KILIC KRAL ve KILIC KRALICE


-Tarot okumalarında ilahi karşılıkların birlikte ortaya çıkması olumludur. Karşınıza çıkan her hangi bir çiftin birlikteliğini kendi krallığıyla ilgili karmik bir bağlantıyı işaret ettiğini ve karmik bir görevi yerine getirdiğini düşünmelisiniz.

-Birden fazla okumada karşınıza çıkma eğiliminde olan Kılıç Kralı ve Kraliçesi kombinasyonu, söz konusu çiftin aynı dalga boyunda olduklarını, aynı şekilde düşündüklerini ve hatta düşüncelerini okuyabilecek kadar birbirlerine yakın olduklarını temsil eder. Ancak, bütün krallıklar içinde sadece Kılıç Kral ve Kraliçesinin ruh eşi birlikteliğini ifade etmediğini söyleyebilirim.

-Kılıçlar kolay bir takım değildir ve duygusal bağlantılardan bahsetmez. Kılıçların Kralı ve Kraliçesi kombinasyonu zorlukların üstesinden gelmeye çabaladığınızı ve kontrolü ele geçirmek için sürekli bir savaşın içinde olacağınızı ifade eder.

-Tarot Krallıkları arasında Kılıç Kralı, Kraliçesi, Şövalyesi ve Prensini genelde olumsuz yorumlarım. Onlar, ilişkiniz veya hedefleriniz üstünde olumsuz etkisi olan, size sorun çıkaran bir yabancı, bir arkadaş veya bir aile üyesi olabilir. Hatta, bazen sorun çıkaran kişinin siz olduğunuzu da ifade edebilir.

-Kılıç Kral ve Kraliçesi sizi temsil ediyorsa, kendi gerçekleriniz ile ilgili tek otorite makamı sizsiniz demektir. Ancak, bunun bir aşk ilişkisi olduğunu veya 2 kişi arasındaki bir tartışma olduğunu düşünmeyin. Burada, başka birşeyler oluyordur.

-Bu kombinasyon bazen romantik bir çift olarak sizin birlikteliğinizi, bazen iş yerinde hedeflerinizi yok etmek için size komplo kuran iki kişiyi, bazen de sizi yolunuzdan döndürmeye çalışan anne ve babanızı işaret ediyor olabilir.

-Kılıçların Kralı ve Kraliçesi'nin sizi olumsuz etkilemesi mümkündür. Ancak, burada iyi ve kötüyü birlikte düşünmelisiniz. Çünkü, anne ve babanız size sürekli 'yapıcı eleştiri' yapan kişilerdir. Aslında, sizi korumaya çalışır ve sizin iyiliğinizi düşünürler. Ancak, hayallerinizin yıkılmasına sebep oldukları için Kılıç Kralı ve Kılıç kraliçesi olarak ortaya çıkmış olabilirler.

-Kılıç Kral ve Kraliçesi patronlarınızı temsil ediyorsa, bu onların sizi başarısız olduğunuzu görmek istediklerine dair bir işaret ve bir uyarı olabilir. Özellikle, şu anda ki işinizin garanti olduğunu düşünmüyorsanız bütün yumurtalarınızı aynı sepete koymayın ve kendinize yeni iş alanları aramaya başlayın.

-Kılıçların Kralı zihinsel netlik, entelektüel güç, otorite ve gerçekler ile ilgilidir. İçinizde ki bilge kişinin sesini duyun ve onu dinleyin, der.

-Kılıçların kraliçesi tarafsız muhakeme yeteneğine sahip ve bağımsızdır. Sınırları nettir ve doğrudan iletişim anlamına gelir. Kararınızı hemen verin ve başarabilecekleriniz kadar bağımsız olduğunuzun farkında olun, der.

-Bütün Kılıç Krallarına en iyi dileklerimi gönderiyorum. Dürüst olmam gerekirse, birgün aşık olursam muhtemelen bir Kılıç Kralına aşık olurum. Çünkü, rüzgar onu sonbahar yaprakları gibi acımasızca oradan oraya savursa da, o sorumluluklarını bilir ve görevinin başındadır. Savaş ve aşk alanında aldığı yara izleri ruhuna ve bedenine damgasını vurduğu halde tahtında otururken bile heran savaşmaya hazırdır.

-Kılıçların Kralı, yüksek standartlara sahiptir ve prensipleri doğrultusunda yaşar. Yetenekli bir iletişimci ve konuşmacı veya fikirlere meydan okuyan usta bir yazar olabilir. Analitik bir zekaya sahiptir, derin sohbetleri ve zeka oyunlarını sever.

-Kılıç Kralının elleri parmak uçlarına kadar zırh ile kaplı olduğu için, fiziksel ve duygusal olarak hiç birşey hissetmiyor olabilir. Ancak, her zaman zırha ihtiyacı olmadığını ve daha fazla yaraya yol açsa bile bazen zırhını çıkardığında da güvende olabileceğini hatırlaması gerekir.

