SEYTAN, ASIKLAR, KUPA 2 ve TERS GUNES

-Tarot açılımlarının tümünde seçtiğiniz 1. kart yani Şeytan sizi, 2. kart yani Kupa 2'lisi partnerinizi temsil ediyor. Kupaların 2'lisinde anahtar kelimenin aşk olduğunu düşünüyorum.

-Şeytan ve Aşıklar'ın birlikte ortaya çıkmış olması, bunun takıntılı bir aşk olduğu anlamını kuvvetleniyor. Bunun anlamı, aşka aşık olmak ve sürekli bir ilişki içinde olmanız gerektiği fikrini saplantı haline getirmektir. Fakat, Şeytan kartının Kupa 2'li ile birlikte ortaya çıkmış olmasını Kupa Ası ile kombinasyonundan daha olumlu görüyorum. Ayrıca, Şeytan ve Aşıklar bazen de skandala dönüşecek bir aşkı temsil eder.

-Aşk ve ilişkilerde Şeytan kartı'nı seçmektense Aşıklar kartını seçmeyi tercih ederiz. Fakat, bence (15(Şeytan ve (6)Aşıklar kartları bir madalyonun 2 yüzü gibidir. Şeytan Aşıkların tarafını ortaya çıkarır. Numerolojik olarak her 2 kartta 6 rakamının enerjisini taşır. Aşıklar kartında Aşıklar özgürce cennet bahçesinde dolaşırken, Şeytan kartında zincire bağlanmıştır. Ancak, zincirin halkaları gevşek olmasına rağmen aşıklar özgür iradeleriyle bu bağdan kurtulmak istemez.

-Belki, daha yüksek bir iradeden bunun aşkın gerçek yüzü olduğunu düşünülebilir. "Şeytan, gerçekten sevdiğiniz şeyin çok güçlü çekimine, sessizce kapılmanıza izin verir."

==Şeytan ve Kupa 2 kombinasyonu ilişkinizin gerçekten karmik bir bağlantı olduğu anlamına gelmiyor. Ancak, burada ilişkinin devam etmesine dair her 2 taraftada bir umut ve istek görüyorum.

==Kupa 2'linin yanında Güneş kartının ters olduğunu düşününce, bu aklınızdaki kişiyle bağlantı kurmayacaksınız anlamına gelmiyor. Ancak, durum biraz kadere kalmış gibi görünüyor. Çünkü, Ters Güneş şu an hissettiğiniz yoğun duyguları yarın hisedip hisetmiyeceğinizin garanti olmadığını, hatta bu duyguların zayıflayacağı ve artık sizi etkilemeyeceği anlamına anlamına geliyor.

Yorumlar