APDAL ve KOMBINASYONLARI


-Apdal tarot kartı, numerolojik olarak Sıfır rakamı ile sembolize edilir. Sıfır rakamına sahip olan Apdal Kartı hariç, tüm arcana majör kartları romen rakamları ile temsil edilir.

Sıfır sayısı, bütünlüğü, birliği ve devam eden döngüleri temsil eder. Sıfır rakamında herşey sonsuzdur, başlangıç ve bitiş yoktur. Sıfır hem Alfa hemde Omega'dır. Alfa ve Omega Yunan Alfabesinin birinci ve sonuncu harfidir.

-Sıfır rakamı saf potansiyeli ve inancı sembolize eder. Sıfır, Tanrı'nın numarası olarak kabul edilir. Sıfır numaralı tüm sayılar, kişiyi 'Tanrı'nın gücüne' veya enerjisine yaklaştırır. Kadim bilgiler, "Tanrı'nın gücünün" merkezi her yerde olan ve çevresi hiçbir yerde olmayan bir daire olduğunu söyler.

-Apdal tarot kartı ve Sıfır rakamı belirsizliklere vurgu yapar ve ruhsal bir yolculuğun başlangıcını temsil ettiği düşünülür.

-Apdal tarot destesinin ilk kartıdır ve başlangıçları gösterir. Apdal, ateşten önceki kıvılcım ve eski düzeni bozan kışkırtıcı bir düşüncedir. Apdal, deneyimsiz olduğu ve korkuyu tanımadığı için kaygısızdır.

-Apdal'ın sırtındaki torba, masumiyeti ve endişelenmemeyi temsil eder. Beyaz gül, sessizliğin ve yeniden doğuşun sembolüdür. Gül, ayrıca Apdal'ın ruhunun saflığını ve içinden akan yaratıcı ilhamın sürekliliğini temsil eder.

-Apdal'ın şapkasındaki tüy aydınlanmanın sembolü Güneş'i işaret ediyor. Güneş'e sırtını dönmüş olan Apdal'ın, aydınlanmayı görmezden geldiğini veya dersini geçmişte aldığını belirlemek için, hangi karta baktığına dikkat edin. Kartları yorumlarken Apdal'ın nereye baktığı, neye sırtını döndüğü önemlidir. Çünkü, Apdal'ın baktığı taraf kişinin yaşamında meydana gelen enerji akışını ve ilerlediği yönü gösterir.

-Köpek, uçurumdan aşağıya yürümek üzere yola çıkan Apdal'ı uyarmaya çalışıyor. Burada, köpek size tavsiye vermeye çalışan bir arkadaşı sembolize eder. Başka bir düşünceye göre ise, resimdeki tepenin bir uçurum olmadığı, Apdal'ın her adım atışında önündeki toprağın sihir gibi kendini yenilediği ve köpeğin doğamızın hayvani yanını temsil ettiği anlatılır.

-Arkadaki dağlar, uzun yolculuğu ve henüz Apdal'ın karşısına çıkmamış zorlukları simgeliyor. Sarı arka plan, kafasının estiği gibi takılan ve topraklanması gereken Apdal'ın, zihinsel tutumunu ifade eder. Güneş, parlak yeni bir günde, adaletin yerini bulduğunu ve Aptalın özgür olduğunu anlatıyor. Apdal, sadece fiziksel olarak değil, her düzeyde özgür birini temsil eder.

-Apdal Kartı, Uranüs' gezegeni ile bağlantılıdır. Uranüs, sürprizlerin ve beklenmeyen her şeyin, geleceğin, teknolojinin ve özellikle de elektriğin gezegenidir. Uranüs aynı zamanda yaratıcılık ve bilim ile ilgilidir.

-Uranüs hippileri, devrimcileri, anarşistleri, isyancıları ve radikal hümanistler dahil, genelde tasasız ve uyumsuz kişileri temsil eden bir gezegendir. Uranüs 7 yıl boyunca bir burçta kalır. Ayrıca, Yıldız tarot kartının temsilcisi olan Kova Burcunu yönetir.

-Apdal Kartı, yeni başlangıçlar, geleceğe inanmak, deneyimsiz olmak, ne bekleyeceğini bilmemek, doğaçlama yapmak, tasasız ve koşulsuz olmak demektir. Apdal, bir çocuğu veya çocuk gibi açık fikirli olmayı temsil eder. Aptal, "doğru veya yanlış cevap yoktur" zihniyetine sahiptir. Yaşamda kendi yolunu bulmak için iç sesini takip eder.

-Apdal, kişinin doğru zamanda doğru yerde olacağını, bir yarışma kazanacağını veya daha önce hiç bulunmadığı bir yere seyahat edeceğini gösterebilir.

