle iç gözlem ve kendini keşfetme zamanını ifade eder.

Yorumlar