TERS KILIC KRAL, TERS ASA 7, KILIC SOVALYE, KUPA 6, TILSIM 5 ve KUPA KRALICE


Soru: Eski sevgilim tekrar beraber olmak ister mi? Kupa Kraliçesi sık sık son kart olarak ortaya çıkıyor bu ne anlama gelir?

-Ters Kılıç Kralı sizi, Asaların 7'lisi eski sevgilinizi temsil ediyor. Bu kartların birlikte ortaya çıkmış olması, sizin etik değrlerinizin ve doğrularınızın eski sevgilinizin umurunda bile olmadığı, kendi inandıklarını ve kendini savunmaya odaklandığını işaret ediyor.

-Eski sevgilinizin planlı davranışları karşısında, sorunlarınıza çözüm bulamayacağınızı, engelleri aşamayacağınızı ve sonunda yenilgiyi kabul etmek zorunda kalacağınızı ifade ediyor. Çünkü, maalesef o çok uyanık ve stratejik davranıyor. Sizin uyanmanıza engel olmayı başarabildiği için de küçük sorunlar zamanla içinden çıkılmaz bir düğüme dönüşecek gibi görünüyor.

-Bu kişi ile her hangi bir iletişime, münakaşaya veya çatışmaya girerseniz kaybedeceğinizi bilin. Çünkü, onunla normal bir iletişim mümkün değil ve siz onunla iletişime geçerseniz veya bir çatışmaya girerseniz, kendi doğrularınızdan ve etik değerlerinizden vazgeçmiş olursunuz. Bu da, zaten baştan kaybedeceğinizi, haklıyken haksız duruma düşeceğinizi işaret ediyor.

-Ters Asa 7'linin yanında Kılıç Şövalye, eski sevgilinizin başkaları tarafından kullanıldığı, üstünde baskı olduğu ve kendine güvensiz ve kendi iradesi dışında hareket eden birisi olduğu anlamına geliyor. Burada, bir rekabet havası yaratılıyor ve bir kavganın içine çekiliyorsunuz.var. Bu da, aklınızdaki kişinin peşinde olan başka birisi veya birileriyle aranızda yaşanacak kavgaları işaret ediyor olabilir.

-Bu kişiler ne yapacağı tahmin edilemez, iddialı, cesur ve donanımlı kişiler. Onlar çok farklı donanımlara sahip, çok dinamik ve çok kararlı, ancak aynı zamanda kaba ve cahil insanlar olabilir. Enerjinizi bunlara değil daha iyi şeylere harcamalısınız ve sizi çekmek istedikleri tuzağa doğru ilerlemekten vazgeçmelisiniz.

-Kılıç Şövalyenin yanında Kupa 6, Tılsım 5 ve Kupa Kraliçesi, eski güzel ve anlamlı günlerinize güvenerek, aklınızdaki kişinin sizinle tekrar iletişime geçebileceği konusunda sizi uyarıyor. Ancak, seçtiğiniz diğer kartlar burada Kupa Kraliçesinin olumsuz tarafları ortaya çıkıyor. Yani, onun ile ruj eşi değilsinizr, tam aksine menfaatleri ve gizli planları doğrultusunda hareket ederek size ulaşabilir. Ancak Tılsım 5 yollarınızın kısa bir süre sonra tekrar ayrılacağını işaret ediyor. Sonuç olarak, maddi olarak varığınızı yoğunuzu kaybedebileceğinizi ve belkide üzüntüden hasta olabileceğinizi işaret ediyor.

-Kartların öngörüsü eski sevgilinizle tekrar birliktelik yaşama ihtimaliniz olduğuur. Ancak bu durum küçük sorunların birikmesine ve hayatınızın dengesinin bozulmasını sebep olacağı yönündedir. Kupa Kraliçesinin sık sık ortaya çıkması, eski sevgilinizin sizin ruh eşiniz değilde, zayıflıklarınızı kullanarak hayatınızda olumsuz iz bırakan birisi olma ihtimaline karşı sizi uyarmak içindir.

-Seçtiğiniz kartlardan ortaya ortaya çıkan resim eski sevgilinize dönmenizin hayrınıza olmayacağıdır. Ancak, hayat sizin hayatınız kurban durumuna düşmeyi kabul ediyor ve ağır bir bedel ödemek zorunda kalacağınızı bile bile geçmişe dönmek istiyorsanız siz bilirsiniz.

Yorumlar