ASA 8, KILIC 9, ASA 5, KUPA SOVALYE, ASA ASI ve ASA KRALICE

-Tarot açılımlarında ilk kart her zaman, danışan kişiyi temsil eder ve her zaman olumlu yorumlanır. Seçtiğiniz kartlardan 1. kart olumlu, ancak 2. kart olumsuz. Kardeşiniz, mevcut durumunu korumalı, ancak önüne çıkan engeli ortadan kaldırmalıdır. (En son söylemem gerekeni en başta söyledim)

-2. kart dış etkileri ve çözümlenmesi gereken sorunları temsil eder. Kartların ne ifade ettiğine bağlı olarak, bazen zaman alsada sağlam adımlarla hedefinize gideceğinizi, bazen de olumsuzluklardan ve zor durumundan avantaj sağlayarak hedefinize daha kolay gidebileceğinizi gösterir.

-Burada, Kılıç 9'lunun yanında Asa 5 mevcut durumunuzu değiştirmemenizi, ama bir rota değişikliği yapmanızı tavsiye ediyor.(Bunu da en son söylemem gerekirdi belki, ama şu anda yeri geldi. Belki, sonraya kalırsa unuturum.)

-Kılıçlar takımı hava elementi ile sembolize edilir ve gerçeklerin farkında zeki ve organize işleri, kurumları, düşünceleri veya durumları sembolize eder. Gerçeklerle uyum içinde çalışan Kılıçlar takımının gerçek dışı çalışan tek kartı Kılıç 9'ludur. Aynı zamanda, Kılıç 9'luda numerolojik olarak 9 rakamının doğallık ve gerçeklerle tamamen çelişen tüm olumsuz etkileri ortaya çıkar.

-Asa 8 kardeşinizi temsil ediyor. Asa 8 tarot kartı Merkür gezegeninin etkisindedir. Kendisi Asalardan dolayı Yay Burcu, Merkür'den ve ticari kimliğinden dolayı Başak Burcu etkisinde olabilir.

-Asaların 8'lisi bazı arkana majör kartlarından daha güçlüdür ve olumlu etkiye sahiptir. Hatta, bazen ufak tefek gönül kırıklıklarında barışı sağlar. Ancak, Kılıç 9, bu harika kartın kendini çıkmazlarda hissetmesi için veya çıkmazlara girmesi için elinden geleni yapıyor.

-Asa 8 ve Kılıç 9, kıskançlık, fesatlık, dedikodular, münakaşalar ve yanlış yönlendirme ve uyumsuzluk gibi konulardan çıkan iç çatışmaları gösterir. Bunlar da özgüven eksikliğine sebep olur. Bu sebeple, manipülasyon, dedikodu, kıskançlıklık ve rekabetten etkilenme olasılığınız var. Kişisel olarak etkilenmemek mümkün olmasada bunu davranışlarınıza yansıtmamalısınız.

-Kılıç 9, genelde yorumlarken kelimeleri seçmekte zorlandığım bir karttır. Kılıç 9'lu endişe, anksiyete ve düşünceye bağlı ağır depresyon veya panik atak gibi durumları temsil eder. Kılıç 9 iç çatışma istemez.

-Ancak, Kılıç 9'lunun yanında Asa 5 rekabetin, iç çatışmayı körükleyeceğini söylüyor. Bu endişeli durum esnasında, avantaj sağlamaya çalışanlar arasındaki münakaşa ve kavgaları işaret ediyor. Kupa Şövalye, rekabetin çatışmaya dönüşmesinden çıkar sağlayacak ve sonra ortadan kaybolacak olan kişidir.

-Asa 8, Kılıç 9 ve Asa 5 yalanlar, ihanet ve sadakatsizlik gibi durumları anlatır. Siz, başkalarının olumsuzluklarından çıkar sağlamaya çalışan birisinden çok daha iyi kişilerle çalışmayı ve iyi işlerde anılmayı hak ediyorsunuz. Bu hayalperest şövalyeyi geçici bir sorun olarak düşünmelisiniz. Yolunuza çıkan bu engeli kaldırdığınızda diğer potansiyel engellerde kendiliğinden kalkmış olacak.

-Başarmaya kararlı, ancak henüz hedefine ulaşmamış biri olarak, muhtemelen çevrenizdekilerden tepki alacaksınız. Ancak, 5 rakamı mevcut işinizde bir ROTA DEĞİŞİKLİĞİ yaparak ilerlemenizi tavsiye ediyor.

- Asaların Ası ve Asaların Kraliçesi, yeni ve temiz bir sayfa açan, gelecek vaad eden bir girişimciyi temsil eder. Henüz işin başındasınız ve muhteşem bir gelecek sizi bekliyor. Sahip olduklarınıza şükredin ve söylentilere dayalı belirsiz işlere girmeyin.

-Ortalık durulduğunda ne kadar doğru davrandığınızın farkına varacaksınız. Siz çok daha iyisini hak ediyorsunuz. Biraz sabredin, gelecekte büyük ve harika işler yapacaksınız ve yaptıklarınızla başkalarına da ilham olacaksınız.

Yorumlar