KADER CARKI, BUYUK RAHIP, ASA 6, KILIC 6 ve ITIDAL


-Soru: Kardeşimin ortağının kardeşim hakkındaki düşünceleri nedir ve ilişkileri nasıl?

-Kader Çarkı ve Büyük Rahip birlikteliği Astrolojide Boğa Burcunda Jüpiter gibidir. Jüpiter bundan önce 2012 yılında Boğa'daydı. Bu yıl 26 Mayıs 2023-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında ve gelecekte 2035 yılında Boğa Burcuna gelecek.

-Seçtiğiniz kartları tek tek ve kombin olarak analiz ettiğimde,

-Arkana Majör kartları Kader Çarkı, Büyük Rahip ve Denge kartlarının astrolojik bağlantıları,

-Arkana Minör kartları Asa 6 Kılıç 6 arasında numerolojik bağlantıları göze çarpıyor.

Kader Çarkı (10) + Büyük Rahip(5)= 15 =1+5= 6 rakamı, Asa 6 ve Kılıç 6'lıyı işaret ediyor.

İtidal Kartı(14) = 1 + 4 =5 rakamı, aynı zamanda Büyük Rahip kartını işaret ediyor.

Büyük Rahip(5) + Denge Kartı (14) = 19 numaralı Güneş Kartını, yani yeniden doğuşu işaret ediyor. 19 rakamı 1ve 9 başlangıç ve tamamlanma demektir. Yani, kartlarınızın içinde Güneş yok, ancak 19 numaralı Güneş kartının enerjisine sahip olma hedefinizi gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan herşeye sahipsiniz.,Seçtiğiniz kartlarda çok derin ve harika mesajlar var Güneşi zaptedeceksiniz.

Ayrıca, 5 rakamı Uranüs gezegeni ile temsil edilir. Uranüs bilim ve teknoloji gezegenidir. İlerici 5 rakamı, sosyal formlarla uyumlu, ancak gruplara ve kategorilere karşıdır. Kolay çevre edinir, her kesimden insanı cezbeder. 5 rakamının insanları motive eden kendine özgü bir tarzı ve inanılmaz esrarengiz yetenekleri vardır.

-6 rakamının en büyük arzusu barış ve sevgiyi yaymaktır. 6 rakamı karizmatik ve inanılmaz yeteneklere sahip olmak anlamına gelir. 6 rakamı, sorumluluk sahibi ve dengeli olma özelliğine sahiptir. Ancak, 6 rakamları, başkalarının sorumluluklarını yüklenerek kendilerini dünyanın kurtarıcısı gibi görmeye başlarsa, başkaları tarafından kullanılabilir ve bu da kendilerine zarar verebilir.

-Bu yüzden, dengeli ve uyum içinde ki bu ortaklıktan avantaj sağlamaya çalışanlara karşı gözü açık olmalısınız. Başkalarına değil kendinize çalışın. 6'lar iş dünyasında az rastlanır yeteneğe sahiptirler. İhtiyaç duyduğu desteği kendine çekme ve etkili bir şekilde kullanma konusunda büyük bir çekicilik ve karizma ile ödüllendirilmişlerdir.

-Majör kartlarınız Kader Çarkı, Rahip ve Denge, Boğa Burcunda Uranüs ve Jüpiter birlikteliğini işaret ediyor. Uranüs, zaten şu anda Boğa'da ve 2027'ye kadar kalacak., Jüpiter de 1 yıl boyunca Boğa Burcunda olacak. Bir yıl içinde ve devamında 2027'ye kadar yapacağınız köklü değişimler hem ortaklığınızı hemde kişisel olarak sizin daha sonra yükselecek yapınızın sağlam temellerini oluşturacak.

-Kader Çarkı sürekli değişimi gösterirken, Büyük Rahip oturduğu yerden kalkmak istemeyen, geleneksel ve statükoyu sürdürmek isteyen birisini temsil eder. Denge Kartı, birbirine zıt özelliklere sahip bu 2 kartın, yani 2 ortağın uyum içinde yeni bir güç oluşturacağını temsil ediyor. Denge kartının görevi ve anlamı budur zaten. Zıt güçlerin bir araya gelerek oluşturduğu yeni ve daha büyük bir güç hem kendi içinizde hemde çevrenizi etkileyecek radikal değişimler getirir.

