SEYTAN ve KILIC 9 TAROT KOMBINASYONU

Şeytan, Tarot destesi içinde en yanlış anlaşılan kartlardan biridir. Bu kart genellikle belirli bir durumda kapana kısılmış veya güçsüz hissettiğinizi veya bir ayartmaya ve olumsuz etkilere teslim olduğunuzu gösterir.

Şeytan, soru soran kişinin bağımlılıkları, saplantı veya sağlıksız bir ilişki ile mücadele ettiğini gösterebilir.Şeytan kartı, karşılığında maddi bir değer veya bir madde elde etmek için kendi değerlerinizi veya özgürlüğünüzü feda edebileceğinize dair bir uyarıdır.

Kılıç 9 Tarot açılımlarında karşıma çıkmasından en rahatsız olduğum kartlardan biridir. Bu kart genellikle kişinin çözülmemiş sorunlar karşısında duyduğu endişeler nedeniyle kabus yaşadığını veya depresyona girdiğini gösterir.

Kılıç 9 aynı zamanda, soruyu soran kişinin çaresiz hissettiğini ve durumunu değiştiremeyeceğini temsil eder. Kılıç 9 kartının üstünde kafası ellerinin arasında olan bir kişi vardır. Bu canlandırma umutsuzluk hissini temsil eder.

Şeytan ve Kılıç 9 kombinasyonu olumsuz düşünce veya davranış döngüsünde kapana kısılmışlık ve kendini çıkmazlara hişsseden birisini temsil eder.

Bu kart kişinin korku, endişe veya suçluluk gibi olumsuz duygulardan bunalmış hissettiğini ve bir çıkış yolu bulamadağını temsil eder.

Şeytan ve Kılıç 9 kombinasyonu, hayata bakış açınızı ve eylemlerinizi dikkatlice düşünmeye ve sizi bu umutsuzluğa götüren kalıpları belirlemeye zorluyor. Mevcut durumunuzu yaratmada oynamış olabileceğiniz rolün farkına varmanız, korkularınızın üstesinden gelmeniz ve sizi geride tutan olumsuz döngülerden kendinizi kurtarmak için gerekli adımları atmanızı tavsiye eder.

Özetle, Şeytan ve Kılıç 9 kombinasyonu bir mücadele zamanını gösterir. Aynı zamanda kişisel gelişim ve iyileşmek için bir fırsat sağlar. Gerçeklerin farkında olmak ve durumu kabul ederek, gerekli değişiklikleri yapma isteği ile korkularınızın üstesinden gelebilir ve kendinize koyduğunuz sınırlardan, yani bağımlılıklardan kurtulabilirsiniz.>

Yorumlar