-Kılıçların Kralı özünde adil, dürüst ve objektiftir. Bazen, bir erkek figürünü, bazen de erkek enerjisinin yargılama yeteneğinden gelen istikrarı temsil eder.

-Kılıç Kralı bir fikrin kıvılcımıdır. Düşüncelerini yaratıcı bir şekilde eyleme geçirebilen ahlaklı ve etik bir liderdir. Başardıkları ve konuşmaları ile başkalarına ilham kaynağı olur. Konuşmasıyla herkesi ikna eder ve ateşlediği insanlar onunla birlikte aniden savaşa girebilir. Kraliçe ise, kaleyi yönetmek için kalede kalır.

-Kılıçların Kraliçesi özünde hayatınıza mantıklı ve akılcı bir yaklaşımla gelen memnuniyettir. İlişkilerinde açık sözlü, doğrudan ve dürüst olan bu kraliçeyi ikna etmek zordur.

-Kılıç Kraliçesi, Kılıç Kralının eşidir. Genelde, saçları su gibi yüzüne ve omuzlarına dökülür. Bu Kraliçe zeki, bilgili, ciddi ve aynı zamanda esprilidir. Mükemmel bir dansçı ve/veya bir satranç oyuncusu olabilir. Issız ve vahşi bir doğada bulunan kralın aksine, belli bir bölgede medeniyetin içinde yaşar.

-Güzel olmasına rağmen, soluk ten rengi onu soğuk gösteriyor olabilir. Ancak, gerektiğinde samimi olmayı bilir ve herşeyi çok ciddiye almadan kendine bile gülebilen iyi bir mizah anlayışına sahiptir.

-Gözler ruha açılan pencereler ise, Kılıç Kraliçe kartında ki pencere gözler olabilir. Çünkü, 3. gözü kuvvetli olan bu kraliçe gizli güdüleri anlama yeteneğine sahiptir. İçe dönük ve düşünceli görünebilir. Ancak, bazen iğneleyici sözlerle canınızı acıtır. Kuralına göre oynar ve çirkin gerçeklerle yüzleşmekten korkmaz.

-Kılıçların Kralı ve Kraliçesi, bazen başkalarının ilişkiniz üzerinde olumsuz bir etkisi olduğunu, bazen de sizin ve eşinizin birbirinizi olumsuz etkilediğinizi ifade edebilir.

-Danışan kişi ilişkisinde mutsuz olduğunda Kılıç Kralı ve Kraliçesi birlikte ortaya çıkar. İlişkide eğlence, heyecan ve tutku yoktur. Kişi artık sevgilisi için bir şey hissetmiyor ve durumu idare ediyor olabilir. Bu ayrılık anlamına gelmese de pek hoş bir yorum yapılamaz.

-Bu kombinasyon, bazen ertelemenin veya aldatmanın üstesinden gelmenin anahtarı sahip olan, zorlu bir aşkı. Bazen de karşılıksız sevgiyi ve acıyı veya uzlaşma isteksizliğini gösterebilir.

-Bu kombinasyon, duygularda değil, tamamen düşüncede birlik olmayı gösterir. Kılıçların Kralı ve Kraliçesi 2 yarım bir bütün zihniyetine sahip değildir. Buna rağmen, birbirlerini derinden sevebilir ve uzun vadeli romantik bir ilişki içinde olabilirler. Çünkü, onlar etik değerlere ve verdikleri sözlere sadık kişilerdir. Ancak, bu ilişkide romantizmin ve istikrarın gelecekte de devam edeceğini garanti etmez.

-Kılıç Kralı ilişkilerde zor ve mantıklı seçimler yapmaya eğilimlidir. Kraliçe ise, yokluğunda kralın eleştirdiği taraflarına bile özlem duyar. Her ikisinin de dilleri bıçak kadar keskindir, ama birbirlerini kendi tarzlarında severler. Planlarında yoksa düğün bile yapmazlar. Münakaşa sırasında her ikiside gardını 1 milim bile indirmez. Her ikisi de son sözü söyleyen olmak ister ve gerçek son söz hiç bir zaman söylenmez. Biri diğerinin kazanmasına izin vermektense öldüğünü görmeyi tercih eder.

-Kılıçların kralı ve kraliçesinin ortak noktası, her ikisinin de kayıtsızlık noktasına kadar açık sözlü olmalarıdır.

-Her ikisi de bir konunun kalbine nasıl etkili bir şekilde işleyeceğini iyi bilir.

-Her şeyin yoluna gireceğini umarak, kesinlikle bir köşede oturup beklemezler.

-Başka birinin kendi adına düşünmesine kesinlikle izin vermezler ve başka birisine güvenmezler.

-Her ikisi de yanlışları affetmezler.

-Bazen, partnerlerden biri çok organize veya çok net olmadığında, anlayış eksikliği sebebiyle birbirlerine yabancılaşabilirler.

