TILSIM SOVALYE, TILSIM 3 ve ASIKLAR


-Aşıklar, arkana majör kartlarındandır ve uzun vadeli önemli hayat meseleleri ile ilgilidir.Tılsım Şövalye ve Tılsım 3, arkana minör tarot kartlarındandır ve her ikiside uzun vadeli değil günlük meselelere değinirler. Bu kombinasyon profesyonel iş, kariyer meseleleri ve para hakkında güçlü mesajlar verir. Tılsımlar takımında hem Şövalyenin hemde 3'lünün temel cinsiyeti kadındır.

-Tılsım Şövalye, bir hedefe doğru sürekli çalışan birini temsil eder. Ağır çalışır, ancak hem detaylara ve işi bitirmeye odaklı hemde sorumluluklarının farkındadır.

-Tılsım 3, takım çalışmasına vurgu yapar. İşbirliğinin gücünden gelen ilerlemeyi ve yeni fırsatları temsil eder.

-Tılsım 3 gerçek ortaklıktan çok, seçilmişler ve farklılıkların birbirini kabulu olarak görmek lazım. Bir patronun ekibiyle uyum içinde çalışması anlamına gelir.

-Bu kombinasyonun anahtar kelimeleri pratiklik, kararlılık ve kalıcılıktır. Ayrıca, istikrarı, temeli sağlamlılığı ve bolluğu temsil eder.

-Burada kararlı ve disiplin çalışmalar sonucunda ortaya çıkan kalıcı bir eserden. Muhtemelen, kazanmak üzere olduğunuz bir miktar paradan, ekibin mutluluğundan ve kutlamalardan bahsedebiliriz.

-Tılsım 3 ve Aşıklar birlikteliğinde tek başına çalışan birinin bir ekiple çalışmaya başlaması veya evden çalışan birinin bir ofiste takım içinde çalışmaya başlaması gibi değerlendirilebiliriz. Yani, birisi Şövalyenin ustalığınıza veya işçiliğine hayran kalıyor ve yatırım yapmaya isteklidir.

-Tılsım 3 ve Aşıklar, işin yaratıcısını ve işi karlı hale getirebilecek kişinin mükemmel bir ortaklığı anlamına gelir. Bu bir iş ortaklığı olabilir. Ancak, aynı zamanda aynı düşüncede ve kafada zihinlerin birleşmesidir. Bu kombinasyon menejerine aşık bir oyuncuyu veya menejeri ile evli bir müzisyeni de temsil edebilir.

-Tılsım 3, sizdeki yeteneği görüp bu yetenekten para kazanabileceğini düşünen bir profesyoneldir. Bu kişi sizin patronunuz. Ancak, her ikinizde bu ortaklıktan iyi kazanç sağlıyorsunuz.

-Tılsım Şövalye, çalışkan, disiplinli ve hedefine odaklı kişidir. Tılsım 3, kalıcı eserler yaratmanız için size fırsat veren kişidir. Aşıklar, bir sonraki adımda aynı düşünceler sahip partnerlerin ortaklığını veya evliliğe giden bir birlikteliği ifade eder.

Yorumlar