KUPA KRALI, KUPA KRALICE, KUPA SOVALYE, KUPA PRENSI ve YIKILAN KULE


-Kupa Kralı, uzun vadeli bir birliktelikte ilişkisini geliştirmiş olan, evlilik konusunda çok ciddi birisini gösterir. Yıkılan Kule, birdenbire bu kişiden bir çağrı almayı temsil edebilir. Burada, uzun zaman içinde gelişen duygusallık ve ruh düzeyinde derin bir bağ vardır.

-Eğer, yeni başlamakta olan bir ilişki ise, Kupa Kralı su Yıkılan Kule ateş elementi ile temsil edilir. Ayrıca, Yıkılan Kule Arkana majör Kupa Kralı Arkana Minör kartlardan olduğu için, olumlu bir eşleşme olmadığı için, Kupa Kralının ters konumda özellikleri ortaya çıkabilir. Burada, reddedilme korkusu vardır ve duyguların gelişmesi engellenir. Birşey kişiyi geri tutar ve duygularını açıklamaktan çok korkar. Özgüveni yoktur.

-Bir aşk okumasında Kupa Kralı ve Yıkılan Kule olgun kişilerin aşk heyecanını ifade eder. Kupaların Kralı genelde suskun, pasif ve kendini geri tutan birisi, Yıkılan Kule çaresizce aşık, ama bunu ifade edemeyen veya ifade etmeye isteksiz biri olabilir.

-Burada, Yıkılan Kule içgüdülerin ortaya çıkışını ve nihai çözülmeyi ifade eder eder. Kişi, bir aşık olarak duvarlarını yıkabilir veya aşkının karşılıksız olduğunu kabul edebilir.

-Yıkılan Kule ve Kupaların Kraliçesi kombinasyonunda, kraliçe hayatı yaşamadan önce kendisi ve duygusal hayatı etrafında inşa ettiği tüm beklentilerini ve kendini kandırmalarını ortadan kaldırması gerektiğini ifade edebilir. Yıkılan Kule, Kraliçenin romantik arayışlarında egosunu yıkması gerektiğini temsil eder.

-Kraliyet ailesinden birinin yanında Yıkılan Kule, beklenmeyen bir fırtına ve ani bir şimşek çakması esnasında taçların uçup gittiğini ve aile bireylerinin çamura atıldığını anlatır. Burada, bir aşağılama unsuru vardır ve kraliyet ailesi kişileri küçük düşürücü bir durumdadır.

-Belki çok fazla içtiniz ve asla seçmeyeceğiniz biriyle uyandınız gibi bir durum söz konusu olabilir. İyileşen Bu yüzden kendinizi onurunu yitirmiş ve utanmış hissediyor olabilirsiniz. Yıkılan Kule diğer kartların yanında bazen bir çıkış veya bir kurtuluşu gösterebilir. Ancak, Kupa Kraliçesinin yanında Kule kişiye bir dram yaşatır. Her şeyi içinde biriktiren, içine atan, duygu dolu kraliçe burada acı çekiyor. Bu yüzden, onu uzaktan izleyin, temkinli ve şefkatli yaklaşın.

-Bu kombinasyon, bir ilişki istediği halde nasıl devam edeceğinden emin olmayan, erkeklere karşı utangaç birisini temsil edebilir.

-Yıkılan Kule'yi yalanların yıkılması ve gerçeklerin ortaya çıkması olarak ele almak gerekir. Bu kombinasyon size karşı olumsuz düşüncelere sahip, soğuk ve sert olan birisinin bu düşüncelerinde yanıldığını fark edip şimdi yumuşak ve sıcak hissettiği ve bağlantı kurmak istediği anlamına da gelebilir.

-Bu kombinasyon ölümcül bir çekimi ve acil durum çağrısını ifade edebilir. Aklınızdaki kişi her ne durumdaysa veya başına ne geldiyse yardımınıza ihtiyacı olabilir.


-Kupa Şövalye, zaten aşk demektir. Bu yüzden aşık olduğunu fark etmesine gerek yoktur. Yıkılan Kule doğru olduğunu sandığınız şeyin gerçekte doğru olmadığını fark etmek ile ilgilidir. Kule'nin yarattığı farkındalık sizi sarsar dünyanızı sallar. Burada, Kupa Şövalyesi kendisini yanlış kişiye adadığını veya doğru kişiye adamadığını farketmiş olabilir.

-Kupalar takımının duyguları derindir ve aşık olduğu kişiyi bir kaidenin üzerine koyan türdendir. Bu kombinasyonda Şövalye, aşık olduğu kişinin bir insan olduğunu ve sandığı kadar erdemli biri olmadığını fark etmiş, öğrendiği şey ile şok geçirmiş ve romantik duygularının sona erdiği düşünüyor olabilir.

-Bu şövalyenin haklı olduğu olduğu ve kendini adadığı kişinin yanlış kişi olduğu anlamına gelmez. Unutmayın, şövalye şu anda partnerinin sevgisine değmediğini hissediyor olabilir. Ancak, bir ay sonra duyguları değişecektir.


-Kupa Prensi, sizde güçlü bir duygusal tepkiyi tetikleyen bir mesajı veya bilgiyi temsil eder. Kupa Prensinin enerjisi, dünyevi ve dış koşullardan kolay etkilenir. Koşullara bağlı olarak duygusal konulara fazla dahil oluğunuzu ve içinize kapandığınızı gösterir.

-Çevrenizde meydana gelen değişiklik doğrultusunda iç manzarınızı değiştirmek zorunda olmadığınızı hatırlayın.Tarafsız kalmak, kontrolünüz dışındaki güçler tarafından fazla ezilmenizi engelleyecektir. Ayrıca, tarafsızlığınızın başkalarına karşı duyarsız olmakla ilgili olmadığını, kendinizi korumakla ilgili olduğunu unutmayın.

-Kupa Prensi ve Yıkılan Kule, duygusal karışıklığa neden olan bastırılmış duyguların patlamasını tetikleyen güçlü bir şeyi temsil eder. Burada Kule, en iyi ihtimalle rahatsız edici ve en kötü ihtimalle şiddetli çalkantılı bir değişikliği işaret ediyor.

-Fiziksel, duygusal, entelektüel veya ruhsal olarak rahat bir alandan çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak, büyümek ve genişlemek için önemli bir ders öğrenecek ve sonunda kabul göreceksiniz. Kule enerjisine direnmek yerine, onu kucaklayın ve bu deneyiminizi bilgeliğe dönüştürün.

-Muhtemelen, hiç birşey kontrolünüzde olmayacak. Ancak, sakin kalın ve bunun yararınıza olduğunu aklınızda bulundurun. Büyük resmi görebilecek ve gelecekle ilgili bazı önemli kararlar alarak daha güvenli bir yaşam inşa edebileceksiniz

Yorumlar