SEYTAN, TILSIM 2, KILIC 2 ve TILSIM 4


-Tılsım 2 kaotik bir ortama rağmen birbirine bağlı güçlerin uyumlu ve pürüzsüz etkileşimini anlatır. Tılsım 2, baskı altında hissetmenize rağmen devam etmek veya dalgalı bir denizde rotada kalmak gibidir. Beceri ve ustalık sahibi olmak anlamına gelir.

-Tılsım 2 Tarot destesi içinde sonsuzluk işaretine sahip birkaç karttan birisidir. Tılsım 2, öncelikleriniz ve diğerleri arasında uyarlanabilir olmayı ve zamanı iyi yöneterek dengede kalmayı başarmayı anlatır.

-Tılsım 2 hem ayaklarıyla top çevirir hemde havaya attığı topları yere düşmeden yakalar ve tekrar havaya atar. Başkalarının gruplar halinde yaparak övündükleri küçük başarıları o ayaklarıyla başarır da genede övünmez. Fakat, önünde Şeytan olunca bu aşırı işkolik birini işaret ediyor ve işlere odaklanırken hayatınızın büyük resmini gözden kaçırmanıza sebep olabilir..

-İlk seçtiğiniz Şeytan diğer bütün kartları etkileyecektir. Şeytan'ın yanında Tılsım 2'liyi çalışmayı bağımlılık haline getirdiğiniz konusunda bir uyarı olarak algılamalısınız. Muhtemelen, aşırı çalışmak ve başarıya odaklanmak gerginlik sebebi oluyor. Ancak, sonuçta dengede kalmayı başarıyoruz ve kazanıyoruz, diyor olabilirsiniz. Bunun neden olumsuz etkisi olsun diye düşünüyor olabilirsiniz. Ancak, bu zamanla kendinizi diğerlerinden üstün görmenize sebep olabilir. Ayrıca, aşırı yorgunluk rahatlamak için bağımlılıklar geliştirmenize sebep olabilir. Tabi ki, bu 2 kartın ifade ettiği en önemli bağımlılık sorumluluk alma ve çalışma bağımlılığıdır. Çalışmadan duramamak.

-Bir sürü topu havaya atıp yere düşmeden yakalayan insanlar vardır. Aynı zamanda, bir ipin üstünde bir taraftan diğer tarafa geçmeye çalışıyordur. Kendisini gerginlik içinde izleyenlere de kendi kendine güler. Çünkü, bütün bunlar onun rutinleri olmuştur ve zaten o bir ustadır.

-İşte,Tılsım 2 budur, hayatında pekçok çok işle topla oynar gibi oynar. Bir top havadayken diğerine yetişir o işi halleder, sonra tekrar haya attığı işi yakalar. 

-Şeytan ve Tılsım 2 kombinasyonu hem çalışırken hemde kazanırken sınırları zorlayan birini işaret eder. Bu kişiler bir işi çok çabuk hallederler ve doğal olarak başka bir işe yönelme ve onu halletme ihtiyacı hissederler. Bu kartların birlikteliği iş ve kariyer hayatında her türlü başarılı olacağınızı ve kazanacağınızı işaret ediyor.

-Ancak, Tılsım 2'linin yanında Kılıç 2'li dengeye gelmeniz konusunda bir uyarı işaretidir. İkilerin ikisininde anahtar kelimesi dengedir. Kılıç 2, gözlerinizdeki bağları çıkarmanızı, işlerden biraz geri çekilip hayatınızda neler olup bittiğine bakmanızı ve hayatınızı yeniden organize etme zamanın geldiğini işaret ediyor.

-Tılsım 4, finansal kazanç ve tasarruflarda gelecekte de istikrar ve güvenlik işaret ediyor. Şimdide kazanacaksınız gelecekte de kazanacaksınız. Sadece 4 kart seçmişsiniz, ancak bu açılım burada bitmez. 4 rakamından sonra, 5 değişim demektir. Ya, siz kendi kontrolünüzde hayatınızı yeniden organize eder ve değişirsiniz. Ya da, değiştirilirsiniz. Hayatınıza entelektüel bir gözle büyük resimden bakmayı ihmal etmeyin. Başlarda iş bağımlılığının başka bağımlılıkları ortaya çıkardığını söylemiştim.

Yorumlar