ASALARIN PRENSI ve KUPALARIN PRENSI


 

-Asaların Prensi, coşkuyu, yaratıcılığı ve bir fikrin kıvılcımını temsil eder. Bu kart, tutku, enerji ve motivasyonun sembolü ateş elementiyle ilişkilidir. Asaların Prensi, özellikle kariyer, tutku projeleri veya yaratıcı çabalarla ilgili alanlarda genellikle yeni başlangıçları gösterir. Bu kart sizi kendinize ve partnerinize inanarak hareket etmenizi, içgüdülerinize güvenmenizi, heyecan ve kararlılıkla hayallerinizin peşinden gitmenizi tavsiye ediyor.

-Kupa Prensi ise yaratıcılığı, duyguları ve sezgiyi temsil eder. Bu kart, duygu, alışkanlık ve uyum niteliklerini temsil eden su elementiyle ilişkilidir. Kupa Prensi, genellikle duygularımız ve sezgilerinizle daha derin bağlantı kurmayı öğrendiğiniz bir duygusal büyüme zamanını gösterir. Bu kart, kişiyi yeni deneyimlere açık olmasını alışılmadık görünseler bile duygulara ve sezgilere güvenmesini tavsiye eder.

-Asaların Prensi ve Kupa Prensi, enerji ve duygunun güçlü bir kombinasyonudur. Bu kombinasyon, tutkular ve sezgiler tarafından beslenen yeni bir ilişkinin, yeni bir girişimin veya yaratıcı bir projenin başlangıcında ortaya çıkar. İçgüdülerinize güvenmenin, ilhamınızı takip etmenin ve bu süreçte coşkulu kalmanın önemli olduğunu ifade eder.

-Asaların Prensi, engelleri aşmak ve cesur riskler almak için gereken dürtü ve enerjiye sahiptir. Kupa Prensi duygularına ve sezgilerine bağlı kalarak yeni olasılıklara ve bakış açılarına açık olmanıza yardımcı olur. Bu birliktelik, yeteneklerinize güvenmenizi, özünüze sadık kalmanızı ve tutkularınızın peşinden gitmenin getirdiği keşif yolculuğunun tadını çıkarmanızı hatırlatırlar.

-Prensler, öğrenci veya çıraktır. Konu ne olursa olsun ustasından öğrenirler. Asalar tutku, felsefe, etik, maneviyat ve sıklıkla seyahat anlamına gelir. Asaların Prensi, bazen yürüyerek seyahat ve doğa yürüyüşü anlamına da gelebilir. Kupa Prensi romantizm, psişik güçler, duygular, sanat ile ilgilidir.

-Ek olarak, prensler pasif gençlik enerjisidir. Eğer şövalye olsaydılar cesur olmanızı önerirlerdi, ancak prensler dinlemenizi ve öğrenmenizi tavsiye eder.

-Hafızanı topla. Daha fazla bilgi bul. En başından başla. Bir akıl hocasına danış. Temel bilgileri gözden geçir. İyi bildiğin bir konu olsa bile, herşeyi bildiğini sanmana rağmen konunun ayrıntılarını gözden geçirdiğinde önemli bir şeyi bilmediğini farkedeceksin. Konu hakkında öğrendiklerine şaşıracaksın.

Yorumlar