-Apdal insanlarının kendi kişilikleri yoktur. Tüm doğru şeyleri nasıl söyleyeceğini iyi bildiği halde, her zaman doğru olanı yapmaz ve tam olarak ne istediğini bilmez. Apdal, yetişkin bir bedene hapsolmuş bir çocuk gibidir. Siz olgun ve sorumlu olmak zorundasınız. Asla büyümez ve değişmez, sizi değiştirir.

-Apdal kişileri kadere inanır. Kaderlerinin kiminle olacağı konusunda sürekli fikir değiştirir ve yeni deneyimlere açıktır. Etrafındakilerden çok etkilenir ve her seferinde daha iyisini hak ettiğine inanır. Apdal kişileri nadiren bekardır ve genellikle bir ilişkiden doğrudan diğerine geçebilir. Apdal bir özgürlük aşığıdır. Bir ilişki içinde olsa bile iş ciddileştiğinde ilişkiden kaçmak ister.

-Apdal Evet-Hayır sorularında muhtemel bir Evet anlamına gelir. Ancak, uzun süreli sonuçları garanti etmez. Seyahat ve macera konularında ise güçlü bir Evet'tir. Apdal, aşk ve ilişkilerde ne kadar saf olduğunuza veya kalbinizi birisine ne kadar verdiğinize bağlı olarak hem Evet hemde Hayır anlamına gelebilir.

-Bir aşk açılımında Apdal, birisiyle yeni bir başlangıcı gösterir. Ancak, dikkatli olun. Bazen, Apdal ihaneti temsil edebilir. Diyelim ki, uzun zamandır görmediğiniz sevdiklerinizi görmeye gittiniz. Geri döndüğünüzde Partneriniz gitmiştir.

-Apdal özgür, iyimser ve romantik olduğu için aşkı hayatına çeker. Ancak, düşüncesiz ve sorumsuz olduğu için, ilişkileri çabuk başladığı gibi çabuk biter.

-Apdal tarot kartı iş ve kariyer açılımlarında, enerji santralleri, elektrik, teknoloji ve sosyal medya kariyerlerini veya öğrenmeye hevesli yeni mezun olan birisini temsil edebilir.

-Birisinin hakkınızda ne hissettiğini soruyorsanız, bu kişi sizinle ilgili heyecanlanıyor ve size güveniyor. Büyük olasılıkla kendisini bir şekilde sıradanlıktan uzaklaştırıp daha neşeli ve canlı bir varoluşa yükselttiğinizi hissediyor anlamına gelir.

-Apdal, yeni ve heyecan verici şeyler denemeyi sever. Ancak, ilk heyecanı geçtikten sonra ilgisini kaybeder. Apdal'ın olduğu yerde korku yoktur. Herşeyin mükemmel olacağına dair tam bir güven vardır. Bu anlamda, Apdal çok ruhani bir karttır. Apdal, inançlı ve karizmatiktir bir kişidir. Kalbinin sesini dinler, mutluluk ve neşe peşinden gider. Risk almak bir yaşam tarzıdır ve çoğu zaman da bedelini öder.

-Ters konumda Apdal, yeni başlangıçların engellendiğini ve kişinin dünyayı yeni gözlerle görmekte güçlük çektiğini gösterir. Kişi kendini sıkışmış ve çaresiz hisseder.

-Ters Apdal, bazen sürekli içindeki çocukla temas halinde birisini temsil eder. Oldukça hassas ve ilerlemiş yaşına rağmen kalbi genç olan bu kişi, hayatta deneyimlemesi gereken çok şey olduğunu düşünebilir ve kötü niyetli kişilere kolay av olabilir.

-Ters Apdal, bazen de yeni bir şeye başlamak için uygun zaman olmadığını gösterir. Bu durumda geri adım atın ve gerçekten iyi bildiğiniz bir şeye geri dönün. Bildiğiniz işi yapın.

-Ters konumda Apdal, umudunu yitirmiş ve kıyamete kadar kasvete hapsolmuş birini gösterebilir. Bu kişi kendisinde yanlış birşey olmadığını ve hayatta öğrenecek hiç birşey kalmadığını düşünür. Kendi davranışlarından başkalarını suçlar. Bir kalıbın içinde aynı şeyleri tekrarlar ve hayatın akışının içinde gibi görünmez. Çünkü, genellikle kendisini bu kalıbın içine zincirleyen bağımlılıkları vardır. Hayatın berbat olduğunu düşünerek mezarını önceden hazırlar.