-Büyük Rahip, her ne kadar Kader Çarkının önüne geçmiş gibi görünsede. İlk bakışta değişim ve dönüşüme engel olabilirmiş gibi bir izlenim yaratsada, Kader Çarkının doğasında güçlü bir sürekli değişim enerji vardır ve Büyük Rahip'in gücü zaten buna engel olmaya yetmez.

-Ayrıca, Kader Çarkı ve Büyük Rahip kombinasyonu, yerleşik kurumların yerinde kalacağını, geleneğin süreceğini temsil ediyor. Ancak, kurumların içinin tamamen değişeceğini işaret ediyor. Genelde, ve şahsi işlerinizde devrimlere hazırlıklı olun.

-Kader Çarkı ve Büyük Rahip uyum içinde Periyodik bir şekilde gerçekleşen sürekli bir eğişim döngüsünü işaret ediyor.

-Diğer kartlarla birlikte Asa 6 ve Kılıç 6 kombinasyonu, bu ortaklığın hayatınızın en önemli ve en başarılı hamlesi olacağını ifade ediyor. Çünkü, bu ortaklık diğer kurumlar tarafından da estekleniyor ve siz destekleyenlerinizin gururusunuz. Çünkü, başarılarınız zaferlere dönüşecek ve bu zaferler sayesinde siz olumluya doğru değiştirme gücüne sahip olacaksınız. Yani oyunun ve sistemin bir parçası değil. Oyun ve sistemin kurucusu gibi düşünebilirsiniz.

-Büyük Rahip ve Asa 6, etrafınızda ihtiyaç duyduğunuzda ortağınızın sizi destekleyeceğini ve yardımcı olacağını söylüyor. Bu kişiye güvenebilirsiniz. Çünkü, o kendi yaşamını son derece sağlam temeller üstünde inşa etmiş, bilge, cömert ve sorunlarınızın çözümünde size yardım edebilecek konumda bir kişidir.

-Kılıç 6, iş hayatında uzun süredir devam eden problemleri planlı bir şekilde çözmeyi, zor bir döngünün sonunu ve gelecekte ihtiyacınız olan güvenliğe sahip olacağınızı gösterir. Teknoloji ve seyahat işlerini temsil eder. Ayrıca, modası geçmiş eski şeylerden kopmak, daha parlak bir gelecek için zihin egzersizleri ve potansiyel yeni iş bağlantıları anlamına gelir. Bu kart, genelde, bir yere seyahat etmek ve yeni insanlarla tanışmak ile ilgilidir.

-Denge Kartı, hedeflerinize dair net ve uzun vadeli bir vizyona sahip olduğunuzu gösteriyor. Acele etmeyin, en iyini yapabilmek için zaman ayırın. Hedeflerinize ulaşmak için iyimser, ılımlı ve güdümlü bir yaklaşım içinde olun. Hayatınızın kontrolünü ele alın ve ölçülü olun. Finansal konularda risk almayın. Bu ortaklığı kesinlikle olumlu görüyorum. Ortak ile ilişkilerinizi dengede tutarak çözülmez gibi görününen tüm sorunların üstesinden geleceksiniz.

-Kader Çarkı Kardeşinizi Büyük Rahip ortağını temsil ediyor. Kader Çarkı her durumda özellikle de iş ve kariyer hayatında, destenin içinde en güçlü bir kaç karttan biridir. Büyük Rahibi burada Kader Çarkını destekleyici olarak görüyorum Numerolojik olarak rakamlar 2025'e vurgu yapıyor, tamamlanmayı ve değişimleri işaret ediyor. Planlarınızı buna göre yaparsanız zamanı geldiğinde hazır olabilir ve yoğun günlerde hızlı yol alabilirsiniz.

Yorumlar