KILIC 2, ASA 9, OLUM, GUNES ve KILIC 3

-Kılıç 2 kartında ki figür kılıçlarını göğsüne bastırmış, çünkü içinde bastırdığı duygular olmasına rağmen savaşarak karşı tarafa kılıcını batırmak istemiyor. Gözleri bağlı, çünkü yaşıyorum, biliyorum, ancak ispat edemem dediği gerçeklerin ortaya çıkacağı günü bekliyor ve adaletin yerine geleceğine inanıyor.

-Bazen birşeyler yapmak hiç birşey yapmamaktan daha iyidir. Ancak, bu öyle bir zaman değil.  Yapabileceğiniz tek şey iplerin inceldiği yerden kopmasını beklemek ve sabretmek. Şu anda ihtiyacınız olan tek şey sabır ve metanet. Kartın üstündeki figür deniz kenarında, küçülen ay fazında, adeta meditasyon yapar pozisyonda yeni ayın doğmasını bekliyor. 

-Sabır Kılıç 2'linin öteki adıdır. Mümkün olduğunca izlemede ve sessiz kalın. Çünkü, harekete geçmek için yeterli bilgi ve kanıta sahip değilsiniz. Bu yüzden, hiç bir eylemde ve müdahalede bulunmadan olacak olana izin vermelisiniz.

-Bu esnada, Partnerinizin veya ortağınızın sizi sınırlarınızın ötesine itmesine izin vermeyin ve düşünmeden ani davranışlarda bulunmayın. Yaşadığınız çözümsüzlük gerginliğe sebep olsa bile, adım atmadan önce durumu bütün ayrıntılarıyla özümsemelisiniz. Felç geçirmeden önce, ortak veya partner ile samimi, içten ve gerçekçi, ancak yumuşak bir konuşma yapmak her 2 tarafa da iyi gelecektir.
 
-Onun niyetinin size hata yaptırmak ve bütün borçları ve ödemeleri sizin üstünüze yıkmak olabilir. Çünkü, Asa 9'lunun ardından gelen Ölüm sigorta, vergi ve diğer borçları ifade edebilir. Aynı zamanda, Ölüm kartı ortaklığın biteceğini ve işin kapanacağını anlamına geliyor. İşte, bu yüzden tepkisiz kalmalısınız. Nasıl olsa zamanı geldiğinde ip inceldiği yerden kopacak ve gerçekler ortaya çıkacak.

-Ölüm ve Güneş'in anlamı, kapanışlara elveda ve yeni başlangıçlara hoşgeldiniz anlamına geliyor.. Bitişler hoş olmasada, Güneş kartı güçlü bir başlangıç yapacağınızı ve yeni umutları gösteriyor. Yani, gelecekte daha güçlü olabilmek ve yeni şeylere yer açmak için bu bitiş ve kapanış olumlu görünüyor.

-Güneş ışınlarının hem karanlıkta kalan meseleri aydınlatma hemde herşeyi ve açılan yaraları iyileştirme özelliği vardır. Ölümden sonra Gelen Güneş kombinasyonu, bu meselede geçmişle bağınızın kalmaması açısından size haklı çıkış getirecektir.

-Güneşten sonra Kılıç 3, bu ortağın veya partnerin gelecekte kılıcını batırmak için, tekrar karşınıza çıkabileceğini sizinle iletişim kurmak isteyeceğini gösteriyor. Sizin yapmanız gereken onu serbest bırakmaktır ve bu kişi ile bağlantıyı kesmektir.

-Güneş ile birlikte ortaya çıkan 3 kılıcın size tavsiyesi, iş hayatında yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü kullanın işlerin nereye gideceğini büyük resimden değerlendirin.

-Tavsiye edilen veya önerilen kişileri değil. Yeteneklerinize katkıda bulunacak kişileri ve herşeyi kucaklayın. Fikirlerinizi ve çabalarınızı takdir edecek kişilere doğru ilerleyin.

-Başkalarının tavsiyelerine ihtiyacınız yok bütün bunları yaparken kimsenin etkisi altında kalmayın, deneyimlerinizden çıkardığınız dersler ve iç sesinizin rehberliğine güvenin. Bu iradeyi gösterebilmek için Güneş size ihtiyacınız olan enerjiyi, Bakış açısını ve herşeyi sağlayacaktır.

Yorumlar