KUPA KRALICESI ve KUPA KRALI



-KUPA KRALİÇESİ iyi bir dinleyicidir. Aynı zamanda tatlı, sevecen ve duyarlıdır. Herkese karşı yatıştırıcı ve sakinleştirici bir nezaketi vardır. Kısmen doğuştan gelen nezaketi doğal olarak empatik ve iyi bir insan olmaya karşı duyduğu ilginin bir sonucudur.

-Kupa Kraliçesinin parolası merhamettir. Tepkileri duyguları tarafından yönlendirilir ve her konuda kalbinin işaret ettiği yolu benimser. Ancak, asla sabırsız değildir ve öfkeli tepki vermez.

-KUPA KRALIÇESİ, Tanrı'nın yarattığı herşeye saygı duyar. Hisleri güçlü ve derindir. Sezgisel olarak madde ötesinden gelen bilgilere açıktır. Sormaya gerek kalmadan başkalarının neler yaşadığını bilir. Güzelliklerden ve farklı ruh hallerinden kolay etkilenir. Ancak, hayatın trajedilerine karşı anlayışlıdır. Kupa Kraliçesi, psişik yeteneklere sahip olduğu gibi, aynı zamanda sanat ve şiir ile ilgili konularda da yeteneklidir.

-Kupa Kraliçesi, yapmaktan zevk aldığı kadar sanata değer verir. Genel olarak mutlu ve karizmatik olan bu kişiler. Bazen biraz utangaç, bazen de önemli yaratıcı yeteneklere sahip, ancak olması gerekenden çok daha fazla özgüvenli birisi olarak karşımıza çıkabilir. Bu, aslında birçok sanatçıda yaygın olarak karşılaşılan ve aşırı derecede abartılan bir durumdur. Onlar, hayata pembe gözlüklerle bakmak ve iflah olmaz bir romantik olmakla suçlanır. Ancak, zaten bütün sanatçılar genelde böyledir.

-KUPA KRALİÇESİ AŞKTA MUTLULUĞUN HABERCİSİDİR. Bekarsanız, bir mıknatıs gibi insanları kendinize çektiğiniz bir dönemden geçtiğinizi ve size yakınlaşmak isteyen birçok kişi olduğunu temsil eder. Eğer, bir ilişkiniz varsa partnerinizin her geçen gün size daha derinden aşık olduğunu gösterir. Siz de derinden aşıksınız ve paylaştığınız bağlar gelecekte daha da güçlü olacak.

-Kupa Kraliçesi bir erkeği temsil ediyorsa, mükemmel olduğunu değil, tamamlandığınızı hissettiğiniz kişi ile temasta olmanızı hatırlatmak için karşınıza çıktığını düşünmelisiniz. Bu kart, kişinin kendisine ve karakterinin duygusal yönüne karşı dürüst olması gerektiğini hatırlatır.

-Kraliçenin elindeki kapalı ve mühürlü fincan, bilinçaltından kaynaklanan düşüncelerin bir dirençle karşılaştığını ifade eder.

-Bir erkek için Kupa Kraliçesini seçmek, bu kişinin öbür yarısını bulmak gibi bir his içinde olduğunu gösterir. Bu yüzden, ne kraliçenin kendisiyle ne de duygularınızla savaşmanın bir anlamı yok.

-Bir kariyer tarot açılımında, Kupa Kraliçesi mevcut pozisyonunuzun sessizce hayalinizdeki işe evrildiğini gösterir. Bu işin gerçek zorluklarıyla başa çıkmayı başaracaksanız ve dayanıklılığınızın her zerresinin ödülünü toplayacaksınız. Hayatınızda büyük değişiklikler meydana geliyor. Siz her zamankinden daha mutlu ve daha zengin bir insan olarak ortaya çıkacaksınız.

-Kupaların Kraliçesi, finansal fonları kullanma şeklinizin geleceğinizi belirleyeceğini temsil edebilir. Maddi sıkıntı içindeyseniz toparlanma zamanın geldiğini gösterir. Bu kartı, yakında finansal açıdan rahatlayacağınızın bir işareti olarak kabul edebilirsiniz.

-Ters konumda Kupaların Kraliçesi, olumsuzlukları gözden kaçırmaya veya görmezden gelmeye meyillidir. Sevdiği kişi hatalı olsa bile, onu savunmaya isteklidir.

-Ters Kupa Kraliçesi, bazen kişinin bencilce isteklerine odaklandığını, olaylara yüzeysel yaklaştığını ve duygusal olgunluk eksikliğini sembolize eder. Bu da, kişinin kendi için üzüldüğünü, güvensiz hissettiğini ve tekrar tekrar klinik depresyona girmekten kaçınmak için çok çabaladığını gösterir.

-Ters konumda Kupa Kraliçesi, kıskançlığın yanı sıra aşırı yapışkan, kinci veya kendini aşırı muhtaç gösteren bir kişiyi temsil edebilir. Bir ilişkide mutlu olmak istiyorsanız dengesiz ve samimiyetsiz davranışlar ile partnerinizi kaçırmayın. İçinizdeki gerçek gücü bulun ve duruma ayak uydurun. Bebek olmayın.Kendiniz olun.

-Ters Kupa Kraliçesi iş hayatında arkadaşlarınızın sizi olması gerekenden daha fazla strese soktuğunu ifade eder. Bu durumda iletişiminizi en gerekli şeylerle sınırlamalı ve bu kişilerden olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız.

-Kupa Kraliçesi, hemen hemen her dağılımda son derece olumlu ve hoş bir karşılama kartıdır. Ancak, çevresinde ki kartlara göre yorumlanır. Kupa Kralı'nda olduğu gibi kesin bir Evet-Hayır anlamı yoktur.

