KILIC KRAL, YARGILAMA ve ASA 7


-Kılıç kralı, eşit derecede yargılama yetkisi olan otorite sahibi bir kişi veya kurumu temsil eder. Kılıç Kral, küçük anlaşmazlıklardan veya kayırmacılıktan etkilenmez. Önemi yüksek düzeyde konularla ön yargısız ilgelenir, açık fikirli ve adildir.

-Yargılama, ruhsal büyüme, geleceğinizi belirleyecek kapsamlı ve kalıcı kararlar verme zamanını ve aynı zamanda, yeniden doğuşu temsil eder.

-Bu 2 kart kafanızdaki sorularının yanıtlarının şu anda belirsiz olduğunu gösterse de, Asaların 7'lisi çözümün lehinize olacağını ve kontrolü elinize alacağınızı işaret ediyor.

-Kılıç kralının yanında Yargılama ve Asa 7 kombinasyonuna ilk baktığımda burada hesaplaşmaya bir çağrı ve yüksek düzeyde sert bir yargılama var. Karar anına kadar hesaplaşmanın ciddiyetini koruyacağını, hararetli ve sert geçeceğini söyleyebilirim.

-Yargılama aranızdaki hesaplaşmanın devam ettiğini ve yakında sonuçlanacağını gösteriyor. Sonuç olarak, bu kombinasyon bu güne kadar yaşadıklarınızdan çıkardığınız dersler ve kendi alanınızı maddi-manevi koruma konusunda gösterdiğiniz kararlılık sayesinde kontrolü ele alacağınızı gösteriyor.

-Asa 7 kartının üstünde resimde ki figür elinde sopası ile yaşam alanını çok rahat koruyabilir. Üstelik, etrafı sopalarla çevrili bu alana girmek isteyen, sopanın birisini aşsa diğerine takılır. Bu sopaların hepsini aşmak mümkün değil. Çünkü, 7 sopa yiyen kişinin muhtemelen ayağa kalkacak hali kalmayacaktır.

-Sopaları, sadece sopa olarak düşünmeyin. Bu sopalar sizin alanınızı işgal etmeye çalışacak kişinin aşamayacağı her türlü engellerdir. Kılıç Kral ve yargılamadan dolayı hem yasalar arkanızda hemde 7 rakamı ruhsal ve bir sayıdır ve 7 kat gök ve 7 kat yer kabuğu gibi aşılması imkansız engelleri temsil eder.

-ilk seçtiğiniz Kılıç Kral, sizi temsil ediyor ve yasaların sizinle oluğunu ifade ediyor. 2. kartınız Yargılama, eski sevgilinizin yargılandığını ve kesin kararın çok yakın olduğunu, son olarak Asa 7 alanınızda kontrolü nasıl sağlayacağınız konusunda deneyim sahibi olduğunuzu ve çok şey bildiğinizi gösteriyor.

-Sonuç olarak, hayat sizi kendinizi nasıl koruyacağınız konusunda uyandırdı ve farkındalık sahibi yaptı. İstediğinizi elde edene kadar durmamayı ve ideallerinize bağlı kalmanın önemini öğretti. Hayat, onun da bu dünyanın onun kafasındaki gibi bir yer olmadığının farkına varmasını sağladı. Hak etmediği konularda sağa sola saldırsa da aşamayacağı engeller olduğunu artık bilecek. 7 kat engeli aşmaya çalışmanın yeryüzünün ve gökyüzünün bütün katmanlarını harekete geçireceğini biliyor.

Yorumlar