APDAL KOMBINASYONLARI

-APDAL ve SİHİRBAZ, özgürleşmek ve yeni bir gerçeklik yaratmak istemek anlamına gelir. Burada Sihirbaz partnerinizi veya ortağınızı temsil ediyorsa dikkatli olun. Çünkü, bu kombinasyon yavaş yavaş birisinin sizi kandırdığı anlamına gelir. İkna olup gerçeklerinizden uzaklaşmak paranızdan olmanıza, arkadaşlarınız ve aile içinde güven kaybetmenize sebep olabilir.

-APDAL ve BÜYÜK RAHİBE kombinasyonunda, Apdal şansınızı denemeniz ve yeni yollar keşfetmeniz gereken bir zamanda bulunduğunuzu temsil ediyor. Büyük Rahibe sabırlı olmanızı ve sezgilerinize güvenmenizi söylüyor. Yeni bir ilişkiye açık olabilir ve partnerinize güvenebilirsiniz. Ancak, çok erken ve çok fazla açıklama yapmamaya dikkat edin.

-Bu kombinasyon, bazen kişinin kendisinden çok farklı birisine aşık olduğunu gösterebilir. Kişi, başkalarının ne söyleyeceğini düşünüp hislerini bastırmak yerine, duygularını daha fazla su yüzüne çıkarmaya başlar. Bazen de, geri çekilme ve meditasyon yapma zamanlarını ifade edebilir.

-Apdal ve Büyük Rahibe, yeni başlangıçlar için heyecanlanan özgür ruhlu ve hisleri kuvvetli bir kişiyi temsil eder. Uyanış döneminden geçen kişiye ilham gelir ve yeni bir başlangıç ile kendini motive hisseder.

-APDAL ve İMPARATORİÇE, annesiyle birlikte büyüyen ve yetişen bir çocuğu temsil edebilir. Bu kombinasyon, büyüme ve gelişme ile ilgili oluğu için kariyer ve anne-çocuk ilişkilerinde iyi, ancak aşk ve evlilikte olumsuzdur.

-Apdal, özgür kalma ve rüzgarın götürdüğü yere gitme yönünde güçlü dürtülere sahiptir. Apdal, sorunlarla yüzleşmeyi ve sorumluluk almayı sevmez. Bu da, ilişkilerde endişe ve strese sebep olabilir.

-Bu kombinasyon, "kalbinin sesini dinle ve istediğini yap, ancak dikkatli ilerle ve şefkatli ol. Planların başka birine zarar veriyorsa aşkından vazgeçebilecek kadar esnek ol" der. Deneyim yaşamaya açık olun, ancak her türlü olasılığa karşı esnek olun.

-APDAL ve İMPARATOR kombinasyonu, son derece inatçı, kararlı ve güçlü bir kişiyi temsil eder. Bu kişi fevri olabilir ama ne istediğini bilir ve sahip olduğu her şey onun peşinden gider.

-Apdal, zaman içinde tekrar tekrar doğma olasılığını temsil eden, ebedi gençliğin sembolü arketip bir çocuktur. Sabit bir kimliği olmadığı için değişmekte ve büyümekte özgürdür. Apdal, yarın için endişelenmeden şimdiki anın tadını çıkarır. Başarılı olup olmaması umurunda değildir.

-İmparator, tüm bu potansiyelin gerçekleşmesini sağlayan deneyim sahibi kişidir. Güçlü, kendinden emin ve güvenlidir. Ne istediğini çok iyi bilir ve kararlı bir şekilde hedeflerine ilerler.

-Bu kombinasyon güçlü, iddialı ve harika işler başarabilen bir kişiyi temsil eder. Özgüven duygusu güçlü bu kişi değerinin farkındadır ve kendini ortaya koymaktan korkmaz. Risk almaya isteklidir. Ayrıca, sorumluluk sahibi eylemlerinde oldukça kontrolcü ve güçlüdür.

-Ancak, Apdal'ın sürekli genç olduğunu ve İmparator'un yaşlandığını unutmayın. Uzaktan bakarsanız, hareketsiz gibi görünürler, ama aslında birbirlerine doğru hareket ederler. Çünkü, birlikte bir döngüyü kapatıp yenisini başlatmaya doğru ilerliyorlar.

-Aptal ve İmparator birlikte ortaya çıktığında hayatınızın zirvesine ulaştığınızı ve başarmanız gereken hiç birşey kalmadığını hissedebilirsiniz.

-APDAL ve BÜYÜK RAHİP kombinasyonunda anahtar cümle, kendi seçiminize karşı kader, özgürlüğe karşı kısıtlama ve aykırılığa karşı uyumlu olmaktır. Apdal bireysellik, Büyük Rahip kollektif anlamına gelir. Bu kombinasyon, kişinin bireyselliği ve sosyalliği arasındaki dengeyi temsil eder.

