YARGILAMA ve KILIC 8


-YARGILAMA ve KILIÇ 8, bir sonraki aşamaya geçmek ve geçmişi tamamen geçmişte bırakmak için fark etmeniz veya anlamanız gereken, ancak anlamayı ve görmeyi reddettiğiniz birşey var anlamına gelir. Herşeyi net olarak görebilseydiniz ve kendi kendinize empoze ettiğiniz kısıtlamalardan kurtulabilseydiniz. İlerleme fırsatı bulacaktınız.

-Hoşlanmadığınız bir karar vermek zorundasınız, ancak bu kararı vermek istemiyorsunuz. Çünkü, bundan korkuyor veya karar vermek için kendinizi kısıtlıyorsunuz. Bunu bir alın yazısı gibi görüyor, inanmak istemiyor olabilirsiniz ve kendinizi çaresiz hissediyor olabilirsiniz.

-Yargılama, durumu akışına bıraktığınızı, Kılıç 8 yapmanız gerekeni yapmamak için sonsuz maazeretiniz olduğunu gösteriyor.

-Engeller karşısında başkalarını suçlamak kolaydır. Cevapları başka yerde aramayın soruların içine bakın. Gözlerinizden bağı çıkarmadıkça veya birilerinin gözlerinizi açmasına izin verip gerçeklerle yüzleşmedikçe, sorunlardan kurtulamazsınız. Çünkü, sorun sizde. Sizin gerçekleri görmek istememenizde.

Yorumlar