TILSIM KRAL ve TILSIM KRALICE



-Tılsımlar takımı, harcama çılgınlıklarıyla ün kazanan şımarık zenginleri değil. Paranın satın alabileceği en iyi şeyle sizi etkilemek isteyen zarif ve zengin kişileri temsil eder.

Tılsımlar takımı;
-Bazen, Çalışkan ve pratik olduğu gibi aynı zamanda kuruşun hesabını yapan.
-Bazen, kendi kendine yeten bir ekonomiye sahip çok sağlıklı bir yaşam tarzına odaklanan.
-Bazen de, kurumsal olarak zengin, bol parası olan ve eski malikanelerde yaşayan kişileri temsil edebilir. Ancak, tüm bunlara rağmen Tılsımlar takımı kişilerinin sahip olduğu en "heyecan verici" şey çok duygusal olmalarıdır.

-Tılsım Kral ve Kraliçe birlikteliğinden yayılan enerji bolluk ve refahtır. Danışan kişinin hayatında bol miktarda zenginlik ve gelir kaynakları olması muhtemeldir.

-Tılsımlar serisi tarafından temsil edilen saraylı kartların bireyleri, iş ve kariyerlerini inşa etmeyi severler. Alışveriş yapmaktan, restoranlara gitmekten ve dünyevi zevklere dalmaktan keyif alırlar.
-Bu kombinasyon, ayrıca güçlü bir liderlik duygusuyla birleştirilmiş geleneksel değerleri temsil eder.

-Tarot açılımlarında birlikte ortaya çıkan Tılsımların Kral ve Kraliçesini genelde sevgilileri temsil ettiklerini düşününerek yorum yapmalısınız. Bu kombinasyon bazen aynı iş yerinde veya aynı sektörde çalışan kişilerin birbirlerine romantik ilgisi olduğunu sembolize edebilir. Eğer, şu anda ki sevgiliniz sizinle aynı işte veya sektörde çalışmıyorsa bile, gelecekte böyle birisiyle tanışıp aşık olacaksınız ve onunla çıkmaya başlayacaksınız anlamına gelir.

-Bir ilişki açılımında Tılsımların Kral ve Kraliçesi kombinasyonu, hem sizin hemde eşinizin hayatta her şeye; yani evlilik, çocuklar, evcil hayvanlar ve mutlu bir aile evi gibi şeylere sahip olmayı arzu ettiğinizi ve başardığınızı ifade eder. Zaten Kral ve Kraliçe kendilerinden bunların beklendiğinin farkındadır.

-Mantıklı ve gerçekçi bir ilişkiyi temsil Tılsım Kralı ve Kraliçesi kombinasyonunda çok fazla başarı dürtüsü vardır. Ailevi ve kişisel değerler her zaman ek mali zenginlik ve iş ortaklıkları ile desteklenecektir.

-Tılsım Kralı ve Kraliçesi birlikteliği partnerlerin birlikte bir yaşam inşa edeceklerini öngörse de, Kupa Kralı ve Kraliçesi kadar birbirlerini sevmeye ve bağ kurmaya odaklanmaktan çok, paraya ve statüye odaklıdırlar.

-Tılsım Kral ve Kraliçesi aşk ve ilişkilerde Asalar takımı kişileri gibi aceleci değil, yavaştır. Ateşli değil sarsıcıdır. Çünkü, bu çiftin birliktelikleri istikrarlı ve uzun vadelidir. Yataklarına en iyi saten çarşafları satın almakla kalmazlar, onlarla lüksü yaşarlar. Sadece en iyi yiyecekler ile beslenmekle kalmaz, yediklerinin tadını çıkarırlar. Dünyanın fiziksel zevklerine değer verirler ve bunların hepsini mümkün kılacak kadar geliri severler.

-Evlerinde sanat eseri kalın lüks halılar vardır. Arabaları son modeldir, ama gösterişli değildir. Yemeği bir kutlama olarak görürler ve çok fazla yemek yeme eğilimindedirler. Dış koşulların keyif rutinlerini bozmasından hoşlanmazlar.

-Bir çift olarak, Tılsımların Kralı ve Tılsım Kraliçesi iş dünyasında neredeyse başarıya mahkumdur. Her ikisi de hayatta gitmek istedikleri yöne dair net bir vizyona sahiptir ve doğuştan liderlerdir .

-Kraliçe, kralın isteklerine ve ihtiyaçlarına karşı başkalarından daha duyarlı olma eğilimindedir. Kraliçe, normalde daha katı ve disiplinli olan Kralı yumuşatır ve ona besleyici bir enerji katar.