-Geçmişi gösteren Kupa Kraliçe, siz mevcut yolunuzda kararlılıkla devam ettikçe özlediğiniz başarı gelecektir anlamına gelir.

-Şimdiki durumda kupa Kraliçesi, önemli bir kadının sizi etkileyeceğini, size meydan okuyacağını ve ilham vereceğini gösterir

-Gelecek pozisyonda Kupa Kraliçesi, gerekirse sevdiklerinizden yardım istemenizi tavsiye eder.

-Sevdikleri Kupa Kraliçesinin önceliğidir. Çevresidekilere sevgi ve şefkatten başka birşey vermez. Kupa Kraliçesi her zaman kendini sevdiklerinin tarafında görür, onları düşünür ve kendinden üstün tutar.

KOMBINASYONLAR

Bir ilişki açılımında KUPA KRALİÇE ve KUPA KRALI birlikteliği çevresindeki kartlar bağlamında duyguların inişli çıkışlı ve değişken olabileceğini gösterir.
Kupa Kraliçesi aşk hayatında mutlu bir kadını, aynı şekilde Kupa Kralı ilişkisinde mutlu bir adamı temsil eder. Birlikte ortaya çıkmış olmaları, partnerlerin ilişki hakkında ciddi ve birbirlerine karşı derin duygular içinde olduklarını gösterir. Tarot'un bu güçlü çifti uyum içinde olmanın keyfini çıkardıklarında, empati ve sevgi yoluyla herkesin iyiliği ve iyi fikirlerin meyve vermesi için çaba gösterecektir.

-Bir tarot açılımında birlikte görünen Kupa Kralı ve Kupa Kraliçesi, sizi ve sevgilinizi sembolize eder. Eğer bir ilişkiniz yoksa, endişelenmeyin çok yakında tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan bir sevgili hayatınıza girecek.

-Bu kombinasyon, kişinin ilişkisinin yolunda gittiğini söyler. Devamlılığının sürekli olacağına dair güvence verir. Bu nedenle partnerinize çok fazla baskı uygulamayın. Bırakın evren ve ruhlar sihirlerini doğal olarak çalıştırsın!

-Bu kombinasyon, bazen 2 ayrı kişi olarak yorumlanabileceği gibi, bazen de bir kişinin birbirine bağlı nitelikleri veya davranışları olarak yorumlanabilir.

-Kupa Kralı, bazen aktif ve dışa dönük, erkeksi bir kadını temsil edebilir.

-Elindeki kupaya odaklanmış Kupa Kraliçe ise, duyguları gerçek ve altıncı hissi güçlü bir kişiyi gösterebilir. Kraliçe duygularına fazla daldığı için, O duygularını değil, duyguları onu kontrol altına almıştır. Mantıklı bir karar aldığında duyguları bunu görmezden gelmesine izin verecektir.

-Bu kombinasyon, işinize fazla odaklandığınızı ve aşk hayatından uzaklaştığınızı gösterebilir. Hayatınızın diğer alanlarına yeterince zaman ve enerji harcamadığınız konusunda bir uyarı olabilir.

-Kupa Kral ve Kupa Kraliçesi kombinasyonu, partnerinizi sevgi dolu ve güvenilir biri olarak gördüğünüzü temsil eder. Ancak, bu kombinasyonun etrafında görünen başka bir Saraylı kart, gerçek yaşamda eşinizde bulmadığınız şeyleri sağlayabilecek, size doğru gelmeye meyilli başka birini işaret ediyor olabilir.

-İş odaklı bir tarot açılımında Kupa Kralı ve Kupa Kraliçesi, kendi hayallerinize odaklanmaktansa ortaklarınızı destekleme olasılığınızın çok daha yüksek olduğunun işaretidir. Hedeflerinize ulaşmamanın sizi ne kadar etkileyeceğini düşünmek yerine, işinizdeki başarınızın ortaklarınızı ne kadar etkilediğini önemsediğinizi gösterir.

KUPA KRALİÇE + TILSIM ŞÖVALYESİ kombinasyonu olumlu bir kariyer değişikliğinin yakın olduğunu gösterir. Tılsım Şövalyesi planlı ve disipli çalışmayı, ayrıca güvenilir olmayı temsil eder.

KUPA KRALİÇE + KUPA İKİLİSİ: Birbirine aşık ve derin hislerle bağlı 2 kişiyi temsil eder. Kupa İkilisi, verilen sözlerin ve bu ortaklığın güvenilir olduğunu temsil eder.

KUPA KRALİÇE + KILIÇ SEKİZLİSİ: Güvensizliği ve kendi kendini sınırlamayı temsil eden Kılıç Sekizlisi , Kupa Kraliçesi ile birlikte ortaya çıktığında finansal endişeleri veya gelecek endişelerini temsil eder.

KUPA KRALİÇE + ASA 10: Asa 10'lu büyük sorumlulukların yükünün kartıdır. Bu kombinasyon ilerlemeye ara vermenizi ve hayatınızda ne varsa ertelemenizi tavsiye eder.

KUPA KRALİÇE + KADER ÇARKI kombinasyonu, finansal bağımsızlığa doğru ilerlediğinizi gösterir. Kader Çarkı karmik bir karttır ve iyi talihin sembolüdür. Burada, pembe gözlüklerinizi taktığınızda adeta destansı ve hiç bitmeyecek bir aşk görebilirsiniz. Kader Çarkı kaderinize yazılmış bir aşkı, Kupa Kraliçe işte bu, o dediğiniz kişiyi işaret ediyor olabilir.

Yorumlar