-Ayrıca, kral ve kraliçenin özellikleri yer değiştirse bile, aralarındaki gerilimde bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Belki tam olarak Asaların Kraliçesi moduna girmiş bir kraliçe, kralı tahttan inmeye ve zırhını çıkarmaya ikna edebilir.

-Kılıçların Kralı, Kılıçların kraliçesinden daha hoş görülüdür ve sempati duymaya isteklidir. Kral, Kraliçeden daha fazla sorumluluğu ve disiplini vurgulayan bir karttır. Nazik ve besleyici anlarda bile gerektiğinde hızlı bir şekilde kontrolü ele alabilir.

-Kraliçe, Kral'dan daha az sosyal, dünyayla daha az ilgilidir. Kılıçların Kraliçesi, bu bağlamda Başak Burcunu temsil eden Hermit tarot kartı ile özdeşleşir. Maksadı, bir fikrin doğruluğunu tartışmak değil, geçerliliğini ve uygulabilir olup olmadığını görmektir.

-Kılıçların Kralı her türlü entelektüel fikri ortaya atan kişidir. Kılıç Kraliçe ise, Kral'ın fikirlerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini görmek için, laboratuvar önlüğünü giyen veya internete girip

-kanun değiştirilebilir mi?

-matematik hesaplar tutuyor mu? diye araştırma yapan kişidir.

-KARİYER OKUMALARINDA Kılıç Kral ve Kraliçesi iş başarınızda en büyük engelinizin rakipleriniz olduğu anlamına gelir. Muhtemelen, müşterilerinize sizin tedarik edemeyeceğiniz bir şey veriyor olabilirler. Sizin yapmanız gereken, o şeyin ne olduğunu bulmaya çalışmaktır.


KILIÇLARIN KRALI KOMBINASYONLARI

-KILIÇ KRAL ve İMPARATOR kombinasyonunda İmparator bir otorite ve baba figürüdür. İmparator romantizmin değil, mantığın ve bir babanın koruyuculuğunun kartıdır. Bunu değiştirmek istiyorsanız, güvensizliğinizi belli etmemeli, onun seviyesindeymiş gibi davranmalı ve size saygı duymasını sağlamalısınız.

-KILIÇ KRAL ve ADALET, danışan kişinin ilişkide söz sahibi olmak için entelektüel ve net olması gerektiği anlamına gelir. Kılıçların Kralının romantik bir partner olarak entelektüel, standartları yüksek ve mantıklı birini tercih ettiğini gösterir. Bu kombinasyon karşınıza çıktıysa uzun vadeli bir ilişkide partnerinizin dürüst olacağına ve sorumluluklarını yerine getireceğine güvenebilirsiniz.

-KILIÇ KRAL ve DÜNYA kombinasyonu, insanların sizin için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını temsil eder. Liderliği ele alın ve kişisel hayatınızın hedeflerinizin önüne geçmesine izin vermeyin. Kararlarınızda tarafsız olun ve bir bütün olarak başarılı olabilecek bir ekip oluşturun.

-Bu kombinasyon sizi motive edecek bilgiye ve güce sahip olduğunuzu temsil eder. Herkesin sorumluluklarını yerine getirdiğinden ve verdiğiniz tavsiyelere uyduğundan emin olun. Bir danışmana ihtiyacınız varsa alanında en uzman kişiyi seçin. Aldığınız hizmet ödediğiniz ücrete değecektir.

-Aşk ve ilişkilerde karşınıza çıkan bu kombinasyon, partnerinize ve çevrenizdekilere kendinizi tam olarak ifade etmeniz gerektiğini sembolize eder.

-Kılıçların Kralı, bir lideri veya güçlü ve etkili bir kişiyi gösterir. Bu lider, problem çözme konusunda güçlü, aceleci kararlar verirken duygusal değil, stratejik, rasyonel ve mantıklıdır.

-KILIÇ 2 ve KILIÇ KRALI kombinasyonu, dikkatli düşünerek uzlaşmacı sonuçları olabilecek bir karar vermek zorunda olduğunuzu temsil eder. Bu süreçte Kılıç Kralının rehberliğinde doğru kararı vermek için gerekli beceri ve bilgiye sahipsiniz.

-Bu kombinasyon, karşılıklı bir anlaşmaya varabilmek için taviz verirken duygu yerine mantığınızı kullanmanızı tavsiye eder. Birbirinize karşı dürüst ve açık olmalı, birbirinizin bakış açısını görmek için çaba sarf etmelisiniz. Ancak, bu sayede ilişkinizin çıkarına en uygun kararı verebilir ve çözüme ulaşabilirsiniz.


-Kılıçların Kralı, bir lideri veya güçlü ve etkili bir kişiyi gösterir. Bu lider, problem çözme konusunda güçlü, aceleci kararlar verirken duygusal değil, stratejik, rasyonel ve mantıklıdır.

Yorumlar