-Aşk söz konusu olduğunda ise, bu kartlar hayatınıza giren kişinin potansiyel olarak size bir aile sağlayabileceğini veya sizinle istikrarlı bir gelecek inşa etmekle ilgilendiğini ifade eder.

-Tılsım Kralı ve Kraliçesi kombinasyonu, bazen sizin ve eşinizin kariyerlerinizde birbirinize yardımcı olacağınızı ve muhtemelen gelecekte aynı iş yerinde çalışacağınızı veya birlikte bir iş yapacağınızı öngörebilir.

-İş ve kariyer okumalarında, kişilik özelliklerini belirlerken saraylı kartların hepsini gözönünde bulundurmanız gerekir. Örneğin; Tılsımların Uşağı işinizde olgunlaşmamış olduğunuz tarafınızı yansıtırken, Kral nerede uygun bir patron olduğunuzu gösterir.

-Tılsımların Kral ve Kraliçesi iş yaşamında doğru yapılandırdığınız alanları yansıtır. Bu kombinasyon alınan bir pozisyonun gelecekte büyük şans getireceğini temsil eder. Kariyerinizde kişisel gelişiminize, aile hayatında ise duygusal refahınıza odaklanmanızı sağlayan bir maddi güvenlik düzeyine ulaştığınızı ifade eder.

-Tılsım Kralı istikrar ve başarıyı temsil ederken, Tılsım Kraliçesi maddi varlıklara aşırı bağlılık anlamına gelebilir.

-Bu kombinasyon genelde olumlu görülse de, bazen maddi başarıya yapılan vurgunun maneviyattan kopmaya yol açtığını gösterebilir. Hayatınızda dengeyi sağlamak için, duygusal ve yaratıcı ihtiyaçlarınızı ihmal etmeyin.

-Finans kaynaklarınız ile ilgili dikkatli olun. Parayla olan ilişkinizi değerlendirin ve hayatınızın diğer alanlarından vazgeçme pahasına mal varlığına aşırı odaklanmadığınızdan emin olun.

-Tılsımların Kraliçesi ve Kralı, önceliklerinizin doğru ve dengeli olup olmadığını gözden geçirmenizi tavsiye eder. Örneğin, para biriktireceksiniz ama harcamayacaksınız neden biriktireceksiniz gibi

-Tılsım Kraliçe ve Kralı birlikteliği, maddi başarı ve duygusal desteğin güçlü bir kombinasyonunu temsil eder. Kişi muhtemelen hayatında bolluk yaşıyordur ve etrafı kendisini destekleyen kişilerle çevrilidir. Üstesinden gelinmesi gereken bazı zorluklar olsa da, bu kombinasyon genellikle danışan kişinin geleceği için iyiye alamettir.

Tılsım Kral ve Tılsım Kraliçesi, genelde biraz yumuşamanın, kendinize ve sevdiklerinize daha iyi bakmanın zamanının geldiğinin açık bir işareti olarak ortaya çıkar. Zenginlik sadece çok paraya ve yüksek gelire sahip olmak ile ilgili değildir. Kendinizi ve çevrenizdekilerle olan ilişkinizi beslemek, insanların sevgisini ve saygısını kazanmak önemlidir.

TERS KONUMDA TILSIM KRAL ve TILSIM KRALICESI kombinasyonu kişisel bakım eksikliğini veya çözülmesi gereken sorunlarla ilgili olası tartışmaları ifade edebilir. Bunlar, işyerinde yaşanan tartışmalar olabilir. Böyle durumlarda, açık fikirli olun ve olayları diğer kişinin bakış açısından görmeye çalışın.

-TILSIM KRALİÇESİ, maddi başarı ve refahı temsil etmesinin yanı sıra harika bir annedir ve pratikliği ile konforunuzu sağlar. Doğal yeteneklerini iş dünyasına büyük bir başarıyla uygularken, aynı zamanda evini nasıl yöneteceğini çok iyi bilir.

Tılsım Kraliçesi'nin cebi tutarlı, sabırlı ve çalışkan çabalarıyla geliştirdiği doğal bir zenginlik ve refah bahçesidir. Sürekli filiz verir ve çiçek açar.

-Tılsım Kraliçesi finansal konularda başarılıdır. Elindekileri çevresindekilerle paylaşmayı, doğayı ve hayvanları çok sever. Bazen dürüst, güvenilir iyi bir eş ve sevgi dolu bir anne, bazen de hırslı ve şehvetli bir kadını temsil edebilir.

