ASA 10, SIHIRBAZ, KILIC 8, YARGILAMA ve ASILMIS ADAM


-Tarot Asalar takımı olmasını istediğimiz ve peşinden koştuğumuz şeyler ile ilgilidir. Asa 10 gündelik rutin yaşamınızda çalışma temponuzun yoğun olduğunu ve ayrıca tepenize dikilmiş birisi tarafından kaldıramayacağınız yeni sorumlulukları tek başınıza yüklenmenizin istendiğini işaret ediyor.

-Çözülmesi gereken pek çok sorun var. Ancak, seçtiğiniz kartların sonunda da bakış açınızı değiştirmeniz gerekeceğini işaret eden bir Asılmış Adam, Asılmış Adam'ın önünde de hesap gününe bir çağrı, yani Yargılama var.

-Genişlemek, büyümek, başarmak ve sınırlarınızın ötesine geçmek için sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissediyor ve çok çabalıyorsunuz. Bir kolay düğmesi ile eğlenceli bir şekilde ve hızla hedefinize varabilirsiniz. Ancak, böyle bir düğme yok. Bazı blokaj ve kısıtlamalar sizi ikna etmeye çalışanların(Sihirbaz) işaret ettiği yoldan, isteklerinize ulaşamayacağınızı işaret ediyor. 

-Sihirbaz'ın şapkadan tavşan çıkarması bekleniyor, ancak Sihirbaz şapkadan tavşan çıkaramazsa sorumluluğu sizin almanız isteniyor. Bunu yaparsanız, Yargılama ve Asılmış Adam, altına girdiğiniz sorumluluk kadar bedel ödeyeceğiniz konusunda sizi uyarıyor.

-Asa 9 ve Kılıç 8 gibi olumsuzluklar arasında kalan Sihirbaz'ın şapkadan çıkaracak tavşanı yok. Çünkü, gerçek olan şu ki, ortada bir tavşan yoksa şapkadan tavşan çıkmaz. Dolayısıyla ne eğlenecek ne de eğlendirecek bir zaman değil. Sizde bunun farkında olmalı ve üstünüzde bir baskı hissetseniz bile, hokkabazlık ile bir şeyin tezahür edeceğini beklememelisiniz.

-Yargılama, hesap gününe bir çağrıdır. İşte, burada bir dönem veya bir kapı bir daha açılmamak üzere kapanacak. Kılıç 8 ve Asılmış Adam arasında kalan Yargılama, bu hesap gününün ardından genelde herkesin bakış açısının değişmek zorunda kalacağını, sizin de planlarınızı şimdilik askıya almanızı söylüyor.

-12 numaralı Asılmış Adam numerolojik olarak 3 rakamını ve aynı zamanda 3 ay sonra bir mola zamanını işaret ediyor. 3 aylık bir zamanda yeni sorumluluk almamalısınız. Geçmişte aldığınız sorumlulukları ne kadar toparlayabilirseniz, molanın ardından harekete geçme zamanı geldiğinde hedefinize o kadar hızlı ilerlersiniz.

-Sanırım bir yıl sonra önünüzü görebileceksiniz. Ancak, yeni bir başlangıç yapmak ve yeni bir adım atmak için 1 yıldan fazla beklemeniz gerekebilir. Bu arada yeni sorumluluk almaktan kaçın. İş yükünüzü azaltın. Hatta işlere mola verin.

-Bu arada planlarınızda değişikler yapın, bu değişiklikleri tekrar tekrar gözden geçirin. Yeni bir bakış açısı, yeni bir yön, belki yeni fikirler geliştirerek kendinize yeni bir yol haritası hazırlayın. Kimlerle yol arkadaşlığınızı bitireceğinizi ve kimler ile yeni bir yola çıkacağınızı netleştirin.

-Bu arada yaptığınız veya yapacağınız fedakarlıkların hesabını yapmayın, kontrolcü davranmayın. Birde, bunu bir zaman kaybı olarak düşünmeyin. Duruma uyum sağlarsanız. İlk adımınız herkesten büyük olacaktır ve en önde yer almanızı sağlayacaktır.

Yorumlar