-Kişi kendi yolunu mu izleyecek yoksa başkalarının ondan beklediklerine mi uyacak. Burada hangi seçeneğin en fazla doyum ve mutluluğu getireceği önemlidir. Danışan kişi kendini kaybolmuş ve kararsız hissediyorsa, tarafsız ve güvenilir birinden tavsiye almalıdır.

-Yeni bir maceraya atılmak için can atıyor ve sabırsızlanıyorsanız zorluklara hazırlıklı olun ve ayaklarınızı yere sağlam basın. Aksi takdirde, yüksekten uçmaya kalkarsanız gerçekle bağınızı koparabilirsiniz.

-APDAL ve AŞIKLAR kombinasyonunda, Aptal yeni başlangıçları, masumiyeti ve spontane gelişen durumları, Aşıklar aşkı, tutkuyu ve samimiyeti temsil eder. Kendinizi keşfetme yolculuğuna çıktığınız bu zamanda, aşık ve heyecanlısınız. Kalbinizi yeni deneyimlere açmak ve etrafınızdakilerle daha derin bağlantılar geliştirmek için, muhtemelen bazı riskler aldınız.

-Macera olu dolu bu zamanda, bir ilişkiye yeni başlamış veya mevcut bir ilişkide yeni bir aşamaya geçmiş olabilirsiniz. Belirsizlik içinde ve savunmasız hissediyor, aynı zamanda güven ve iletişim sorunları yaşıyor olabilirsiniz. Aşk ve romantizmle ilgili kararlar alırken açık kalpli ve açık fikirli olun.

-İşlerin yolunda gitmediğini hissediyorsanız. Harekete geçme zamanı gelmiş demektir. İç sesinize güvenin, geçmişi geride bırakmaktan ve değişimi kucaklamaktan korkmayın.

-APDAL ve SAVAŞ ARABASI, yaşamda kendini keşfetme yolculuğunu sembolize edebilir. Bu yolculuk, yeni bir şehre taşınmak veya yeni bir işe başlamak gibi fiziksel bir yolculukta olabilir. Bu kombinasyonda yolculuk, değişim ve dönüşüm vardır.

-Apdal, masumiyeti ve yeni başlangıçları, Savaş Arabası kararlılığı, iradeyi, hareketi ve ilerlemeyi temsil eder. Bu kombinasyon, yeni bir keşif yolculuğuna çıkarken büyük bir değişim ve büyüme zamanını gösterir. Savaş Arabası, yol boyunca size meydan okunacağını ve test edileceğini de ifade edebilir, ancak odaklanmaya devam eder ve rotada kalırsanız, sonunda galip gelirsiniz.

-APDAL ve GÜÇ kombinasyonu hızlı başlangıçları sonuna kadar götürecek gücü sembolize eder. Geçmişi bırakmaya hazır olduğunuzda büyük değişim zamanını temsil eder. Önünüze çıkacak bütün engellerin üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Kalbinizin sesini dinleyin, cesur olun ve risk almaktan korkmayın.

-Bu kombinasyon, hayatınızda bir denge ihtiyacını gösterir. Apdal, kendinizi dağınık hissediyor olabileceğinizi öne sürerken, Güç sizi merkezinizi bulmaya ve sizin için önemli olan şeylere odaklanmaya teşvik eder.

-HERMİT ve APDALkombinasyonunda denge, adalet, incelik, sezgi ve masumiyet vardır. Bazen yeni bir yolculuğu, bazen de uzun zamandır gizli kalmış sır ve haberlerin ortaya çıkacağını temsil edebilir.

-Bu kombinasyon, eğlenceli ve meraklı ruh hallerini ifade eder. Ne zaman eğleneceğinizi ve ciddi olmanız gerektiğini bimeniz gerektiği konusunda uyarır. İlişkilerde yeni bir aşk anlamına gelebilir.

-İş ve kariyer hayatında yeni projeler ve işin yeni yönlerini planlama zamanını gösterir. Yeni projeler konusunda heyecanlanmak ve çok çalışmak anlamına gelir.

-APDAL ve ADALET, Adalet rasyonel düşünceyi, planlamayı ve sorumluluğu temsil eder. Bu kombinasyon, iki zıt enerji arasında bir denge kurma ihtiyacını gösterir. Çok fazla düşünmeden hareket ederseniz, kendinizi zor durumların içinde bulabilirsiniz.

