KUPA 6, SAVAS ARABASI ve ASIKLAR




--Kupaların 6'lısı, geçmişinizle derinden bağlantıldır. Zor zamanlarda, iyi bit tavsiyeye ihtiyacınız olduğunda yanınızda olacağına inandığınız ve güvendiğiniz kişilere değer vermeniz gerektiğini size hatırlatır.

-Tılsım 6 kişilerinin çocuksu masumiyetleri onları etraflarındaki dünyaya karşı saflaştırsa da, sarsılmaz nezaketleri her zaman ağır basar. Kupa 6 aşkı ve ruh eşini temsil eden bir kart olarak kabul edilir. Hali hazırda bir ilişkiniz varsa, bu kişiyi hayatınız boyunca hep tanıyormuş gibi hisedersiniz. Çünkü, her zaman mükemmel bir uyum içindesinizdir.

-Eğer, bekarsanız geçmişinizden birinin yeniden ortaya çıkabileceğini ve bu karşılaşmanın bir ilişkiye dönüşebileceğini haber verir. Bu kişi, belki geçmişte ilişkiniz olan birisi olabilir. Belki de bir dostunuz veya bir arkadaşınız olabilir. Yıllar sonra bir karşılaşma olacak ve hiç ayrılmamış gibi yeniden bağ kuracaksınız.

--Savaş Arabası, genellikle birisinin çok fazla iradesini kullanması gerektiği durumlarda orta ortaya çıkar. İrade kullanarak karşıt güçleri ileriye doğru hareket edecek şekilde hizalamak anlamına gelir. Savaş Arabası, elinizde olmayan koşullar sebebiyle henüz gerçekleşmemiş bir şeyin gerçekleşmesi için, kararlılıkla ve kontrollü verilen mücadeleyi temsil eder.

-Kişi, aslında belli bir alanda yetenek ve ustalık ve sahibi olduğu halde, çok farklı bir alanda bir kariyer sahibi olmayı istemesi ve işin kendisine verileceğini umması gibi.

-Rekabetçi bir piyasa sebebiyle beğendiği eve sahip olmak için teklifinin kabul edilmesini aylarca bekleyen biri gibi.

-Savaş Arabası, kontrolü elinden bırakmayan ve belirli bir yön duygusuna sahip biri olduğunuzu işaret ediyor. Ancak, özellikle duygusal konularda gitmeye çalıştığınız yere çok fazla irade ve kontrol kullanarak varamazsınız. Kupa 6 ve Aşıklar kartının ortasında Savaş Arabası, size her zaman kontrolün elinizde olmayabileceğini kabullenmenizi ve olayları akışına bırakmanızı tavsiye ediyor olabilir. Sonuçta, karşılaşacağınız kişi karşılıklı güven ve uyum içinde olduğunuz birisidir.

-Aslında, Savaş Arabasını iş ve finans konularında kontrollü ilerleyerek zafer kazanmakla ilişkilendiriyorum. Ancak, duyguları aşırı kontrol altında tutmaya çalışmayı romantizmle pek ilişkilendiremiyorum. Yani aşkı yaşamak istiyorsanız yüreğinizin sesini dinlemelisiniz. Aksi takdirde duyguların içine mantık girer ve aşk biter.

-- Kupa 6, Savaş Arabası ve Aşıklar kombinasyonunda kimyanın uyumundan kaynaklanan çok fazla cinsel gerilim var. Ancak, Savaş Arabası irade ve kontrol ile ilgiliyken. Aşıklar Kartı, kendinize karşı dürüst olmanızı, kişisel çıkarlardan ziyade herkesin iyiliği için bunu nasıl yapacağınızı belirlemeniz konusunda size destekliyor.

-Tarot aşk okumalarında Savaş Arabasının atlarınının arasında ikiz alev bağlantısı olduğunu düşünmek isterim. Böyle olunca, yüreğinizin dilediği yere gitmeye kararlı olmak en doğrusu olabilir. Kontrollü birisi için, bunu yapmak kolay olmasada,  işleri yoluna koyma isteğiniz ve kararlılığınız bu ilişkiyi zamanla rayına oturtacaktır.

Yorumlar