TILSIM KRALICE, AY, KILIC 2, KILIC 4 ve KADER CARKI

-Tılsım Kraliçe ve Ay Kartı romantik, ancak romantik olduğu kadar gizli bir ilişki olma ihtimalini akla getiriyor. Bu gizlilik aklınızdaki kişinin sizden sakladığı şeyler olduğunu da gösteriyor olabilir. Belki, sizi mutlu edecek yalanlar söyledi ve siz bunların yalan olabileceği ihtimalini bile düşünememiş olabilirsiniz.

-Tılsım Kraliçe, sizin cömert, nazik, besleyici, anaç ve çalışkan bir kişi olduğunuzu temsil ediyor. Aynı zamanda, partneriniz ne yaparsa yapsın döndüğünde sizi orada bulacağını biliyor.

Tılsım Kraliçe ve Ay, kafa karışıklığını gösterir. Bir şeyleri net olarak görememeyi veya görmekten kaçmayı temsil eder. Bu kombinasyon partnerinizin sizi hiç umursamadığını bildiğinizi ve bu yüzden günde birkaç kez gelgitler yaşadığınızı gösteriyor. Özellikle de dolunay zamanlarında bu gelgitler daha da artar ve bunu daha çok düşünürsünüz.

-Kılıç 2, sorunları karşılıklı konuşarak çözümlemeyi, anlaşarak barışmayı çok istediğinizi. Kılıç 4 bu ilişkide huzuru çok özlediğinizi ve bunun için çabaladığınızı ifade ediyor.

-Kader Çarkı, hayatınızda yeni bir dönemin başlamak üzere olduğunu, bu sorundan öyle ya da böyle kurtulacağınızı ve avantajlı bir durumda olduğunuzu anlatıyor. Hayatınızı çok daha iyi şartlarda yeniden organize etmek içinde, bu fırsatı kaçırmamanız konusunda sizi uyarıyor. Ancak, Burada anahtar Ay ve Kılıç 2 kombinasyonunun size vereceği tavsiyelerdir. Bunlar, yeniden denemek veya bitirmek konusunu akışa bırakmak değil. Tavsiyeleri hayata geçirmek için adım atmak ve hayatınızın kontrolünü ele almak ile ilgilidir.

-Ay ve Kılıç 2, sorunlar karşısında ne yapacağını bilememek ve hareket edememek demektir. Belki gelecekle ilgili derin korkularınız var ve ondan tutulup kalmış olabilirsiniz. Böyle zamanlarda hislerinize güvenin ve iç sesinize güvenin doğru yönü size işaret edecektir.

-Kılıç 4, güç toplamak, düşünmek ve karar vermek için inzivaya çekilmenizi ve sonra harekete geçmenizi öneriyor.

-Kader Çarkı, kadersel bir karttır. Rüzgar eken fırtına biçer. Emek veren meyvelerini toplar. Ancak, yolunu kaybeden de bir daha yolunu bulamaz. Kader Çarkının size getireceği ödülleri toplamak için kendi merkezinizden ayrılmayın. Çünkü, hayatınızda bir üst basamağa atlama fırsatını yakaladığınız bir döngüden geçiyorsunuz. Endişe etmeyin, harika bir gelecek sizi bekliyor. Tek yapmanız gereken o ilk adımı atmak.

Yorumlar