-ADALET ve APTAL dizilimi ise, çok katı olursanız sizin için faydalı olabilecek fırsatları veya deneyimleri kaçırabilirabileceğinizi temsil eder. Bu iki zıt enerji arasında bir denge kurarak, daha tatmin edici ve başarılı bir hayat yaşayabilirsiniz.

-APDAL ve ASILMIŞ ADAM, hayatınızda bir yol ayrımındasınız anlamına gelir. Kendinizi bir çıkmaza girmiş hissedebilir veya hangi yolu seçeceğinizden emin olamayabilirsiniz.Bu değişim ve geçiş zamanında iç sesinizi dinlemek ve sezgilerinize güvenmek önemlidir.

-Apdal, belirsizlik zamanlarında bile, pozitif kalmaınızı ve açık fikirli olmanızı hatırlatır. Asılmış Adam bize sabrı ve salıvermeyi öğretir. Fedakarlık ve yenilenmeyi temsil eder. Bu kartların birlikteliği, sizi cesur olmaya ve risk almaya teşvik ediyor.

- Belki, değişim sizi korkutuyor olabilir. Ancak, yeni fırsatlara ve deneyimlere de yol açacaktır. Kariyer yaşamında yeni bir iş anlamına gelebilir. Gelecek olanın gidenden daha iyi olacağına güvenin ve önünüzde açılan bilmediğiniz yolda ilerleyin.

-APDAL ve ÖLÜM kombinasyonunda, her 2 kartta başlangıcı ve bitişi temsil eder. Her yeni başlangıç bir ölüm şeklidir ve her ölüm yeni bir başlangıçtır. Bu kombin dünyanızı büyütmek ve genişletmek için her şeyin gitmesine (ölmesine) izin vermelisiniz anlamına gelir.

-Apdal, eskiyi bırakıp yeni bir şeye gitmek için yola çıkmaktır. Ölüm, hayatında bir sayfa kapanıp yeni bir sayfa açılmasıdır. Kendinizi kandırmamak için 2 kere düşünün. Çünkü, yeni bir şeye başlarsanız birşeyler ölecektir.

-Yola çıkmadan önce, gerçekten ne istediğinizi ve bu yolun sizi nereye götüreceği konusunda dikkatlice düşünmeden hareket etmeyin. Çünkü, seçiminiz ne olursa olsun, hiç birşey artık eskisi gibi olmayacak. Burada size verilen tavsiye, yapmakta özgür olduğunuz şey konusunda yön değiştirmenizdir.

-Bir aşk tarot açılımında bu kartlar olumlu sayılmaz. Apdal, arzu ettiğini yapmaya devam et, ancak birini seçtiğinde diğer kapının kapandığını bil, der.

-Apdal'dan sonra gelen Ölüm, kartların anlamlarının uç noktalarını iptal eder. Bir şeye başlamak için tam motive oluyorsunuz, adım atarken daha hop bitti. Ölümden sonra Gelen Apdal'da ise, değişimin heyecanını yaşıyorsunuz. Ölümden sonra bir tepedesiniz ve biraz sonra uçurumdan düşeceksiniz. Ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Çığlık atın ve rahatlayın.

-APDAL ve İTİDAL kombinasyonu, yeni başlangıçları ve saflığı, ılımlılık, sabır ve uyumu ifade eder. Kalıcı bir değişiklik yaratmak ve hedeflerinize ulaşmak için uç noktalar arasında bir denge kurmanız gerektiğini gösterir.

-Sosyal yaşamda farklı gruplar veya karşıt görüşlere sahip insanlar arasında bir orta yol bulmanız gerekebilir. Bu kombinasyon iki seçenek arasında bir seçim yapmak zorunda oluğunuzda ortaya çıkar. İki uç arasında aşırıya kaçmamaya dikkat etmelisiniz.

-İlişkilerde barışı ve istikrarı korumak için partnerlerin açık iletişim kurmaya ve gerektiğinde uzlaşmaya çalışması gerektiğini temsil eder. Manevi düzeyde, hiç birşeyi zorlamaya gerek olmadığını meditasyon yoluyla denge aramanızı tavsiye eder. Kendinizi akışa bıraktığınızda ilahi zamanlama ile hayatınıza iyi şeyler gelecektir.

-Finansal konulara, savurganlık veya cimriliğe düşmemek için dikkatli olmalısınız. Sağlıklı bir orta yol bulmak, bolluk ve refah yolunda ilerlemenin anahtarıdır.

-APDAL ve ŞEYTAN zevk peşinde ilerlerken yolunuza çıkan felaketi temsil eder. Bu kombinasyon, yasa dışı bir kalabalıkla takılmaya başlayan madde ve uyuşturucu kullanan kişilerin okumalarında karşımıza çıkar. Etrafınızda böyle insanlar varken naif bir kişi olmanın size bir faydası olmayacaktır.

