KILIC 7, ASA 3 ve KILIC SOVALYE


-Kılıçlar saf zekanın kartıdır. Zekanızın gücünü hayatınıza olumlu yansıtabilmek için, bu zekayı bilgi, deneyim ve manevi değerlerle beslemek gerekir. Burada, maddi bağlantıların ve tutkunun yanı sıra manevi köklerin farkında olmak ve güven ihtiyacının önemine vurgu yapılıyor olabilir.

-Kılıç 7'linin ardından gelen Asa 3, size zihninizi düzenlemenin anahtarının ne olduğunu anlatmaya çalışıyor. Asa 3 olayları ve durumları büyük resimden değerlendirme kabiliyetine sahip olduğunuzu ve bilginizin sınırlarını genişletmenizi söylüyor.

-Bu oyunda 2 veya daha fazla kişi olabilirsiniz. Ancak, kendi başınıza daha iyi öğrenecek ve daha iyi gelişeceksiniz. Baştan zorlukların farkında olmak, deneyim ve pratik kazanmak gelecek için gücünüze güç katacaktır. Gelişmişliğiniz kendinize güveninizi arttırırken başkalarını etkileyecek ve ilham kaynağı olacaktır. Olumlu ve iyi örnek olmak ender rastlanılan birşeydir. Sizde kolaya kaçmayın, bu ender kişilerden olun.

-Bu kombinasyonda zeka ve tutku var. Ancak, Toprak elementini sembolize eden bir kart yok. Bunu, ayaklarınızı sağlam basmanız konusunda bir uyarı olarak algılamak lazım. Bir de su elementi, yani duygu yok. Tutkular ve hırs, zeka, güven ve duyguların uyum içinde olması, kişinin gücünün istikrarlı ve uzun süreli olmasının kaynağıdır..

-Seçtiğiniz kartlarda olumsuzdan olumluya doğru bir gidiş var. Asa 3 güzel şeyler başarmak üzere olduğunuzu ifade ediyor. Gelecekte emeklerinizin meyvelerini toplarken ve engerekli yerlerde kullanırken ihtiyacınız olan güce sahip olacaksınız

Yorumlar