KILIC ASI, ASILMIS ADAM, SEYTAN ITIDAL ve KILIC 6


--Kılıç Ası netlik ve harekete geçme isteği, Asılmış Adam geçiş dönemindeki belirsizlikleri ve yeni olasılıkları düşünme zamanlarını ifade eder. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, bazen nerede yanlış yaptığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Ancak, bilmelisiniz ki bu durumda olmanız sizin hatanız değil

-Kılıç Ası ilişkide, gayet açık davrandığınızı ve kararlarınızda net olduğunuzu temsil ediyor. Durumda ki gerçeği görüyorsunuz ve ertelemenin gereksiz olduğunu önceden farketmiş birisi olarak, aynı yerde turlamaktansa yeni bir yola girip ilerlemeniz gerektiğini düşünüyorsunuz.

-Şu anda partnerinizin durumu; not defterine kaydettim, ilk fırsatta değerlendiricem şeklinde. Ancak, diğer kartlara göre birisi dürtmezse veya kendi karar verip harekete geçmezse o müsait an hiç gelmeyecekmiş gibi bir durum var. (Kılıç Ası elinizde nasılsa arada bir dürtün)

-Partnerinizi temsil eden Asılmış Adam ve yanında Şeytan, partnerinizin gerçeklerden emin olmadığını, ancak doğruyu söylemekten da kaçındığını ifade ediyor. Yani, ortada sizin bilmenizi istemediği bir durum söz konusu olabilir.

-Ayrıca, Asılmış Adam ve Şeytan aklınızdaki kişinin çevresinin seviyesi düşük insanlarla çevrili olduğunu veya etrafında zorba biri olduğu anlamına da gelebilir.

-Şeytan'ın yanında Denge kartı size tuzak hazırlayan birisi olabileceği konusunda bir uyarıdır. Dikkatli olmalısınız aksi taktirde hayatta yaşayabileceğiniz en iyi şeylerden mahrum kalabilirsiniz.

-Denge ve Kılıç 6, kararsızlığı geride bırakacağınızı, çıkmazlarda bir çıkış yolu bulacağınızı temsil ediyor. Ve Kılıç 6, kara göründe az bir gayretle sahile varacaksınız ve kurtulacaksınız anlamına geliyor.

Yorumlar