ASA KRALICE, TILSIM 7, BUYUK RAHIP, ASILMIS ADAM ve TILSIM 4


-Asa Kraliçe, yeni başladığınız iş veya kariyer hayatında gelecekteki başarıyı temsil eder. Kraliçenin sahip olduğu tutkuya sahip olmak için çok iyi zemin çalışması yapmalısınız.

-Tılsım 7, temelleri sağlam bir yapı oluşturmak için büyük sabır göstermeniz gerekebileceğini işaret ediyor. Planlı çabalarınızda ki disiplin, kendinize inancınız ve kararlılığınız sizi deneyim sahibi yaparken, aynı zamanda başarıya götürecektir.

-Bu kombinasyon hem yeni adım attığınız bir işte tutkunuzu geliştirmenizi tavsiye ediyor. Hemde koşulları zorlamamanız konusunda sizi uyarıyor. Bu kesinlikle kolay bişey değil. Ancak, başarılı olmak imkansız değil.

-Tohumları iç mekanda ekip toplayarak deneyim sahibi olmak ve kendinizi geliştirmek başlangıç için doğru bir adım olacaktır. Böylece, dışa açılma ve genişleme zamanı geldiğinde hem zemin etüdü bitmiş olacak hemde elinizdeki yeterli tohum olacak. Şartları fazla zorlamamanız gerektiği için elinizde tohum ve/veya sermaye bulunması işinizi kolaylaştıracaktır.

-İş yaşamı ve finansal konularda Tılsım 7 karşınıza çıktıysa, elinizdeki sermayeyi çok disipli ve planlı kullanmak, krediler ve ödemeler konusunda planlı hareket etmek zorunda olduğunuzu bir kenara yazın. Birde, ödemeniz gereken kredilerin karşılıklarını spekülatif konulardan uzak tutun. Mevcut durumu riske atacak ani kararlar almayın. İşinize olan tutkunuz, sabır ve kararlılık sizi başarıya götürecektir. Bunu başarırsanız harika sonuçlar alırsınız.

-Tılsım 7'nin yanında Büyük Rahip, ilk bakışta zor zamanlarda dua edin allah yardım eder gibi görünsede, bu kesinlikle doğru bir yorum olmaz. Büyük Rahip, burada bir otorite gücünü temsil ediyor olabilir. Bu güç, geçmişten gelen manevi ve geleneksel değerler olabilir. Aynı zamanda, bir avukat, danışman veya hesap vermek durumunda olduğunuz bir kişi de olabilir. Ya da, geçmişten geleceğe hesapsız kitapsız sizi destekleyen birisi olabilir.

Bu 2 kart, rutin ödemelerinizde ve kaynak ihtiyacınızda sorunları bir şekilde çözümleyebileceğinizi temsil ediyor. Tabii bu arada karşınıza çıkan engelleri aşarken hem çaba göstermek hemde maneviyatınıza sığınmak, engelleri aştıktan sonra ruhsal olarak kendinizi ödüllendirilmiş hissetmenize sebep olacaktır. Bu da, ticari yolculukta çok motive edici birşey.

-Büyük Rahip'ten sonra gelen Asılmış Adam burada size birşeyi bırakmanızı ve özgürleşmenizi tavsiye ediyor. Bulunduğunuz yere nasıl geldiğinizin güçlü ruhsal anlayışına, farkındalığına ve bilgeliğine sahip olduğunuzu temsil ediyor. Bundan böyle, neyi, nereye, ne zaman ekeceğinizi, ne zaman düğmeye basacağınızı veya geride duracağınızı yönetme özgürlüğüne eriştiniz. Yaptığınız işin gerçek uzmanı siz oldunuz. Bundan böyle tavsiyelere ve desteğe ihtiyacınız yok. Tavsiye verecek ve destek olacak konuma eriştiniz.

Asılmış Adam'dan sonra son kartınız Tılsım 4 geleceğinizi temsil ediyor. eğişime uyum sağlayacağınızı, toplu paraya ve sürekli bir gelire sahip olacağınızı gösteriyor. Bundan sonra ihtiyacınız olan şey, bu kazançlardan elde ettiğiniz güvenle, kazançların istikrarını ve güvenliğini sağlamaktır.

Yorumlar