OLUM ve KILIC 6 KOMBINASYONU




-Ölüm tarot kartı, mutlaka fiziksel ölümü temsil etmez, genelde dönüşüm ve değişimin sembolüdür. Ölüm kartı genellikle eski kalıpları, sınırlayıcı inançları veya artık bize hizmet etmeyen ilişkileri bırakmakla ilişkilendirilir ve yeni olasılıklara açık olmaya teşvik eder.

-Kılıçların Altılısı ise, teknenin içindekilerin kesinlikle geri dönmeyeceğini temsil eden bir yolculuktur. Daha iyi bir geleceğe doğru bir yolculuğu gösterir.

-Ayrıca, bu yolculuk boyunca destekleneceğinizi ve size rehberlik edileceğini temsil eder. Ancak, bu sonun sizi üzüp üzmeyeceğini veya bu sonun yeni bir şeylere yol açıp açmayacağını belirtmez. Yalnızca, bir sorunu çözmeye çalıştığınızı ve sizi kaygılandıran bir durumdan kaçışı belirtir. 

-Kılıçların Altılısı, daha iyi bir geleceğe doğru yolculuğu temsil eden bir tarot kartıdır. Zorluklardan veya sorunlardan uzaklaşıp daha sakin, daha huzurlu bir yere doğru bir geçiş dönemine işaret eder. Bu kart genellikle bir şeyleri geride bırakarak arkadaşların veya aile üyelerinin yardımıyla yaşamın yeni bir aşamasına doğru ilerlemekle ilişkilendirilir. 

-Ölüm kartı, sizi hedeflerinize ulaşmaktan alıkoyan sınırlayıcı inançlardan, kalıplardan, insanlardan veya durumlardan kurtulmanız gerektiğini belirtir.
-Ölüm ve Kılıç Altı birlikteliği, güçlü bir dönüşüm ve değişim mesajı verir. Şu anda karşı karşıya olduğunuz zor durum sona eriyor ve hayatın yeni bir aşamasına doğru ilerliyorsunuz anlamına gelir.

-Bu kombinasyonda Kılıçların Altılısı ise, Ölüm'den sonra, yani değişim gerçekleştikten sonra sizi anlamlı şeylerin bir araya geldiği yere götürür.

- Kaygı ve sıkıntıları bitirecek ve size rahatlık verecek yeni bir yaşam tarzına yelken açıyorsunuz. Bu değişim olumlu ve dönüştürücü olacak. Ancak, bu geçici bir çözüm olacak. Çünkü, 4 kılıcı yani dertleri yanınızda götürüyorsunuz.

-Ölüm ve Kılıçların Altılısı tarot kartları arasında ki benzerlik, her ikisinin de bir sonu temsil etmeleri, bir durumu veya birşeyi sonsuza kadar geride bırakmalarıdır.

-Ölüm kartı ile birlikte ortaya çıkan Kılıçların 6'lısı kombinasyonunda, Kılıçlar iletişim, fikirler ve zekadır. Ölüm ile birlikte Kılıçların 6'lısı kişinin yaptığı seçimlerin kaçınılmaz sonuçlarının sorumluluğunu alması gerektiğini işaret eder.

-Kılıç 6 çok özel bir karttır. Sizi, sonunda tüm cevaplara sahip olacağınız, her şeyin anlam kazanacağı ve pazılın eksik parçasını bulduğunuz yere götürür. Kaygı ve sıkıntılarınız bitmek üzere olsa bile, halen Atomu nasıl parçalayacağınıza dair cevap bulmaya çalıştığınızı ifade eder. Zihninizde bulduğunuz cevabın uzun vadeli bir soruna son vereceğini düşünürsünüz.

-Ancak, Kılıç Altılısında denizin ortasında karşı kıyının görünüyor olması, sadece yap bozun o can alıcı parçasına sahip olduğunuzu, ancak diğer parçaların geçmişte kaldığını ifade ediyor

-Ölüm ve Kılıçların Altılısı aşk ve ilişkilerde eski sevgilinizin geçmişi geri getirmek için verdiğiniz mücadeleyi takdir ettiğini. Ancak, siz hayatınızın sonuna kadar yas tutsanız üzüntüden ölseniz bile, bundan böyle geri dönüşü olmayan bir yola girdiğinizi temsil eder. Eski partnerinizin ilişkinizin bittiği konusunda kafası net anlamına gelir.