-Eğer, bekarsanız Tılsım Kraliçesi yüksek düzeyde arzu edilirliğini fark ettiğiniz ve size eş olabilecek bir partneri hak ettiğinizi gösterir. Artık “bir av” olarak kabul ediliyorsunuz.

-Tılsım Kraliçesi, kariyeriniz için mükemmel bir işarettir. Pratik, iyi organize olmuş ve hazırlıklıdır. Eğer, onun tavsiyelerine tamamen hazırsanız size büyük zenginlik ve başarı getirecek bir iş ortağı olabilir.

-Bir tarot açılımında Tılsım Kraliçesi başka bir kraliçe ile birlikte göründüğünde, bu bir kamu görevi, parti veya kutlama için kadınların toplandığını gösterir.

-Ters konumda Tılsım Kraliçesi, projelerinizde kaos ve engellerin habercisidir. Bu genellikle kariyeriniz için kötü bir işarettir.

-Ters konumda bu kraliçe bir arkadaşınızı temsil ediyorsa; size tehdit oluşturabilecek hırslı ve acımasız gizli bir rakibi ifade edebilir. Bu kişiye güvenmeyin ve çevresindekiler ile ilişkilerinizde dikkatli olun.

-Ters Tılsım Kraliçesi bir iş ortağını temsil ediyorsa; bu kişi vaatlerini yerine getirmeyen son derece güvenilmez birisidir. Ondan uzak durun ve ilişki kurmamaya çalışın.

-Ters Tılsım Kraliçesi bazen boğucu ve sahiplenici bir kadını, bazen de aylaklık ve dikkatsizlik nedeniyle servetini çarçur eden birisini temsil edebilir.

-TILSIMLARIN KRALI maddi başarının ve pratik bilgeliğin sembolüdür. Başarıyı, zenginliği ve finansal istikrarı temsil eder. Bu kart bazen danışan kişinin hayatındaki güvenilir, bilgili ve başarılı bir erkeği, bazen de kişinin bu nitelikleri kendi içinde barındırdığını gösterebilir.


KOMBİNASYONLAR

TILSIM KRALİÇESİ ve BÜYÜK RAHİBE kombinasyonu, sizin sahip olmadığınız şeylere sahip olan rakip bir sevgiliye atıfta bulunur. İnsanları alabildiği her şey için kullanan bu kişinin gözü hep yükseklerdedir. Toplumsal statü ve güç söz konusu olduğunda acımasızdır. Bu kişiler önce karizması ile büyüler ve kendine çeker. Ancak, bir süre sonra ilginç karakterindeki boşluklar ortaya çıkar.

TILSIM KRALİÇESİ ve KUPA ALTILISI, geçmişinizle derinden bağlantılıdır. Bu kombinasyon, çocukların ebeveynlerini takdir etme ve minnettarlığını ifade etme zamanını gösterir. Çocukların anne ve babalarıyla kaliteli zaman geçirmeleri herkese iyi gelecektir.-94

TILSIM KRALİÇESİ ve TILSIM DOKUZ, başarının yolda olduğunu garanti eden harika bir kombinasyondur. Tılsım 9 zerafeti ve başarıyı, Tılsım Kraliçe emeğinizin meyvelerinin tadını çıkarmaya hazır olduğunuzu ve yakında finansal bağımsızlığa kavuşacağınızı gösterir. Eviniz, finansal güvenliğinizin bir yansıması olacak.

KILIÇ 5 ve TILSIM KRALIÇE, kişinin finansal başarıya ulaştığını, ancak ilişkilerinin bedelini ödediğini gösterebilir. Kılıç 5, ne pahasına olursa olsun kazanma zihniyetini temsil ederken, Tılsım Kraliçesi cömertliği ve şefkati temsil eder.

-Bu kart kombinasyonu, kişinin mali durumu hakkında çelişkili hissettiği anlamına gelir. Başarı yaşıyor olabilir, ancak serveti konusunda kendini suçlu hissediyor olabilir ve bu serveti nasıl yöneteceğinden emin değildir.

- Bu kombinasyon finansal başarıya ulaşmak için ilişkilerinizden veya dürüstlüğünden ödün veriyor olabileceğiniz konusunda bir uyarıdır. Davranışlarınızın değerlerinizle uyum içinde olduğundan emin olmalısınız.

-Kılıç 5 ve Tılsım Kraliçe kombinasyonu, kişinin serveti, finansal gelirleri ve ilişkileri hakkında önemli bilgiler verebilir. Bu kartların anlamları üzerinde derinlemesine düşünerek, sahip olduğunuz güç ve değerlerinizi daha derinden anlayabilir ve bunlarla uyumlu kararlar alabilirsiniz.

Yorumlar