-Apdal ve Şeytan, bir ayartmaya boyun eğmemeye dikkat etmeniz konusunda uyarıdır. Apdal pervasızlığı ve düşünmeden hareket etmeyi, Şeytan dikkatli olmazsanız sizi yoldan çıkarabilecek arzuları veya ahlak dışı davranışları ifade eder.

-Bir ilişki açılımında bu kombinasyon, kişiye defalarca ilişkisini bitirmesi tavsiye edildiği halde, takıntılı ve ipnotize olmuş bir şekilde devam eder. Apdal'ın olumlu bütün nitelikleri Şeytan gibi güçlü ve materyalist bir kartın yanında zayıflar, hatta yok olur.

-Kişi, aklındaki kişiye karşı tamamen takıntılıdır. Onsuz yaşayamayacağını hisseder ve ondan başka hiç birşey önemli değil, gibi şeyler düşünür. Çevresinde olup bitenlerden tamamen habersizdir. Bir tehlike olup olmadığını umursamaz.

-Apdal ve Şeytan, büyümek ve gelişmek için çalışan kişinin, dış güçler tarafından gerçek yolundan uzaklaştırılması, maddi mülklere ve arzularına teslim olmasıyla ilgili zorlukları anlatır.

-Finansal konularda pervasız harcamaları ve borçları temsil eder.

-Aşk hayatında ise, tek eşlilikten uzaklaşmanın cazibesi ve sadakatsizlik gibi durumların içinde olmayı ifade eder.

-Ek olarak, bu kombinasyon kişiliği gelişmemiş kötü huylu birisi için istikrarlı ilişkisinden vazgeçen kadınlarda oldukça sık ortaya çıkar.

APDAL ve YIKILAN KULE, hayatınızda bir tür karışıklık veya kaos olduğunu gösterir. Aptal yeni başlangıçları, saf potansiyeli ve değişime açık olmayı, Kule krizi, yıkımı ve bozulmayı temsil eder.

-Hayatınızın rotasını değiştirmeye zorlayan bir tür meydan okuma veya engelle karşı karşıya olduğunuzu gösterir. Bu, yeni bir işe başlamak veya okula geri dönmek gibi olumlu bir şey olduğu gibi, işinizi kaybetmek veya boşanmak gibi olumsuz bir şey olabilir. Her iki durumda da, bir sonraki adıma hazırlıklı olmalısınız.

-Sosyal açıdan, kendinizi kaybolmuş ve yalnız, mevcut arkadaş grubunuza uyum sağlayamaz ve neler yaşadığınızı kimsenin anlamadığını hissedersiniz. Bu durumda, sosyal çevrenizin bir parçası olmasalar bile yaşadıklarınız üzerinde etkili olabilecek kişi veya kurumlardan destek almak hayatınızın bu zor döneminde yol alırken sizi güçlendirecektir.

-Aşk hayatında Apdal ve Kule kombinasyonu, son yaşadıklarınızın birisine duygusal olarak yaklaşmaktan korkmanıza neden olduğunu ifade edebilir.

-APDAL ve YILDIZ kombinasyonu, hayatınızda yolunuzu bulmakta zorlandığınız bir geçiş dönemini temsil edebilir. Aptal yön veya amaç eksikliğini gösterirken, Yıldız rehberlik ihtiyacını belirtir. Sezgilerinize güvenin sonunda yolunuzu bulacaksınız. işler kasvetli görünse bile kendinizden vazgeçmeyin. Çünkü, kendi kaderinizi yaratma gücüne sahip olduğunuzu unutmayın.

-Bu kombinasyo, ayrıca umudu, yeni başlangıçları ve olumlu bir bakış açısını sembolize edebilir. Ancak, aynı zamanda sezgileriniz veya daha yüksek bir güç tarafından yönlendirildiğinizi de temsil edebilir.

-APDAL, GÜNEŞ, YILDIZ veya AY ile birlikte egonuza, yeteneğinize ve duygularınıza ilham verir. Apdal ile birleşen bu 3 karttan birisi, somut sonuçları ifade eder ve derin bir kişisel öngörüye sahip olduğunuzu temsil eder.

-APDAL ve AY kombinasyonu, zihin, sezgiler ve bilinçaltımızın algıladığı şeyin gerçekte çok farklı olabileceğini bize hatırlatır. Apdal, yeni deneyimlere açık olmak ve saflıkla ilgilidir. Ay kartı ise, şeylerin bizden gizlenen tarafını temsil eder. Özellikle, evlilik veya kariyer gibi uzun vadeli sonuçları olan konularda acele etmemek ve gerçekleri görmezden gelmemek önemlidir.

