AZIZ, KUPA ASI ve KILIC ASI

AZIZ-KUPA ASI ve KILIÇ ASI

-Büyük Rahip, bu ilişkinin bir sözleşmesi olması gerektiğini gösteriyor. Kupa Ası ile birlikte ortaya çıkan bu kart evlilik anlamına geliyor. Bu gerçek bir tören olmayabilir. Bazen, sevdiğiniz kişiyle birlikte yaşamak veya kalpten bir anlaşma yapmak anlamına da gelebilir. Ancak, her iki durumda da, bu çok büyük bir duygusal bağlılığı temsil eder. Büyük Rahip ve kupa Ası genellikle iki kişi, siz ve sevgiliniz arasında bağlayıcı bir sözleşmeyi temsil eder.

-Kupa Ası, hayatınızda yeni başlangıçların olduğunu gösteriyor. Bu kalpten gelen bir aşk ilişkisinin işareti ve gerçek aşkın kartıdır. Bu çok şanslı kart gerçekten hayatınızın sonuna kadar birlikte olmak istediğiniz biri var anlamına gelir. Bu kart, içinizdeki duyguları ortaya çıkarmanız için bir fırsattır. Kupa Ası arzu ettiğinize sahip olacağınızı ve bunun doğru olduğunu söylüyor. Bu kart, aynı zamanda içinizde yeni ve harika bir duygunun doğuşunu anlatır. Bu kart, dilediğiniz şeylerin size geleceğini temsil eder ve bu dilek bir gönül meselesidir.

-Büyük Rahip, diğer insanların birbirinize bağlılığınızı alenen bilmesini istediğinizi, ayrıca, ahlaka ve etik kurallar ile uyum içinde kitabına göre ilerlemek istediğinizi ifade eder. İkinizde gerçekten ne kadar kararlı olduğunuzu tüm dünya bilsin istiyorsunuz. Bunu dilediniz, dualarınız kabul oldu ve ikinizde çok mutlusunuz. Şimdi, hayatınızın kontrolünü elinize almak istiyorsunuz.

-Ayrıca, bu kartların birlikteliği yaşayacak bir ev aradığınız anlamına geldiği gibi, ailenin genişlemesiyle ve bağlılığınızın kalıcılığı ile ilgili gerçekten ciddi olduğunuz ve çaba harcadığınızı ifade ediyor. Bu kartlar, ayakları yere sağlam basan, mantıklı ve geleneksel, aynı zamanda şefkatli ve verici bir ilişkiden bahsediyor.

Kupa Ası ve Kılıç Ası kombinasyonu genellikle güçlü bir aşk duygusunu ve geçmiş tıkanıklıkların çözülmesinin bir sonucu olarak yeni bir başlangıcı temsil ettiğinden, olumlu bir kombinasyondur.

-Kupa Ası aşk, neşe ve mutlulukla ilgiliyken, Kılıç Ası yeni başlangıçlar ve değişimle ilgilidir. Geçmişi geride bırakmaya ve kendinizi yeni olasılıklara açmaya hazır olduğunuzu gösterir.

-Kupa Ası ve Kılıç Ası, aşk açısından çok fazla potansiyele sahip olduğunuzu, önünüze çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelmeye hazır ve gelecek konusunda iyimsersiniz anlamına gelir. Bu iki tarot kartı birlikte, bir şeyleri gerçekleştirme sırasının sizde olduğunu ve hayatta istediklerinizin peşinden gitme zamanının geldiğini gösterir.

-Bundan böyle uygusal olarak açık olabilir ve kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz.

Yorumlar