DUYGU ve ILISKILERDE TILSIM ASI


-Soru: Aramızda maddi bir mesele olmayan birisi için kart seçtiğime sürekli Tılsım Ası beliriyor. Hakkımda hisleri ve düşünceleri nelerdir.?

-Tılsım Ası'nı seçtiyseniz sağlık, iş veya ilişkilerde çok şanslısınız.

-Bekarsanız, Tılsım Ası büyük bir aşkın hemen köşede sizi beklediğine işaret eder. Şaşırtıcı gelebilir, çünkü bu kişiyi işiniz aracılığıyla zaten tanıyor olabilirsiniz.

-Birinin sizin hakkınızda ne hissettiğini soruyorsanız, bu kişi size sadıktır ve ona güvenebilirsiniz. Size hak ettiğiniz istikrarı ve güvenliği vermek istiyor. Sizi gerçekten önemsiyorlar ve gelişmenizi istiyor anlamına gelir.

-Tılsım Ası yeni tomurcuklanan ilişkiler için harika bir işarettir. İlişkiniz çok fazla gelişme potansiyeline sahip oluğdunu ve sağlam bir temeli olduğunu temsil eder. Bİrlikte ilişkinizin gelişip sağlam bir temele oturacağını düşünüyor. Tılsım Ası, cinsel tatminle gelen umut verici ve güvenli bir ilişkiyi temsil eder.


-Mevcut ilişkilerde Tılsım Ası, partnerinizin ilişkinizin şu anda çok heyecan verici bir yerde olduğunu hissettiğini ve gelecekte de ayakta kalmak için güçlü bir temel oluşturduğunuzu düşünüyor. Ayrıca, bir çift olarak önünüze pek çok heyecan verici yeni fırsatlar olduğunu düşünüyor. Sizi gerçekten önemsiyor ve ikinizin de bu ilişkide başarılı olmanızı istiyor. Size hak ettiğiniz istikrarı ve güvenliği vermek istiyor. İlişkinizi bir sonraki seviyeye taşımak istiyorsanız, Tılsım Ası harika bir işaret.

-Eski bir aşk veya eski bir kişinin sizinle ilgili hislerini soruyorsanız, Tılsım Ası, burada ikiniz için hala fırsatlar olduğunu düşündüğünü gösterir. Çünkü, bir süre ayrı kaldıktan sonra, temelinizin hala çok güçlü olduğunu fark etti. Hala sizinle ilerleyip gelişebileceğinize inanıyor. Uzlaşmayı veya tekrar bir araya gelmeyi sizde istiyorsanız, bu harika bir işaret.

-Bir ilişkinin bağlılık, nişan veya evliliğe doğru gidip gitmeyeceğini merak ediyorsanız, Tılsım Ası olumlu bir işarettir. Partneriniz, ilişkinizin sağlam bir temele dayandığına inanıyor ve önünüzdeki yeni fırsatları görüyor. Bu kart birlikte bir üst basamağa ilerlemek için harika bir zamanda olduğunuzun işaretidir.

Yorumlar