-Bu kombinasyon, geçmişe tutunmayı bırakmanızı önerir. Derin izleri olan bir değişim ve büyüme yolculuğunu gösterir. Bu yolculuk zor ve acı verici olsada sonuçta yeni bir başlangıca ve daha parlak bir geleceğe götürür.

-Ölüm ve Kılıçların Altılısı tarot kombinasyonu büyümek için değişimin gerekli olduğunu ve en zorlu geçişlerin bile sonuçta daha iyi bir hayata yol açabileceğini bize hatırlatır.

- Ölüm ve Kılıçların Altılısı kartlarının benzer tarafları olmasına rağmen, Kılıç Altılısında geçmişi geride bıraktığınız halde Kılıçları teknede yanınızda götürüyorsunuz. Bunun anlamı, nereye giderseniz gidin sorunlar, dertler, acılar ve düşüncelerinizi yanınızda taşıyacaksınız demektir.

-Tarot açılımlarında birlikte ortaya çıkan bu kartlar zihninizdeki soruya net bir cevap verir. Tutunduğunuz şey için daha fazla çabalamayı bırakmalı ve önünüze bakmalısınız.

-Ayrıca, bulduğunuz cevabın sorunu çözümleyip çözümlemeyeceği kesin olmadığı gibi, geri dönüp bu çözümü hayata geçirme imkanı da yoktur.

-Çünkü, Ölüm kartı artık dönemin bittiğini, okulların kapandığını ve matematik probleminin formülünü bulup çözmenizin bir üst aşamaya geçmeniz için işe yaramıyacağını ifade ediyor.

-Bundan böyle, elinizdeki parçayı yerine koymak ve pazılı tamamlamak için geçmişe geri gidemezsiniz. Ancak, tedirgin olacak bir durum yok. Kara göründüğüne göre, artık rahatlayabilir ve bu durumu kutlayarak devam edeceğiniz yön konusunda planlar yapmaya başlayabilirsiniz.

-Yaşamayan ve sağ olan eşleştiğinde, yani Kılıç 6 ve Ölüm tarot kartı kombinasyonu yeniliklere açık olmanızı tavsiye ediyor. Geçmişteki sorunların DNA kodunu çözmüş olmanız projeye devam edeceğiniz anlamına gelmiyor.

-Bu kombinasyonda Ölüm kartı, bundan böyle farklı bir yönde yeni başlangıçları işaret ediyor. Bir şeyler bitti. Bir boşluk ve yas dönemi yaşandı. Sonuç olarak şimdi, yerini yeni bir şey alacak.

-Kılıçların Altılısı yeni bir başlangıç yapmak için zorluklara çözüm bulma çabalarınızın işe yarayacağını ifade ediyor. Ancak, Ölüm bundan sonra geçmişle ilgili her hangibir fikrinizin işe yaramayacağını ve yas döneminin devam edeceğini işaret ediyor.

-İnsanların ölmüş insanlara veya kaybettikleri şeylere nasıl tutunma eğiliminde olduklarını düşünecek olursanız. Ölüm biten şeyleri mutlaka onu geride bıraktığınız anlamına gelmez. Çünkü, bazı kişiler sonsuza kadar yas tutma eğiliminde olabilir.

-Ters konumda Ölüm ve Kılıçların 6'lısı kombinasyonu, değişime direndiğinizi gösterebilir. Size hizmet etmeyen eski kalıplara, ilişkilere veya inançlara tutunduğunuz için daha iyi bir geleceğe doğru ilerlemeniz engelleniyor anlamına gelir.

-Belki de geçmiş ve gelecek arasında sıkışmış kalmış ve hangi yolda, nasıl ilerleyeceğinizden emin olmadığınız için, kendinizi kaybolmuş veya yönsüz hissediyor olabilirsiniz. Değişime karşı direnmeyi bir kenara bırakın ve size sunulan fırsatları deneyimlemeye açık olun. Bu sizin yenilenerek büyümenizi sağlayacak ve gelişiminize katkıları olacaktır.

Bir tarot okumasında Ters Yıkılan Kule ve Kılıç Altılısı bir arada göründüğünde, bu zorlu ama gerekli bir geçişe işaret edebilir. Bu kombinasyon, yeni başlangıçları kucaklamak için eski yapılardan ve inançlardan vazgeçmeyi temsil edebilir. Danışan kişi, bu kartların temsil ettiği dönüşümü benimseyerek kariyerinde ve mali durumunda başarıyı ve doyumu bulabilir.

<

Yorumlar