KILIC SOVALYE ve TILSIM KRAL



-Tarot açılımlarında ortaya çıkan Kılıçların Şövalyesi, sizin son derece azimli, hırslı ve eylem odaklı olduğunuzun bir işaretidir. Kılıçların Şövalyesi hedeflerine ulaşmak için zekasının gücünü aktif olarak kullanan kişidir.

-Bu kart genellikle hızlı düşünmeyi ve tepki vermeyi gerektiren ani bir değişikliği veya olayı ifade edebilir.

-Kılıçların Şövalyesi kişileri pervasız, saldırgan ve kararlıdır. Hedeflerine ulaşmak için risk almaya, fevri ve sabırsız davranmaya eğilimlidir.

-Tılsımların Kralı ise, istikrarı ve güvenliği temsil eder. Bu kart, zenginlik ve refahın kartıdır. Aynı zamanda sorumluluk sahibi, kararlı, pratik, çok çalışkan ve kendini işine adama yoluyla kalesini inşa eden kişidir.

-Bu nedenle finansal güvenlik söz konusu olduğunda çok ciddidir ve servet biriktirmeyi hayatının odak noktası haline getirmiştir. Bu kral başarılarıyla gurur duyar, değerli eşyalarını ve zenginliğini başkalarına göstermeyi sever.

-Kılıçların Şövalyesi ve Tılsımların Kralı kombinasyonu, çevresindeki kartlara ve sorunuza bağlı olarak farklı yorumlanabilir.

-Bu kartlar olumsuz konumda ortaya çıktığında, Tılsım Kralı geri çekilirken Kılıç Şövalyesi ileri atılır veya Tılsım Kralı durumu kontrol etmeye çalışırken Kılıç Şövalyesi pervasızca hareket ederek bir çatışmaya sebep olabilir.

-Bu kombinasyon, bazen Kılıçların Şövalyesinin bu dürtüsel davranışlarının, Tılsımların Kralı tarafından gerilim ve çatışma yaratacak şekilde bastırıldığı potansiyel bir felaketi gösterebilir.

-Bazen de, her iki gücün ortak bir hedefe ulaşmak için birlikte uyum içinde çalıştığı başarılı bir işbirliğini temsil edebilir. Bu iki güç birbirini tamamlayıcı bir şekilde uyum içinde çalıştığında, aralarında olumlu bir sinerji oluşur ve başarı kaçınılmazdır.

-Tılsım Kral, Kılıç Şövalyesine rehberlik ve destek sağlayabilir. Kral Şövalyenin sürdürülebilir bir şekilde hedefine ulaşmasına yardımcı olabilir. Tılsımların Kralı, istikrar ve kaynak sağlarken, Kılıçların Şövalyesi harekete geçer.

-Tılsımların Kralı, her şeyi tam istediği gibi yerli yerine oturtan kişidir. Tılsım Kral, ağırbaşlı ve dürüst olduğu gibi, kendi yolunda kararlı ve istikrarlıdır. Kral ne durumda olursa olsun, şövalye kralı kesinlikle aşamaz. Krala hükmedemez ve kralı kontrol edemez. Böyle zamanlarda hırsına yenilen şövalye tam bir hayal kırıklığı içinde çılgına dönebilir.

-Kılıç Şövalye, Tılsım Kralının sahip olduğu tüm lüksüne ve güvenliğine sahip olmak ister. Ancak, elde olanı sürdürmek veya daha fazlasını kazanmak için çok fazla çalışmaya istekli değildir.

-Üstelik, engeller karşısında sabırlı olmayan bu şövalye, hak ettiğini düşündüğü şeye sahip olamadığında sinirlenebilir. Hatta, kendi sahip olamadıklarına sabırla çalışıp sahip olanlara karşı kıskançlık ifade eden davranışlarda bulunabilir.

-Kılıçların Şövalyesi istediği zenginliği çalışma planları yaparak değil, zaman ve çaba harcamadan ezip geçerek elde etmek isteyecek bir tiptir.

-Etrafı kılıçlar ile çevrili Tılsımların Kralı ne dürüst olursa olsun, kendi yolunda istikrarlı ve kararlı olamayabilir.

-Ek olarak; Kılıçların Şövalyesi ve Tılsımların Kralı kombinasyonu ne kadar ağırbaşlı görünürse görünsün çok sinsi ve kurnaz birisini, bir hırsızı temsil edebilir.

Yorumlar