KILIC KRALICE, ASA KRAL ve ASA 3



-Kılıç Kraliçe zeki ve entelektüel bir kadındır. Asa Kralı, hırslıdır ve fiziksel olarak formdadır. Her ikiside aktif kişilerdir. Kraliçenin analitik doğası ile kralın dinamizme verdiği önem bazen çatışırken, bazen de birbirlerini tamamlayacaklarını işaret ediyor. Bu 2 kişi arasında ki iletişimde çoğunlukla kraliçe verici olacak, ancak kılıcını kaldırdığında ne diyorsa olması gerekiyor. Çünkü, ilişkiye sahip çıkacak ve yürütecek olan kraliçedir.

-Bir iş ilişkisinde Kılıç Kraliçe organizasyonun beyni, Asaların Kralı görünen yüzüdür. Kraliçe işi içerde yürütürken, kral dışarı çıkıp yeni müşteriler getirecektir. Birlikte çalışma hayatında iyi bir ekip olacaklardır. Kraliçe, kralın her ikisi adına verdiği taahhütlerin yerine getirilip getirmediğini kontrol ederse iyi olur.

-Kraliçe, Kralın karizması ve esprili ve eğlenceli davranışları tarafından cezbedilecek. Kraliçenin aklı ve zekice mizah anlayışı kralın kraliçeye tutkusunu sürekli hale getirecektir. Kraliçe biraz daha sıcak ve eğlenceli olmaya istekli ve kral da entelektüel olarak meydan okumayı sevdiği sürece, güzel ve heyecan verici bir ilişki yaşayabilirler. Her ikisi de açık fikirli oluklarında birbirlerine bir şeyler katabilir ve kişiliklerinin diğer yönlerini harekete geçirebilirler. Hem eş hemde iş ortağı olarak iyi bir ikili olabilirler.

-Asa Kralı'nın yanında Asaların Üçlüsü ticarette lider olacak bir fırsat yakaladığınızı temsil ediyor. Aynı zamanda, yaptığınız işte liderliğin kontrolünü elinizde bulunduracağınızı ve gelecekte hem iş hemde evliliğinizin çok daha sağlam temellere oturacağının mesajını veriyor.

-Asa 3, ilham, yaratıcılık, aksiyon ve tutku projelerini temsil eder. Asa Kral ve Asa 3 kartının birlikte ortaya çıkmış olması, yaratıcı fikirleri veya projelerleri temsil ediyor. Bu kart uğraştığınız işte ileriye doğru yeni hamleler yapacağınızın güçlü bir göstergesidir.

-Ayrıca, hem Asa Kralı hemde Asa 3 kartları eril enerjiye sahiptir. Bu kombinasyon, işinizde yeni projelerin hazırlık safhasında olduğunuzu, girişimci yönünüzün ileriye dönük gelişmeye açık olduğunu ve seyahat gibi konuları içerdiği anlamına geliyor. Ayrıca, ektiğiniz fidanların meyvelerini toplarken hayatınızın en keyifli zamanlarını yaşayacağınızı ifade ediyor.


Yorumlar