-Sosyal yaşamda, kime güvendiğinize konusunda dikkatli olmazsanız, başkaları tarafından kolayca yanıltılabilirsiniz. Aşk hayatında ise, perde arkasında bazı aldatmacalar olabileceğini ifade eder. Birisine veya bir şeye duygusal olarak bağlanmadan veya yatırım yapmadan önce dikkatli olmak önemlidir. İç sesinize güvenin ve sizi manevi veya finansal olarak kullanmalarına izin vermeyin.

-Para meselelerinde dikkatli olmanız akıllıca olacaktır. Harcadığınızdan daha fazlasını biriktirin ve kumar gibi gereksiz riskler almayın. Sağlıkla ilgili olarak, kaygı veya depresyon semptomlarının yüzeye çıkmasına neden olan bazı altta yatan duygusal sorunlar olabileceğini gösterir.

-APDAL ve YARGILAMA yeni bir yolcukta biraz iç gözlem ve öz değerlendirme yaptıktan sonra yeniden başladığınızı ifade eder.

-Apdal yeni başlangıçları, saflığı ve kendiliğindenliği temsil eder. Yargılama değerlendirme ve yeniden doğuşu gösterir. Bu heyecan verici dönem, aynı zamanda bazı riskleri de beraberinde getirir. Harekete geçmeden önce, her şeyi iyice düşündüğünüzden emin olun ve bilinmeyene doğru ilerlerken hislerinize güvenin.

-Yeni insanlarla tanışıyor veya eski arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kuruyor olabilirsiniz. Bu karşılaşmada açık fikirli ve spontane olmanız bazı eğlenceli deneyimlere yol açacaktır. Ancak, çok saf veya naif görünmeyin. Birşey doğru gelmiyorsa hayır demeyi bilin.

-APDAL ve DÜNYA, genellikle yeni başlangıçları, umudu ve olasılıkları sembolize eder. Bu iki kartın birlikteliği dünya ayaklarınızın altında anlamına gelir. Sosyalleşmek, yeni bir ilişkiye başlamak veya gitmek istediğiniz o büyük yolculuğa çıkmak için son derece olumlu bir zamandasınız. Şu anda her şeyin mümkün olduğunu hissediyorsanız haklısınız.

-Ani kararlar almayın veya dürtüsel davranmayın. Planlı ve düşünerek hareket ederek hayatınızı dilediğiniz gibi yaşayın. Çünkü, herşey elinizin altında ve siz harika bir dönemde bulunuyorsunuz.

-APDAL, TILSIMLAR takımından bazı kartlar ile birlikte, riskli bir girişimin sizi zengin edeceğini gösterir.

-Apdal kartının etrafında bol miktarda KILIÇLAR takımından kartlar varsa, popüler veya yerleşik olanın takipçisi olmadığınız için, çevrenizden çok fazla eleştiri bekleyin.

-Apdal, torbasını bir Asa ile tuttuğu için, ASALAR takımına doğru çekilir ve böyle bir tarot açılımı danışan kişinin kendi ilham perisini takip edeceğini kuvvetlendirir.

-Apdal kartının etrafında KUPALAR takımından kartlar hakim ise, kişinin aşkı için her şeyden vazgeçmesini bekleyin.


Apdal: Beklenmedik yeni bir Başlangıç.

Apdal + Sihirbaz: Yetenek ve tutkunun çarpıştığı hayalinizdeki işi bulmak. İl cidi işi yapana kadar numara yapmak.

Apdal + Büyük Rahibe: Hayatında yeni bir kadın.

Apdal + İmparatoriçe: Hamilelik.

Apdal + İmparator: Özgürlüğe, serbest mesleğe yol açan yeni liderlik rolü. Şu anda işler sizin için iyi gidiyor, ancak saf olmamaya ve YENİ projelere veya ilişkilere çok hızlı atlamamaya dikkat etmelisiniz.

Apdal + Büyük Rahip: Yeni evliler. Yeni din. Yeni bir gelenek.

Apdal + Aşıklar: Yeni aşk. Aptal bir Aşık. Çılgın aşık. Çılgın bir Aşık. Ruh eşinizi bulabilirsiniz ancak sabırlı olun, bu hayatınızdaki bir sonraki romantik ilgi olmayabilir.

Apdal + Savaş Arabası: Yeni Başarı. Ani Zafer. Beklenmedik kazanan.

Apdal + Güç: Kırılmaz bir iyimserlik ve inanç. İçinizde güçlü kalır, dürtülerinizi ve duygularınızı kontrol ederseniz olumlu bir yeni başlangıç yapabilirsiniz.

Apdal + Hermit: Öğrenci ve öğretmen. Yeni bir öğretmen. Genç öğretmen.Derinlemesine düşünmek için yalnız zaman geçirirseniz, kendiniz için yeni seçimler ve yeni fırsatlar yaratabilirsiniz.

Apdal + Kader Çarkı: Yeni Şans. Daha iyisi için beklenmedik olay dönüşü.

Apdal + Adalette: Yeni yasalar. Bir kanun kaçağı.

Apdal + Asılmış Adam: Beklenmeyen gecikme. Heves. Yeni bir fikir. Kendinizi zor bir durumdan veya ilişkiden kurtarmak için yeni fikirler ortaya çıkar. Gördüğünüz ilk çözüme atlamayın, bunun yerine en iyi çözümü bekleyin.

Apdal + Ölüm: Hile yapan ölüm. Cesur ölüm. Hayatın kenarında yaşayan biri. Zorlu bir geçiş, her şeyin sona ermesine neden olacak, ancak karanlığı yeni başlangıçlar izleyecektir.

Apdal + İtidal: Bir ayartma.

Apdal + Şeytan: Yeni bir saplantı.

Apdal + Yıkılan Kule: Felakete yol açan deneyimsizlik. Kişinin duygularını kontrol edememesi.

Apdal + Yıldız: Parlak bir gelecek.

Apdal + Ay: Yeni bir Yaratıcı ifade.Yeni maceralar ve olasılıklar sizi iyimser hissettirecek, ancak dikkatli olmalısınız, çünkü etrafta saf insanları aldatmaya çalışacak insanlar vardır.

Apdal + Güneş: Yeni bir başlangıç mutluluk getirir.

Apdal + Yargılama: Hayatta yeni bir çağrı.

Apdal + Dünya: Yeni bir yer, yeni bir başarı.


Apdal + Asa 6: Yeni başlangıçlar için şans. Başarıya ulaşmak için karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Apdal + Asa 7:Kendinizi kötü durumdan kurtarmak için saldırılara karşı savunmalı ve yolunuza çıkan yeni fırsatları değerlendirmelisiniz.

Apdal + Asa 8: Seyahat. Sırt çantasıyla seyahat.Aceleci kararlar almamaya dikkat etmelisiniz, ancak değişen bir ortamda ortaya çıkan fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Apdal + Asa 10: Yeni fırsatlar ortaya çıkabilir, ancak çok fazla sorumlulukla yüklenmemeye dikkat etmelisiniz.

Apdal + Asa Kraliçe: Girişimci olmak.


Apdal + Kılıç 2: Yeni başlangıçlara ve olasılıklara yol açacak zor kararlar almanız gerekiyor.

Apdal + Kılıç 4: Bir süre ara verip dinlenmelisiniz, sonra yakında tekrar yeni bir şeye başlayabilirsiniz.

Apdal + Kılıç 8: Kendinizi sıkışmış hissediyorsunuz, ancak yeni bir başlangıç hemen köşede.

Apdal + Kılıç 10: Zor yoldan öğrenmek.

Apdal + Kılıç Prens: Geliştirilmesi gereken bir yetenek.


Apdal + Kupa Ası: Tanıştığınız bir sonraki ilk iyi insana aşık olmayın, ancak sabırlı olursanız olumlu yeni ilişkiler karşınıza çıkacaktır.

Apdal + Kupa3: Evlenmek için acele. Bir ilişkiye girmek için acele etmek.

Apdal + Kupa 5: Üzücü olaylara odaklanmayı bırakın, Yaşadığınız olumsuzluklardan ders çıkarabilir, yeni durumlara ve ilişkilere geçebilirsiniz.

Apdal + Kupa Prens: Seçmeler. Yaratıcı bir risk almak.

Apdal + Kupa Kralı: Hayatınızda yeni bir başlangıç yapabilir ve başkalarını da daha iyi bir hayata yönlendirebilirsiniz.


Apdal + Tılsım 3: Disiplinli ve çok çalışın, yeni fırsatlar karşınıza çıkacaktır.

Apdal + Tılsım 4: Yeni ilişkiler ve fırsatlar sizi çağırıyor. Ancak başkalarını ve durumları kontrol etmeye çalışırsanız, hayal kırıklığına uğrarsınız.

Apdal + Tılsım 9: Bir gecelik başarı.

Apdal + Tılsım 10: Beklenmedik bir iyi talih sizin için yeni maceralara yol açabilir.

Apdal + Tılsım Şövalye: Yeni iş fırsatı.

Apdal + Tılsım Kral: Yeni iş fırsatı.

Yorumlar